Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Video: Pertija: "Pierādījām, ka bijām stiprāka komanda, visu zaudējām astoņās minūtēs..."

Arkādijs Birjuks
Arkādijs Birjuks
UEFA Eiropas līgas 1. kvalifikācijas kārtas atbildes spēlē Gēteborgā "Liepāja" ar 2:1 pieveica vietējo "Hacken", kas gan neļāva Latvijas klubam turpināt dalību Eirokausos, jo pirmajā mačā tika piedzīvots zaudējums ar 0:3. Piedāvājam Liepājas kluba galvenā trenera Tamaza Pertijas, kā arī futbolistu Raivja Andra Jurkovska un Vladimira Kameša pēcspēles komentārus.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2018-07-20 03:26, pirms 6 gadiem
Izgāzās kā veca sēta un arī Virslīgā būs tas pats scenārijs ar Kamazu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2018-07-20 08:06, pirms 6 gadiem
Vecais labais stāsts kā pēc zaudējuma 2 spēļu summā bijām atkal labāki

     [+] [-]

, 2018-07-20 09:13, pirms 6 gadiem
No sērijas - mans tētis ir policists vai bokseris... Kamaz, uzstūķē atpakaļ savus parašūtus, kad sapņo. Priekā!

  +1 [+] [-]

, 2018-07-20 09:18, pirms 6 gadiem
Kamazs ir nelabojams muldoņa. Un ir arī cilvēki, kuri viņam tic.
Tas ir viss ko šeit var uzrakstīt.

     [+] [-]

, 2018-07-20 09:32, pirms 6 gadiem
Kamazs laikam galvā daudz sists, ja tā var runāt Starkova stilā.Zaudē, bet bļaustās kā uzvarētājs.

  +2 [+] [-]

, 2018-07-20 09:44, pirms 6 gadiem
A ko tur korespondents Arkādijs speciāli Pertijam iztulko RFS nosaukumu krievu valodā-"er fe ša"?Nu skaidrs-Tamazs jau nav iemācījies nevienu latviešu valodas vārdu.Bet Arkādijs Birjuks pielīdējs.

  +4 [+] [-]

, 2018-07-20 10:20, pirms 6 gadiem
Tamazam vajadzētu aiziet pie daktera. Kkas īsti nav kārtībā ar cilvēka redzi.
Klauns un aktieris.

  +2 [+] [-]

, 2018-07-20 10:25, pirms 6 gadiem
Pertija, kā parasti, apmaldījies savos izteicienos. Labākajā gadījumā varēja teikt- pierādījām, ka nemaz neesam tik vāji.
Slēpts komentārs: FUNS

  +2 [+] [-]

, 2018-07-20 10:47, pirms 6 gadiem
Ko tas čurka no sevi iedomājas? Atsitis galvu pret izlietni

  +4 [+] [-]

, 2018-07-20 11:46, pirms 6 gadiem
Kā pāgāšgad pakāsa Sūduva, kad bija ar mokām uzvilkuši z-īru amatierus, tad tagad atkal vecā dziesma, 2 spēļu summā 2:4, bet redz' mēs esam stiprāki, nav taktiski elastīgs, jākāpj uz grābekli biežāk, lai dabū pa pieri, ambīcijas neatbilst prasmēm, ir šaubas par patreizējo konkerētspēju abos līmeņos- viet. un starpt., cik liels ir uzticības kredīts un patiesības mērs ?..

  +3 [+] [-]

, 2018-07-20 11:54, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Liepāja bija stiprāka kā Hacken.
Nē, Hacken bija taktiski gudrāki, jo pierādīja, ka EL cīņa izšķiras 2 (divu) spēļu kopsummā, un nevis vienā spēlē.

     [+] [-]

, 2018-07-20 12:07, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Nē, Hacken bija taktiski gudrāki, jo pierādīja, ka EL cīņa izšķiras 2 (divu) spēļu kopsummā, un nevis vienā spēlē.
Nu varbūt ir stiprāki - pietupienos, spiešanā guļus, virves vilkšanā. Ja par futbolu - ir tāds izgudrojums, saucas tablo. Uz tā parāda stiprāko. Rāda abus, bet tam kam lielāks cipariņs apakša vai blakus, tas ar ir stiprākais. reti gadās ka arī kļūdaini, bet ja pēc 180 (190) minūtēm ir 2:4 un nav bijuši pēcspēles 11m, tad kļūdas nav.

  -2 [+] [-]

, 2018-07-20 12:17, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Nu varbūt ir stiprāki - pietupienos, spiešanā guļus, virves vilkšanā. Ja par futbolu - ir tāds izgudrojums, saucas tablo. Uz tā parāda stiprāko. Rāda abus, bet tam kam lielāks cipariņs apakša vai blakus, tas ar ir stiprākais. reti gadās ka arī kļūdaini, bet ja pēc 180 (190) minūtēm ir 2:4 un nav bijuši pēcspēles 11m, tad kļūdas nav.
Nezināju ka vienmēr uzvar gudrākais. Līdz šim domāju ka arī veksme ir vajadzīga. Par veiksmi ir runājuši gandrīz visi treneri , spēlētāji utt.
Tagad zināšu ka kurš uzvar tas ir stiprāks. Nekādi nevaru noticēt ka Latvija bija stiprāka par Turciju 2 spēļu summā 2003.gada rudenī vai DR stiprāka par SKA PO stadijā.

     [+] [-]

, 2018-07-20 12:25, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Nezināju ka vienmēr uzvar gudrākais. Līdz šim domāju ka arī veksme ir vajadzīga. Par veiksmi ir runājuši gandrīz visi treneri , spēlētāji utt.
Tagad zināšu ka kurš uzvar tas ir stiprāks. Nekādi nevaru noticēt ka Latvija bija stiprāka par Turciju 2 spēļu summā 2003.gada rudenī vai DR stiprāka par SKA PO stadijā.
Kāda starpība ko tu savā vates galvā samurgo?

  -1 [+] [-]

, 2018-07-20 12:29, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Kāda starpība ko tu savā vates galvā samurgo?
Pilnīgi nekāda. Kad trūkst loģisku argumentu tad vajag vienkārši nolamāties. Tā ir tava taktika. Labi , labi Liepāja bija daudz vājāka par zviedriem. Tagad ceru pareizi pateicu.

  -1 [+] [-]

, 2018-07-20 12:46, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Pilnīgi nekāda. Kad trūkst loģisku argumentu tad vajag vienkārši nolamāties. Tā ir tava taktika. Labi , labi Liepāja bija daudz vājāka par zviedriem. Tagad ceru pareizi pateicu.
par kādu loģisku pamatojumu tu runā? man ir viedoklis, kuru es paudu, ja ir jautājumi, jautā, nevis kasies. saprotu ka esi blusains krancis, bet cemties savākties. Nolamāties? tu redzēji kaut vienu necenzētu vārdu? tāpēc jau es saku ka esi vatespauris, kaut ko pats izmurgo un tad sāc apgalvot ka tavi murgi ir patiesība.

  -3 [+] [-]

, 2018-07-20 12:56, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: par kādu loģisku pamatojumu tu runā? man ir viedoklis, kuru es paudu, ja ir jautājumi, jautā, nevis kasies. saprotu ka esi blusains krancis, bet cemties savākties. Nolamāties? tu redzēji kaut vienu necenzētu vārdu? tāpēc jau es saku ka esi vatespauris, kaut ko pats izmurgo un tad sāc apgalvot ka tavi murgi ir patiesība.
Es paužu savu viedokli. Tu to sauc par vates galvas murgu. Tu izsaki savu viedokli, es izsaku savu. Tikai Tev patīk kaut kā aizskart otru. Tu visus savus tuvākos arī sauc par vates galvām, vai darbā ja nepiekrīti kolēģim sauc viņu par vates galvu vai blusainiem krančiem.

  -1 [+] [-]

, 2018-07-20 13:01, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Es paužu savu viedokli. Tu to sauc par vates galvas murgu. Tu izsaki savu viedokli, es izsaku savu. Tikai Tev patīk kaut kā aizskart otru. Tu visus savus tuvākos arī sauc par vates galvām, vai darbā ja nepiekrīti kolēģim sauc viņu par vates galvu vai blusainiem krančiem.
man neviens kolēģis nav tik stostīgs, neprasmīgs komunikācijā un aprobežots kā tu. vatesgalvas te ir vairāki, blausains krancis tu viens pats. tas ka tu man stāsti ko es daru darbā, jau vien parāda cik stulbs esi. ne jau es tevi ierindoju stulbeņos, tu pats to katru dienu dari. un čakli dari.

  -2 [+] [-]

, 2018-07-20 13:19, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: man neviens kolēģis nav tik stostīgs, neprasmīgs komunikācijā un aprobežots kā tu. vatesgalvas te ir vairāki, blausains krancis tu viens pats. tas ka tu man stāsti ko es daru darbā, jau vien parāda cik stulbs esi. ne jau es tevi ierindoju stulbeņos, tu pats to katru dienu dari. un čakli dari.
Kuri tev nepatīk, tos tu apsaukā. Skaidrs. Ja viedokli nespēj pieņemt un loģiski atspēkot , tad var saukāties kā vēlas. Turpini tā darīt. Tikai nesaproatu kādēļ tu strīdies , diskutē ar stulbeni. Viņam tāpat neko neieskaidrosi. Tikai lieks laika patēriņš.

     [+] [-]

, 2018-07-20 13:22, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Kuri tev nepatīk, tos tu apsaukā. Skaidrs. Ja viedokli nespēj pieņemt un loģiski atspēkot , tad var saukāties kā vēlas. Turpini tā darīt.
klau, es saprotu ka jums komunistiem ir viens "pareizais viedoklis" un pārējie ir jāatspēko, bet man šai jautājumā ir savādāki uzskati. Ir fakti un ir viedokļi, viedokļi var būt dažādi.

  -2 [+] [-]

, 2018-07-20 13:54, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: klau, es saprotu ka jums komunistiem ir viens "pareizais viedoklis" un pārējie ir jāatspēko, bet man šai jautājumā ir savādāki uzskati. Ir fakti un ir viedokļi, viedokļi var būt dažādi.
Varbūt neesi pamanījis, bet es tieši aizstāvu pamatdomu visu laiku-viedokļi var būt ļoti atšķirīgi. Tikai ir cilvēki kas tos neprot pieņemt. Kādēļ tu nepieņem citādus viedokļus saprotams-padomju laika mantojums. Visiem jādomā vienādi.
Katram ir tiesības uz savu viedokli.

     [+] [-]

, 2018-07-20 14:00, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Varbūt neesi pamanījis, bet es tieši aizstāvu pamatdomu visu laiku-viedokļi var būt ļoti atšķirīgi. Tikai ir cilvēki kas tos neprot pieņemt. Kādēļ tu nepieņem citādus viedokļus saprotams-padomju laika mantojums. Visiem jādomā vienādi.
Katram ir tiesības uz savu viedokli.
tu tikai ta skaisti runā, darbos tev īsti nesokas

  -2 [+] [-]

, 2018-07-20 14:18, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: tu tikai ta skaisti runā, darbos tev īsti nesokas
Lūk piemērs. Pertija izsaka savu viedokli un uzreiz kāds nolamā. Ir tāds treneru tips , kas cenšas savu komandu vienmēr uzslavēt, pateikt ko labu, tajā skaitā arī opēc zaudētas spēles pateikt ka bija labāki. Tas ir komandas gara uzturēšanai, pašapziņai. Nesaku pareizi vai nepareizi, bet veins no viedokļiem kuram ir tiesības pastāvēt. Kas notiek komandas iekšienē mēs nezinam.
Tātad sapratu - es izsaku savu viedokli, tu izsaki savu viedokli un tiem ir tiesības pastāvēt.

  -1 [+] [-]

, 2018-07-20 14:49, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Lūk piemērs. Pertija izsaka savu viedokli un uzreiz kāds nolamā. Ir tāds treneru tips , kas cenšas savu komandu vienmēr uzslavēt, pateikt ko labu, tajā skaitā arī opēc zaudētas spēles pateikt ka bija labāki. Tas ir komandas gara uzturēšanai, pašapziņai. Nesaku pareizi vai nepareizi, bet veins no viedokļiem kuram ir tiesības pastāvēt. Kas notiek komandas iekšienē mēs nezinam.
Tātad sapratu - es izsaku savu viedokli, tu izsaki savu viedokli un tiem ir tiesības pastāvēt.
Es Pertiju nenolamāju un vispar nepieminēju, uzrakstīju Ivaram savu viedokli. Pat ar atrunu, ka ne vienmēr uzvar stiprākais, bet šajā gadījuma uzskatu ka uzvarēja stiprākā komanda. Stiprākā konkrētu divu spēļu kopsummā, nevis kaut kā vispārīgi un globāli. Komandas spēks ir panākt savu vajadzīgajā brīdī, pat ja tās ir 15 min no 180, savu padarīja un kā tur izskatījās pārējā laikā nav nozīmes. Tam pašam Dinamo cik nav bijis ,ad spēlē labi 55 min, pat labāk bet pretiniekam pietiek ar 5 min atslābumu un viņi nokārto spēli. Tieši tas parāda viņu spēku. "Mēs 55 min bijām labāki, bet nepaveicās iemest, bet viņi sameta 5 minūtēs" ir vājo atrunas 95% gadījumu, 5% tas tiešām tā ir bijis. Procenti nav statistiski, bet kā uzskates līdzeklis.

  +4 [+] [-]

, 2018-07-20 15:39, pirms 6 gadiem
Stiprāki ir tie, kas uzvar.

  -2 [+] [-]

, 2018-07-20 19:27, pirms 6 gadiem
Jūs bijāt, esat un būsiet idioti. Jūsu diskusijas ir tik nepamatotas un bērnišķīgas, pielīdzināmas bērnudārzniekiem. Interesanti, vai jūs vispār ejat ārā no mājām vai tikai sēžat pie datoriem un apspriežat citus. Ejiet labāk pastaigāt.