Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Ignatovičs kļuvis par "Kurbada" galveno treneri, sastāva kodols saglabājas

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ignatovičs kļuvis par "Kurbada" galveno treneri, sastāva kodols saglabājas
Andrejs Ignatovičs. Foto: hsriga.lv

Latvijas hokeja speciālists Andrejs Ignatovičs (48) apstiprināts par Latvijas vicečempiona "Kurbads" galveno treneri, la.lv portālu informē kluba prezidents Andis Pikāns.

Līdzšinējais galvenais treneris Aleksandrs Macijevskis zaudēja amatu, jo Latvijas čempionāta finālsērijā tika atzīts "Mogo" pārākums (2-4). "Sastāva iespējas netika izmantotas par 100 procentiem, tāpēc ejam tālāk un dodam iespēju Ignatovičam, kuram ir liela pieredze jauniešu hokejā, nupat ar U17 komandu izcīnīja Latvijas čempionu titulu. Pilns ambīciju, degošas acis, gatavs sevi pierādīt darbā ar pieaugušajiem. Palīdzēs arī treneriem darbā ar jauniešiem," norāda Andis Pikāns. "Domāju, ka šis ir īstais brīdis. Mans uzdevums ir dot cilvēkiem iespējas un redzēsim, kā tās tiks izmantotas."

"Izvēle nebija vienkārša, divus mēnešus domājām, jo nav jau mums daudz treneru, kuri var strādāt ar pieaugušo pusprofesionālu komandu. Gaidīju, kā notikumi attīstīsies, bija vēl divi diezgan nopietni kandidāti, kuru vārdus atklāt nebūtu pareizi," informē prezidents.

Andrejs Ignatovičs savulaik Latvijas izlases sastāvā piedalījies septiņos pasaules čempionātos, hokejista karjeru beidza 2012. gadā un sāka strādāt kā treneris.

"Kurbada" komandas kodols saglabājas, paliek Latvijas čempionāta rezultatīvākais spēlētājs Mārtiņš Cipulis, kā arī Juris Upītis, Mārtiņš Gipters, Toms Bluks un Mārtiņš Porejs. Vēl tiek meklēti divi aizsargi, jārisina centru jautājums. Turpinās pārrunas ar Jāni Spruktu, piesaistīts Lauris Bajaruns.

Izmantotie resursi:
la.lv

  +3 [+] [-]

, 2019-06-20 12:38, pirms 5 gadiem
sākas kaut kāda kustība arī virslīgā...

  +2 [+] [-]

, 2019-06-20 14:11, pirms 5 gadiem
Pareizi, finālu zaudēja treneris, sastāvs bija labāks nekā Mogo.
Vēl varēja pierakstit ka spēlēt beiguši Valters un laikam Hartmanis.

  +2 [+] [-]

, 2019-06-20 15:48, pirms 5 gadiem
scores rakstīja: Vēl varēja pierakstit ka spēlēt beiguši Valters un laikam Hartmanis.
Ko tā?

  +1 [+] [-]

, 2019-06-20 17:06, pirms 5 gadiem
M9 rakstīja: Ko tā?
Traumas nomocījušas

     [+] [-]

, 2019-06-20 17:12, pirms 5 gadiem
Latviešu valodas tulks ar nāks komplektā???

     [+] [-]

, 2019-06-20 20:21, pirms 5 gadiem
Pikans ar galvu nedraudzējas ,vēl sliktāku treneri nevarēja atrast ...