Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Juļs - Eirolīgas sezonas MVP

Krišs Upenieks

Juļs - Eirolīgas sezonas MVP
Serhio Juļs
Foto: AFP/Scanpix

Par ULEB Eirolīgas sezonas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP nosaukts Madrides ''Real'' aizsargs Serhio Juļs, kura pārstāvētā komanda gan nespēja sasniegt lielo finālu.

Eirolīgas pirmajā komanda bez Juļa iekļauti arī ''Fenerbahce'' basketbolisti Bogdans Bogdanovičs un Ekpe Udo, Georgioss Printezis no ''Olympiacos'' un pagājušās sezonas MVP francūzis Nando de Kolo (CSKA).

Otrajā komanda iekļauti Breds Vanameikers (''Darussafaka''), Milošs Teodosičs (CSKA), Nikolo Melli (''Brose Baskets''), Gustavo Ajons (''Real'') un Braients Danstons (''Anadolu Efes'').

Labākā punktu guvēja balvu ieguva Kīts Lengfords no Kazaņas ''Unics'', Luka Dončičs (''Real'') paredzami ieguva uzlēcošās zvaigznes godu, bet Adams Hanga (''Baskonia Vitoria Gasteiz'') atzīts par labāko aizsardzības spēlētāju.

Juļs šosezon Eirolīgā vidēji guvis 16.4 punktus, atdevis 5.9 rezultatīvas piespēles, realizējis 2.2 tālmetienus. ''Real'' regulāro sezonu noslēdza ar lielisku 23-7 bilanci. 2015. gada Eirolīgas čempioni rīt spēlēs par trešo vietu pret Maskavas CSKA.

''Pirmkārt, vēlos teikt, ka man ir liels gods saņemt šādu apbalvojumu. Gribu apsveikt visus spēlētājus. Domāju, ka katrs no šiem vīriem to varēja saņemt. Tāpat vēlos pateikties faniem un medijiem par to, ka balsoja par mani. Pēdējais, bet katrā ziņā ne mazāk svarīgi, vēlos pateikties savam trenerim un komandas biedriem, kuru strādāja ar mani kopā visu gadu, jo bez komandas šo apbalvojumu nebūtu iespējams sasniegt,'' tā pēc saņemtās balvas sacīja Serhio Juļs.

Izmantotie resursi:
Madrid's Llull is crowned the 2016-17...

  +1 [+] [-]

, 2017-05-20 23:25, pirms 7 gadiem
Kā jūs no Llull pēc jebkādiem spāņu valodas izrunāšanas likumiem varat dabūt Juļs? Tas ir pilnīgas šausmas ar sito uzvārdu kropļošanu. Vakardienas rakstā vispār parādās Jujs. Kas pie velna tas ir?

  -1 [+] [-]

, 2017-05-21 00:02, pirms 7 gadiem
Franja rakstīja: Kā jūs no Llull pēc jebkādiem spāņu valodas izrunāšanas likumiem varat dabūt Juļs? Tas ir pilnīgas šausmas ar sito uzvārdu kropļošanu. Vakardienas rakstā vispār parādās Jujs. Kas pie velna tas ir?
Tā arī ir, ja kas. Jujs arī ir pieļaujams. Divi LL ir J.

     [+] [-]

, 2017-05-21 00:12, pirms 7 gadiem
Franja rakstīja: Kā jūs no Llull pēc jebkādiem spāņu valodas izrunāšanas likumiem varat dabūt Juļs? Tas ir pilnīgas šausmas ar sito uzvārdu kropļošanu. Vakardienas rakstā vispār parādās Jujs. Kas pie velna tas ir?
Iespējams tā izrunā, bet vislabāk ja pie tulkotā vārda iekavās tiktu likts oriģināls.

     [+] [-]

, 2017-05-21 00:36, pirms 7 gadiem
vf rakstīja: Iespējams tā izrunā, bet vislabāk ja pie tulkotā vārda iekavās tiktu likts oriģināls.
Tā arī izrunā gan, ir pārbaudīts un tas uzreiz saprotams ir

     [+] [-]

, 2017-05-21 04:55, pirms 7 gadiem
Kaa izrunaa taa raxtaas zaj is valoda.