Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2897, Did:0, useCase: 3

"Ducks" rezultatīvākais spēlētājs Rakels gatavs braukt palīgā zviedriem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Ducks" rezultatīvākais spēlētājs Rakels gatavs braukt palīgā zviedriem
Rikards Rakels
Foto: USA Today Sports/Scanpix

2018. gada pasaules čempionātā hokejā pašreizējai čempionei Zviedrijai grasās palīdzēt aizsargs Hampuss Lindholms un uzbrucējs Rikards Rakels, kuru pārstāvētais Nacionālās hokeja līgas klubs Anaheimas "Ducks" zaudēja Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā.

24 gadus vecais Rikards Rakels aizvadīja labāko sezonu karjerā, 77 spēlēs gūstot 34 vārtus un sakrājot 69 punktus, ar ko pietika, lai kļūtu par Anaheimas "Ducks" rezultatīvāko spēlētāju. Komanda Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā ar 0-4 piekāpās Sanhosē "Sharks", un Rakels ir apņēmies braukt uz pirmo pasaules čempionātu karjerā.

Tāpat vēlmi doties uz Kopenhāgenu paudis arī aizsargs Hampuss Lindholms, kurš piedalījās 69 mačos un tika pie 31 punkta. Ņemot vērā Anaheimas "Ducks" panākumus, arī viņš ne reizi nav devies uz pasaules čempionātu, taču pirms nepilniem diviem gadiem piedalījās Pasaules kausa izcīņā, tiesa, laukumā tā arī nedodoties. Tiek prognozēts, ka šoreiz Lindholmam būs vadoša loma.

Zviedrijas izlase meklē variantus, kā uz pasaules čempionātu varētu doties arī 25 gadus vecais Dalasas "Stars" uzbrucējs Matiass Janmarks, kurš 81 spēles laikā sakrāja 34 punktus. Viņam beidzies līdzšinējais līgums, tādēļ valdīja lielas šaubas, vai uzbrucējs vēlēsies doties uz pasaules čempionātu. Janmarks paudis vēlmi, līdz ar to zviedri cenšas sakārtot jautājumu ar apdrošināšanu. Tādēļ, ka beigušies līgumi, iepriekš atteica Karolīnas "Hurricanes" spēlētāji Joakims Nordstrems un Eliass Lindholms.

Izmantotie resursi:
HockeyNews - VM-aktuell – trots utgående NHL-avtal

  -2 [+] [-]

, 2018-04-20 17:57, pirms 6 gadiem
Rihkūŗs Rūkberjs!

     [+] [-]

, 2018-04-20 19:27, pirms 6 gadiem
Ka tik atkal nebuus finaals Kanāda-Zviedrija