Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Jūrmalas" treneris Pačko: "Mūs vajā Ginesa rekordu grāmatā ierakstāms pendeļu rēgs"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"Jūrmalas" treneris Pačko: "Mūs vajā Ginesa rekordu grāmatā ierakstāms pendeļu rēgs"
Vladimirs Pačko
Foto: M.Jankovskis (Sportacentrs.com)

Pēc vakardienas Virslīgas spēles, kurā "Spartaks" Jūrmalas derbijā ar 1:0 pārspēja "Jūrmalu", zaudētāju treneris Vladimirs Pačko emocionāli pastāstīja par savas komandas ieilgušajām neveiksmēm.

"Spartaka" treneris Viktors Terentjevs: "Spēle kā minimums bija līdzīga, uzvaru neviena no komandām īpaši nebija pelnījusi. Mums paveicās, gūstot vārtus ar 11 metru soda sitienu, savukārt "Jūrmala" savus momentus neizmantoja. Mums bija grūti spēlēt, jo parādījies daudz jaunu spēlētāju. Īpašas labas saspēles nav - tagad pie tā strādājam un strādāsim. Ar rezultātu esmu apmierināts.

Dabo? Paši redzējāt - uzreiz var pateikt, ka meistarīgs spēlētājs. Parādījās pēdējā brīdī, tikai šodien. Spēlējis Šveicē labās komandās. Uzskatu, ka mūsu čempionāta līmenim viņš ir labs futbolists. Kā mainījies "Spartaka" spēks pēc leģionāru rokādēm? Šobrīd grūti pateikt. Iepriekšējie leģionāri ar mums trenējās pirmssezonas nometnē, izgāja visus treniņus, nospēlēja pārbaudes mačus, bet šie ir atbraukuši un uzreiz spēlē. Mums nav rezerves maču, lai viņus iespēlētu, viņiem uzreiz jāpiedalās oficiālās spēlēs. Redziet, pagaidām saspēle klibo un tik spilgtu sniegumu, kāds bija, mēs pagaidām nerādām. Ceru, ka tas labosies."

"Jūrmalas" galvenais treneris Vladimirs Pačko: "Mūs vajā kaut kāds rēgs - jau 10. pendele 19 spēlēs, kaut ko tādu var ierakstīt Ginesa rekordu grāmatās. Pie tam šīs pendeles tādas, teiksim, neobligātas. Arī par šodien ielaisto 11 metru sitienu - tur vēl jāskatās video, vai pirms tam nebija aizmugures. Pie tam vēl arī pēcāk tādus momentus neizmantojām...

Žuļevs šodien nespēlēja slimības dēļ. Mūsu sastāvā gaidāmas izmaiņas. Šodien pēdējā brīdī viens jauns spēlētājs atbrauca, tāpat mūs pastiprinās Solovjovs, kura transfērs vēl nav paspējis atnākt. Vēl ceram arī uz citiem pastiprinājumiem.

2. puslaikā spēlējām labāk nekā pretinieks, mums bija trīs 100% momenti, "Spartakam" tādu iespēju nebija. Bijām tuvāk uzvarai nekā "Spartaks" neizšķirtam, taču sanāca šādi. Teicu saviem puišiem, ka spēles laikā jābūt pacietīgiem, bet nopelnījām tādu 11 metru sitienu... Pihockis uz līdzenas vietas to nopelnīja, kaut arī vispirms varēja izsist bumbu, bet pēc tam uz soda laukuma robežas nevajadzīgi nogāza. Piedevām dabūja dzelteno kartīti un būs spiests izlaist nākamo spēli - tas laikam saucas meistarības trūkums.

Psiholoģiskais stāvoklis mūsu komandā, protams, nav no labākajiem - puiši ļoti pārdzīvo. Tagad jāgatavojas kausa spēlei [pret "Mettu/LU" svētdien - aut.piez.], bet 2. apli esam noslēguši kā autsaideri, gūstot tikai divus vārtus. Taču pēc pastiprinājumu iegūšanas mēs vēl pacīnīsimies un 3. aplī sniegums būs diametrāli pretējs. Jo snieguma ziņā mēs nezaudējam nevienai komandai Virslīgā! Pēc satura esam vieni no labākajiem - to droši varu teikt.

Gribētos, lai Latvijas klubi spēlē agresīvāk, drosmīgāk, kombinacionālāk, bet mūsu turnīrā ir daudz atsišanās. Man tas ne pārāk patīk. "Ventspils" vakar pret "Molde" visu maču aizstāvējās, liepājnieki šodien malači, 2:2.

Mērķi mums ir augsti, jau janvārī sāksim nopietnu darbu pie nākamās sezonas, kaut arī pozitīvi aizmetņi ir jau tagad un arī šajā sezonā vēl pacīnīsimies. Bet "Spartaks" malači, izveidojuši labu komandu - arī viņiem ir savs projekts, kas pelnījis uzmanību un cieņu. Viņi palielina interesi par turnīru un arī konkurenci.

Vai nav sāpīgi, ka, esot nomināliem saimniekiem, visi šai derbijā tomēr atbalstīja "Spartaku"? Neteiktu, ka visi, arī mums ir sava atbalsta grupa - ir bērni ar savām ģimenēm. Simpātijas jāiekaro ar sniegumu, rezultātiem, protams, arī jāreklamē savas spēles. Zinu, ka "Spartaks" ieguvis savus fanus uz vecās "Jūrmalas-VV" bāzes, viņiem fanu pulks šobrīd ir organizētāks, un tas ir normāli. Ar labu sniegumu arīdzan pacentīsimies piesaistīt savus fanus."

  -1 [+] [-]

, 2012-07-20 09:21, pirms 12 gadiem
"mums bija trīs 100% momenti" - kā man patīk šitie apgalvojumi!

Vispār Pačko patīk pažēloties, tēlot pastariņu, kā izskatās.

     [+] [-]

, 2012-07-20 09:24, pirms 12 gadiem
"Jūrmalas" galvenais treneris Vladimirs Pačko: "Mūs vajā kaut kāds rēgs - jau 10. pendele 19 spēlēs, kaut ko tādu var ierakstīt Ginesa rekordu grāmatās.
-----------------
LM pendeļu rekordu laikam vēl neesat pārspējuši!
2010 gadā uz LM vārtiem vien 18 spēļu laikā tika nozīmētas 9 pendeles!

     [+] [-]

, 2012-07-20 10:31, pirms 12 gadiem
Andris5 rakstīja: "Jūrmalas" galvenais treneris Vladimirs Pačko: "Mūs vajā kaut kāds rēgs - jau 10. pendele 19 spēlēs, kaut ko tādu var ierakstīt Ginesa rekordu grāmatās.
-----------------
LM pendeļu rekordu laikam vēl neesat pārspējuši!
2010 gadā uz LM vārtiem vien 18 spēļu laikā tika nozīmētas 9 pendeles!
procentuāli ir gan!

  +1 [+] [-]

, 2012-07-20 10:40, pirms 12 gadiem
puslaiks rakstīja: procentuāli ir gan!
Es minēju tikais uz LM vārtiem nozīmētās,bet bija arī uz pretinieka pusi,tiesa nedaudz,bet bija! slinkums apskatīt cik(dažas) pendeles LM izpildīja šais 18 spēlēs!(jāsāk skatīt no 2010 gada 4 kārtas)

  -1 [+] [-]

, 2012-07-20 12:56, pirms 12 gadiem
Vispārībā 11metru soda sitienus piešķir par pārkāpumiem soda laukumā un Pačko to noteikti zin ,jo pats spēlējis augstā līmenī.Pēc tam intervijā kautrīgi piebilst:" Pihockis uz līdzenas vietas to nopelnīja, kaut arī vispirms varēja izsist bumbu, bet pēc tam uz soda laukuma robežas nevajadzīgi nogāza."
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja