Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2923, Did:0, useCase: 3

Dīvāna eksperts: zebras sapņos un pārpildītā golu kvota

Dīvāna eksperts
Dīvāna eksperts

Dīvāna eksperts: zebras sapņos un pārpildītā golu kvota
Foto: TASS/Scanpix

Nikns kā vilks Robis Bukarts būtu pārkodis rīkles zviedru daiļslidotājiem. Nedod Dies' ja tās līnijzembras no video būdas iznāktu bez ieskaitītiem vārtiem. Tikai slapja vieta no strīpainajiem būtu palikusi. Gandrīz slapja vieta palika arī no dzeltenajiem.

Pirmais periods

- Sastrēgums ceļā uz mājām? Sarkanā gaisma pie luksofora pārāk ilgi deg? Nepaspēsi uz mača sākumu - nepārdzīvo! Latvijas izlases spēlēs pirmajās desmit minūtēs tāpat nekas nenotiek. Abas komandas paslidinās, kā sarunājušas sākt spēlēt tikai pirmās trešdaļas vidū.

- Gudis nav nekāds mazais Arča, lai nevarētu augšējo stabu nosegt. Pat ja neredzi metiena brīdi, bišķiņ pastiepies uz augšu, lai nepaliek tik daudz brīvas vietas metienam virs pleca.

- Uz čempionāta beigām sāk jau trūkt triku azotē. Zviedriem ļoti paredzamas kļūst Latvijas komandas piespēles uzbrukuma zonā. Ļoti viegli dzeltenajiem nāk ripas pārtveršana. Izdomas par maz Boba zēniem.

- Kā var pēc pirmā perioda nebūt nepamatoti liels optimisms pēc uzvarētas trešdaļas. Čehus un krievus sitām, bet zviedru nē. Kā lai tagad noskatās starpperiodu ekspertu studiju?

Otrais periods

- Bandīti tādi! Zviedri gribēja viltīgi ielīst Gudim mājiņā. Labi, ka iepirkta augstas klases drošības sistēma un automātiskie vārtiņi aizvērās.

- Ja mūsu futbola izlase ir kā klibu vilku bars ar noplukušu kažoku, tad hokejisti kā nikni vilki no grupas "Dzelzs vilks" dziesmas. Vairākums šogad sakārtos un Robis Bukarts pēc gola vel pasaka zviedriem tādus vārtus, ka pussoliņam mutes palika vaļā.

- Vecais krabis Lundkvists atdod labāku pirmo piespēli nekā lielākā daļa aizsargu. Meistarīgi no saviem vārtiem ar tālo piespēli izvirzīja trīs zviedru uzbrucējus pret diviem latviešu aizsargiem. Kamēr Gudis brīnījās par tādu pasiņu, virs pleca ielidoja vārtos arī otrā ripa.

- Kovota izpildīta? Šajā čempionātā golus vairs nevar mest? Balcers un Dārziņš, saprotot ka ir iespēja aizskriet diviem pret vienu, atdod pilnīgi nejēdzīgu piespēli un izsēj vārtu gūšanas iespēju vēl pirms nonākšanas pretinieku zonā.

Trešais periods

- Ja kādreiz vari par pasaules čempioniem paņirgāties, tad to dari. Iemest savam spēlētājam pa abiem ceļgaliem un reizē arī savos vārtos - tādu pat gribēdams nevar atkārtot. Nē nu mēs jau ņemsim golu, ja pretinieks met savējos.

- Vienradzītis Jaks (nejaukt ar spalvainajiem Āzijas kalnu vēršiem) nevarēja izvēlēties vēl īstāku brīdi, lai iemestu savu pirmo golu - izšķirošajā periodā pret pasaules čempioniem, lai izvirzītos vadībā. Lūk arī vērtība labajam nūjas satvērienam. Ar neērto no tās puses nebūtu cerību iemest. Cerams, ka puika visus savus atlikušos golus neizšāva tribīņu virzienā.

- To laimes mirkli jau man nebūs lemts piedzīvot. Cik ātri ļāva sapriecāties, tikpat ātri to visu arī noslaucīja. Gudis štruntīgi pārbrauc uz vārtu stabu un jau neizšķirts. Balinskis izdomā, ka hokeju var spēlēt arī bez nūjas un jau esam iedzinējos. Tā mums arī paliks viena vienīgā uzvara pār krieviem Sanktpēterburgas čempī un pār baltkrieviem vecajā sporta pilī?

- "Labs hokeja gols" - saka galvenie tiesneši. "Baigi knapa ieiešana zonā" - nospriež līnijnieki. Šonakt Robim Bukartam sapņos rādīsies zebras.

- Bob, vismaz uz pēdējo spēli ielaid vārtos Grigalu, jaunajam nākotnei noderēs. Un VIestur, nečakarē prēmijas! Mums pienākas desmitā vieta, neatkarīgi sitīsim norvēģus vai grūdīsim.

  +3 [+] [-]

, 2019-05-20 20:32, pirms 5 gadiem
Man patīk dīvāna eksperta raksti. Krietns humora piesitiens, kas nereti žurnālistikā iztrūkst

     [+] [-]

, 2019-05-20 21:16, pirms 5 gadiem
Dīvānu eksperts, varbūt, vēlas nopostēt to rakstu, kuru bija sagatavojis arī LV uzvaras gadījumā? nu tā, tīri intereses pēc.

     [+] [-]

, 2019-05-21 15:15, pirms 5 gadiem
Jus vаrаt maksаt par 50 % mazак pаr еlекtroеnergiju, nekada veida maldinot vai parkapjot likumu! Es iesaku visiem izlasit so rakstu – https://cuu.su/latmk Es to esmu izmantojis kops decembra, un rekins patiesam ir kluvis mazaks!