Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Dāvis Ikaunieks kāzas svinējis futbola stadionā

Ints Megnis
Ints Megnis

Dāvis Ikaunieks kāzas svinējis futbola stadionā
Dāvja Ikaunieka kāzas stadionā. Foto: Laila Liepiņa

2018. gada Latvijas labākais futbolists Dāvis Ikaunieks pagājušajā nedēļas nogalē kāzas svinējis neparastā vietā - viņš savā dzimtajā Kuldīgā liepājnieci Sintiju Šulmi apprecējis Antona Grundmaņa vārdā nosauktajā stadionā.

Stadions 15. jūnijā bija pārtapis līdz nepazīšanai. Piemēram, futbola vārti kļuvuši par laulības reģistrācijas vietu jeb arku. „Kad jaunais pāris darīja zināmu izvēli kāzas rīkot šajā stadionā, ķērāmies pie darba, un uzreiz bija skaidrs, ka futbola vārtiem būs īpaša nozīme,” laikrakstam "Kurzemnieks" stāsta Ritvars Embrekts no kompānijas SIA "Šarmants", kas nodarbojas ar pasākumu organizēšanu. Tieši Sintija bijusi tā, kas vēlējusies, lai kāzu ceremonija notiktu Kuldīgā. „Pirmajā variantā gribējām sarakstīties pie Ventas rumbas, bet nevarējām izdomāt, kura vieta tur būtu labākā,” stāsta D.Ikaunieks. „Tad Sintija piedāvāja, lai tā būtu vieta, kur aizsākušās mana futbolista gaitas. Pirmos soļus futbolā es apguvu Antona Grundmaņa stadionā, tikai pēc tam ceļš mani aizveda uz Liepāju. Zvanīju trenerim Gvido Treimanim un jautāju, vai tāda iespēja būtu.” Treneris, protams, piekritis.

Pēc ceremonijas jaunajai sievai bija jātiek galā ar pārbaudījumu: trīsreiz ar futbola bumbu jāsit pendeles, un tas viņai izdevās godam. Savukārt klātesošajiem Sintija sacīja: „Katram novēlu izjust šīs emocijas, tās nevar aprakstīt vārdiem, tās ir jāizjūt! Vēderā tauriņi ir!” Sintija un Dāvis sastapušies pirms piecarpus gadiem Liepājā. „Biju aizgājis uz Liepājas 1. ģimnāzijas balli, tur arī abi satikāmies. Bija ziema, auksts laiks, iedevu savu žaketi. Uzaicināju Sintiju kopā ar draudzenēm pie sevis kopā sagaidīt Jauno gadu. Sākām satikties,” atceras jaunais vīrs. Jauno futbola sezonu Dāvis aizvadīs Čehijā: „Bet citā komandā (pērn viņš spēlēja Čehijas spēcīgākās līgas klubā Jablonec ­– aut.). Kura tā būs, pagaidām vēl nezinu. Ļoti ceru, ka jaunā sezona man būs veiksmīgāka nekā aizvadītā.”

Izmantotie resursi:
https://www.kurzemnieks.lv/dzive/10...

  +2 [+] [-]

, 2019-06-20 10:14, pirms 5 gadiem
Ļoti laba Sintijas izvēle ! Veiksmi kopīgajā dzīvē, veiksmi Dāvim karjerā,kuplu bērnu pulciņu !!!

  +1 [+] [-]

, 2019-06-20 10:55, pirms 5 gadiem
Nu riktīgi pa feino.