Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Peru veterāns Pisarro aizvadīs vēl vienu sezonu un Brēmenes "Werder" kreklā beigs karjeru

Agris Suveizda

Peru veterāns Pisarro aizvadīs vēl vienu sezonu un Brēmenes "Werder" kreklā beigs karjeru
Klaudio Pisarro. Foto: images images/Nordphoto/Scanpix

LETA--AFP. Slavenais Peru uzbrucējs Klaudio Pisarro pēc nākamās sezonas noslēgs savas profesionālā futbolista gaitas.

Vēl sestdien 40 gadus vecais Pisarro oficiāli uz vienu sezonu pagarināja līgumu ar Vācijas Bundeslīgas futbola čempionāta klubu Brēmenes "Werder", turklāt tai pašā dienā viņš, nākdams laukumā uz maiņu, guva vārtus un nodrošināja komandai uzvaru ar 2:1 pret "Leipzig". Savukārt svētdien Pisarro apstiprināja, ka pēc nākamās sezonas noslēgs savu spilgto karjeru. Zīmīgi, ka ar līdzīgiem apgalvojumiem viņš klajā nāca arī pērn, tomēr tagad izlēmis futbolista karjeru vēl nedaudz paildzināt.

"Nākamā sezona būs mana pēdējā. Vēlos savu karjeru noslēgt labā fiziskā kondīcijā," teica Pisarro. Brēmenes fanu mīlulis Picaro šobrīd aizvada jau ceturto karjeras posmu "Werder" komandā, kam viņš pirmo reizi pievienojās 1999.gadā. Pārstāvot "Werder", Minhenes "Bayern" un "Koln" klubus, Peru futbolists 472 bundeslīgas spēlēs kopumā guvis 197 vārtus.

Tāpat Pisarro sešas reizes ir triumfējis Vācijas Bundeslīgā un izcīnījis sešus šīs valsts kausus, bet 2013.gadā ar "Bayern" vienību viņš kļuva par UEFA Čempionu līgas uzvarētāju. Vispirms Pisarro Brēmenes vienības sastāvā nonāca 1999. gadā, bet pēc tam izmēģināja spēkus Anglijas vienībā Londonas "Chelsea" un Vācijas grandā "Bayern". Pēc tam 2008.gadā viņš atgriezās "Werder", tiekot izīrēts. Vēlāk viņš atgriezās arī "Bayern", bet 2015.gadā trešo reizi kļuva par Brēmenes futbolistu. Tad viņš nonāca "Koln" sastāvā, kur gan 2017./18.gada sezonā spēlēja periodiski, bet pērn atkal atgriezās "Werder".

Peru izlases sastāvā Pisarro aizvadījis 85 spēles un guvis 20 vārtus.

Izmantotie resursi:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2019-05-20 17:12, pirms 5 gadiem
Spēlējoša leģenda! Interesanti ka guvis vārtus Bundeslīgā katrā kalendārajā gadā sākot no 1999.gada!