Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Dobrecovs: "Izlozes rezultātus uztveram kā pašsaprotamu lietu"

Andrejs Siliņš

Dobrecovs: "Izlozes rezultātus uztveram kā pašsaprotamu lietu"
Viktors Dobrecovs
Foto: Nora Krevneva, synottipvirsliga.lv

"Mums trāpījās nopietnākais pretinieks, taču tas neko nemaina, jo vēl pirms izlozes bija skaidrs, ka visi dalībnieki ir spēcīgi un ne pret vienu nebūs viegli," pēc UEFA Čempionu līgas izlozes, kurā noskaidrojās, ka Latvijas čempionei "Liepājai" otrajā kvalifikācijas kārtā pretī stāsies spēcīgā austriešu "Salzburg", sacīja liepājnieku galvenais treneris Viktors Dobrecovs.

"Mums trāpījās nopietnākais pretinieks, taču tas neko nemaina, jo vēl pirms izlozes bija skaidrs, ka visi dalībnieki ir spēcīgi un ne pret vienu nebūs viegli. Mēs izlozes rezultātus uztveram kā pašsaprotamu lietu, jo tāpat vajadzētu spēlēt un cīnīties pret jebkuru komandu," sacīja Viktors Dobrecovs. "Ar austriešiem var spēlēt, taču šobrīd mums visas domas ir pie nākamās spēles Latvijas virslīgā, kur 26.jūnijā jāuzņem RFS komanda. Šobrīd gatavojamies tikai nākamajai spēlei."

"No Eirokausu aspekta, protams, labāk pirmo spēli aizvadīt viesos, bet atbildes spēli mājās. Atceroties laiku, kad pats spēlēju, sportistiem vienmēr patika labāk atbildes maču aizvadīt savā laukumā," komentēja treneris, norādot, ka komandā būs arī jaunas asinis. "Papildinājums būs, taču šobrīd vēl nevaru nosaukt kādu uzvārdu. Visam savs laiks, taču mēs meklējam pastiprinājumu."

"Liepāja" savu pirmo Čempionu līgas spēli aizvadīs 12. vai 13. jūlijā Austrijā, savukārt savu līdzjutēju priekšā atbildes spēle notiks 19. vai 20. jūlijā.

Izmantotie resursi:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2016-06-21 08:22, pirms 8 gadiem
Nez ar ko pastiprināsies FK Liepāja. Kaut gan pēdejā spēlē patika jaunais Dobrecovs. Liekas Liepājai nekad jauno netrūkst.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-06-21 13:20, pirms 8 gadiem
amiks rakstīja: Ljepaajai vajag vienu melnu antilopi uzbrukumaa , lai auljo
Antilopes nekad nav liekas.

  +1 [+] [-]

, 2016-06-21 17:08, pirms 8 gadiem
amiks rakstīja: Ljepaajai vajag vienu melnu antilopi uzbrukumaa , lai auljo
nez vai Liepājai būs afro... Liepāja labāk vēl kādu ados īrē