Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Dubras BATE attālinās no pirmās pozīcijas, Barinova "Jonava" izlaiž punktu pret čempioni

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Dubras BATE attālinās no pirmās pozīcijas, Barinova "Jonava" izlaiž punktu pret čempioni
Borisovas BATE pret Žodzinas "Torpedo BelAZ"
Foto: fcbate.by

Šovakar kārtējās spēles savu valstu līgās aizvadīja Latvijas futbolistu Vitālija Barinova "Jonava", kā arī Kaspara Dubras Borisovas BATE.

Baltkrievija

Baltkrievijas čempione Borisovas BATE savā laukumā uzņēma Žodzinas "Torpedo BelAZ", kas pirms spēles ierindojās sestajā pozīcijā turnīra kopvērtējumā. Mājiniekiem šajā spēlē piedzīvota vilšanās, jo vārtus čempionvienībai tā arī neizdevās gūt, spēlei noslēdzoties ar rezultātu 0:0.

Kaspars Dubra joprojām atkopjas no traumas, spēlei BATE rindās netiekot pieteikts. BATE pēc 13 spēļu kārtām ieņem "vien" trešo pozīciju Baltkrievijas čempionāta kopvērtējumā, atpaliekot no līderes Soļihorskas "Shakhtyor" jau par pieciem punktiem. Borisovas BATE ir 13. reizes triumfējusi neatkarīgās Baltkrievijas čempionātos, kā arī vairākkārt iekļuvusi UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā.

Lietuva

Vitālijs Barinovs nebija pieteikts "Jonava" sastāvā spēlei mājās pret pašreizējo Lietuvas čempioni Viļņas "Žalgiri". "Jonava" šajā spēlē jau 13. minūtē ieguva vadību, tomēr pieredzējušais "Žalgira" spēlētājs Darvids Šerns 29. minūtē izlīdzināja rezultātu. "Jonava" komandai neizdevās noturēt arī neizšķirtu - spēles kompensācijas laika pirmajā minūtē bijušais Rīgas "Daugavas" spēlētājs Lins Klimāvičs izrāva Viļņas "Žalgirim" uzvaru ar 2:1.

"Jonava" ar 16 punktiem 16 spēlēs ieņem piekto pozīciju, kamēr Viļņas "Žalgiris" ar 38 punktiem 16 spēlēs ieņem pārliecinošu pirmo vietu Lietuvas "A Lyga" turnīra kopvērtējumā. 11 punkti mazāk un spēle rezervē ir Marijampoles "Sūduva" komandai.

Izmantotie resursi:
«Беларусбанк - высшая лига 2017». 13-й тур....
Pradžia - A Lyga