Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

U20 Kanādā, U18 Slovākijā, sievietes Polijā

U20 Kanādā, U18 Slovākijā, sievietes Polijā
Latvijas U20 hokeja izlase pagājušā gada nogalē izcīnīja tiesības startēt pasaules čempionāta augstākajā divīzijā.
Foro: Werner Kreinbucher, IIHF

Piektdien, 20. maijā Maskavā IIHF (Starptautiskās Hokeja federācijas) kongresā tika publiskots starptautisko izlašu turnīru saraksts 2016./2017. gada sezonā. Savus pretiniekus un norises vietu uzzināja arī Latvijas U18, U20 un sieviešu hokeja izlases.

Latvijas U20 hokeja izlase pagājušā gada nogalē izcīnīja tiesības startēt pasaules čempionāta augstākajā divīzijā. Mūsu juniori savas apakšgrupas spēles aizvadīs Kanādas pilsētā Toronto un sacentīsies ar Krievijas, Kanādas, ASV un Slovākijas vienaudžiem. Otrās apakšgrupas spēles norisināsies Monreālā, kur savā starpā sacentīsies Somijas, Zviedrijas, Čehijas, Dānijas un Šveices izlases. Čempionāts norisināsies gadu mijā, no 26. decembra līdz 5. janvārim.

Latvijas U18 hokeja izlase aprīlī saglabāja vietu elites divīzijā un nākamajā sezonā turpinās cīnīties ar augstākās divīzijas komandām. 2017. gada pasaules čempionāts no 13. līdz 23. aprīlim norisināsies Slovākijas pilsētās Popradā un Spisska Nova Ves. Mūsu komandas pretinieki A apakšgrupā būs Somijas, Kanādas, Slovākijas un Šveices vienības. Otrā apakšgrupā savā starpā sacentīsies Zviedrijas, ASV, Čehijas, Krievijas un Baltkrievijas U18 izlases.

Latvijas sieviešu hokeja izlase otro gadu pēc kārtas startēs I divīzijas B grupas pasaules čempionātā. Čempionāts no 8. līdz 14. aprīlim norisināsies Polijā (pilsēta pagaidām vēl nav zināma). Mūsu dāmu izlase par ceļazīmi uz A grupu sacentīsies ar Slovākijas, Kazahstānas, Itālijas, Ķīnas un Polijas vienībām.

2017. gada pasaules čempionāts vīriešiem norisināsies divās valstīs - Vācijā (Ķelnē) un Francijā (Parīzē). Nākamā gada pasaules čempionāta grupu sadalījums būs zināms uzreiz pēc šī gada pasaules čempionāta beigām.

2017 Events