Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Ajax" noslēdz jaunu līgumu ar galveno treneri ten Hagu

Andrejs Siliņš

"Ajax" noslēdz jaunu līgumu ar galveno treneri ten Hagu
Ēriks ten Hags. Foto: imago / Scanpix

Nīderlandes futbola klubs Amsterdamas "Ajax" pēc sekmīgās sezonas devis drošības izjūtu komandas galvenajam trenerim Ērikam ten Hagam, parakstot ar viņu jaunu līgumu, kas paredz sadarbību līdz 2022. gada vasarai.

Aizvadītajā sezonā "Ajax" ten Haga vadībā izcīnīja Nīderlandes čempiontitulu un kausu, bet UEFA Čempionu līgā pārsteidza futbola pasauli, tiekot līdz pusfinālam. Tajā ļoti sāpīgā veidā (pirmajā spēlē viesos 1:0, savā laukumā 2:3) tika atzīts "Tottenham Hotspur" pārākums.

49 gadus vecais ten Hags ar komandu strādā kopš 2017. gada decembra, un jau savā pirmajā pilnajā sezonā pie komandas stūres dāvāja tai pirmo Nīderlandes titulu kopš 2014. gada.

"Līdz šim sasniegtais ir fantastika. To atkārtot būs ļoti sarežģīti, taču mēs atkal uzstādīsim mērķus un tieksimies pēc to sasniegšanas," komentēja ten Hags. Kluba sporta direktors Marks Overmarss piebilda, ka mērķis ir uz aizvadītās sezonas pamatiem turpināt būvēt sekmīgu komandu.

Pirms pievienošanās "Ajax" ten Hags divus gadus strādāja ar citu nīderlandiešu komandu "Utrecht", vēl pirms tam bija Minhenes "Bayern" otrās komandas treneris, bet trenera karjeras sākumā neilgi strādāja ar nīderlandiešu "Go Ahead Eagles" vienību.

Izmantotie resursi:
https://www.ajax.nl/

     [+] [-]

, 2019-06-20 16:39, pirms 5 gadiem
Nu tad ja Ole nesanāks sakārtot MUnited,tad laipni gaidīts sarkanajos velnos!