Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Marejam sekmīga atgriešanās ar uzvaru dubultspēlē Londonā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marejam sekmīga atgriešanās ar uzvaru dubultspēlē Londonā
Endijs Marejs atkal spēlē tenisu. Foto: Reuters/Scanpix

Ceturtdienas vakarā Londonā nepilnus piecus mēnešus pēc gurna operācijas tenisa kortā atgriezās 32 gadus vecais skots Endijs Marejs, kurš "Queen's Club" dubultspēļu turnīra 1. kārtas mačā kopā ar spāni Felisiano Lopesu uzvarēja ar pirmo numuru izsētos kolumbiešus Huanu Sebastjanu Kabalu un Robertu Farahu – 7:6(5), 6:3.

Marejs 11. janvārī, neilgi pirms "Australian Open" sākuma, paziņoja, ka šogad beigs karjeru, par pēdējo turnīru izvēloties Vimbldonu, kur viņš izcīnījis divus no saviem trim "Grand Slam" tituliem.

Endijs trīs dienas vēlāk "Australian Open" 1. kārtas mačā ar 4:6, 4:6, 7:6(5), 7:6(4), 2:6 zaudēja spānim Roberto Bautistam, pēc mača liekot noprast, ka tās tomēr vēl varētu nebūt beigas.

Bijušajam pasaules pirmajam numuram 28. janvārī tika veikta atkārtota gurna operācija, dodot cerības uz vēl vienu atgriešanās mēģinājumu. Marejs pagaidām piedalīsies tikai dubultspēlēs, bet vienspēlēs varētu atgriezties pēc "US Open".