Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis par izlaisto "Knicks" sapulci: "Nav īstais brīdis par to runāt"

Rolands Eliņš

Porziņģis par izlaisto "Knicks" sapulci: "Nav īstais brīdis par to runāt"
Kristaps Porziņģis un Karmelo Entonijs
Foto: AP/Scanpix

Ņujorkas medijs "Post" pirms Kristapa Porziņģa atgriešanās Latvijā noķēra latviešu basketbolistu uz īsu sarunu, kurā viņš nevēlējās izteikties par neierašanos uz komandas pēcsezonas sapulci. Kā apgalvo "Post", Porziņģis pirmdien paredzētajā preses konferencē plāno paziņot par dalību Latvijas izlasē Eiropas čempionātā.

"Protams," Kristaps Porziņģis atbildēja uz "New York Post" jautājumu, vai viņš vēlas spēlēt "Knicks" komandā arī nākamajā sezonā. "Es mīlu Ņujorku, patiešām."

Porziņģis pēc regulārās sezonas beigām neieradās uz "Knicks" pēcsezonas sapulci, netiekoties ar kluba prezidentu Filu Džeksonu un pārējo komandas vadību. Kā vēsta vairāki ASV mediji, tas notika tādēļ, ka Porziņģis esot neapmierināts ar kluba vadības stilu, ieskaitot cenšanos tikt vaļā no komandas zvaigznes Karmelo Entonija un trijstūra uzbrukuma uzspiešanu.

Kā norāda "Post", kluba vadība joprojām nav saņēmusi skaidrojumu par to, kādēļ Porziņģis izvēlējies veikt šādu soli, un to neizprot. Arī Porziņģis nevēlējās sniegt plašākus komentārus sarunā ar "Post", vaicāts par neierašanos uz komandas tikšanos: "Šobrīd nav īstais brīdis, lai izteiktos. Nevēlos tagad runāt par to."

Pirms došanās uz Latviju Porziņģis vēl pabeidza darbu pie dokumentālās filmas uzņemšanas, kas jūnijā tiks pārraidīta Ziemeļamerikas lielākajā sporta medijā ESPN. Porziņģis norādīja, ka lielākā daļa filmas uzņemta jau pagājušajā vasarā Latvijā, bet filmas veidotāji vēl vēlējušies pāris ainas no viņa Ņujorkas mājvietas, un Porziņgis esot priecīgs par kopā paveikto darbu.

Jāatgādina, ka Porziņģim pirmdien Liepājā paredzēta preses konference. Kā vēsta "Post", Porziņģis tajā oficiāli apstiprinās savu dalību Latvijas izlasē Eiropas čempionātā. Latviešu basketbolists kopš ierašanās NBA izlasē vēl nav spēlējis, bet pavisam nesen intervijā FIBA pauda savu vēlēšanos to darīt šovasar.

Izmantotie resursi:
Kristaps Porzingis speaks after Phil blow-off:...

1 2 58 komentāri

 +13 [+] [-]

, 2017-04-20 10:10, pirms 7 gadiem
Baigā iekša tomēr Porziņģim

  +4 [+] [-]

, 2017-04-20 10:12, pirms 7 gadiem
Viņam ir vismaz 3 iekšas

  +7 [+] [-]

, 2017-04-20 10:13, pirms 7 gadiem
Nu viss pareizi, Kristapam būs daudz laika vasarā trenēties, jo viņš izlasei varēs pievienoties tikai 5 nedēļas pirms turnīra. Ļoti daudz laika lai atpūstos un paliktu labāks.

     [+] [-]

, 2017-04-20 10:15, pirms 7 gadiem
Saistīts ar Entonija breik upu, tagad labāk par to nerunāt un lieki nestresināt viņu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2017-04-20 10:23, pirms 7 gadiem
Ko teiks komentētāji, ja Porzinģis pirmdien apstiprinās spēlēšanu izlasē? Metīs kažoku uz otru pusi?

  +2 [+] [-]

, 2017-04-20 10:25, pirms 7 gadiem
playthegame rakstīja: Ko teiks komentētāji, ja Porzinģis pirmdien apstiprinās spēlēšanu izlasē? Metīs kažoku uz otru pusi?
Latviešu labākajās tradīcijās
Slēpts komentārs: Ernijzz

  +6 [+] [-]

, 2017-04-20 10:31, pirms 7 gadiem
HMB-STARIK,ATKAAPIES!!! rakstīja: Puishelim galigi sakaapis
Var atļauties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2017-04-20 10:40, pirms 7 gadiem
Kā jokoja redditā - diezgan ironiski, ka Porziņģis negribēja pievienoties 76ers, jo tā ir "disfunkcionāla organizācija"

     [+] [-]

, 2017-04-20 10:40, pirms 7 gadiem
Ar Latvijas izlasi ir vismaz iespēja iegūt savā karjerā kādu titulu!

  +3 [+] [-]

, 2017-04-20 10:46, pirms 7 gadiem
bembists rakstīja: Kā jokoja redditā - diezgan ironiski, ka Porziņģis negribēja pievienoties 76ers, jo tā ir "disfunkcionāla organizācija"
Tas bija aģenta triks,lai KP nenonāktu tur,un netaisija workout viņiem.
Lieta bija tāda,ka KP aģents ir ari Noela aģents,kas uz to brīdi vēl spēlēja Phili.Un abi ir C/PF,un negribēja viņus vienā komandā,lai viņiem nebutu jādala laiki.

  +8 [+] [-]

, 2017-04-20 10:49, pirms 7 gadiem
Pēc raksta var noprast, ka ir jau zināms, ka KP spēles izlasē. Tas tikai vēl oficiāli jāpaziņo.

  +6 [+] [-]

, 2017-04-20 11:07, pirms 7 gadiem
Liels prieks, ka arī brāļi sapratuši, ka čempis nebūs pa sliktu priekš KP. Domāju viņam mierīgi sanāks laiks atpūtai, smagam darbam un arī izlasei. Jo pa lielam izlasē gan jau ka būs kādas 10 spēles, un tas ir diezgan labi tieši pirms sezonas, lai nebūtu tikai treniņi. Es prognozēju, ka defs būs labs, jo Eiropas basī tādi atlētiskie kā KP noteikti plosīsies defā. Tagad vēl jāsagaida, kad Dāvis pacels NBA titulu un arī pievienosies, tas pa skaisto vispār būs. Btw labi, ka Strēlnieks vesels, tas ir pats galvenais.

  +7 [+] [-]

, 2017-04-20 11:08, pirms 7 gadiem
Robijs Huds rakstīja: Knicks bija cienījams klubs un organizācija līdz tai pievienojās Porzee.

Tādi paši pelavi kā Buffalo, kur spēlē Girgensons, lai gan pirms tam bija stabila play off komanda.
Jā, fantāzija sit augstu vilni
Slēpts komentārs: One Man Show!

  +9 [+] [-]

, 2017-04-20 11:31, pirms 7 gadiem
One Man Show! rakstīja: Ka tik nesanāk beigās tā, ka visu mīlētais un patriotiskais Bertāns uzmet izlasi, bet nīstais nodevējs KP kapāsies EČ. Cik ļoti liels krupis jānorij tiem notirsējiem, kuri KP sauca par nodevēju pirms viņa atbildes vai viņš spēlēs! RIP mīklasmuguras.
Bertāns nevar uzmest Spurs vadību, pirmajā sezonā , ja viņš grib palikt komandā. Ja būs iespēja un Pops atļaus, tad būs viņš izlasē, ja ne, tad ne. KP tomēr šobrīd jau ir ietekme un pats var izvēlēties!

  +3 [+] [-]

, 2017-04-20 11:32, pirms 7 gadiem
playthegame rakstīja: Ko teiks komentētāji, ja Porzinģis pirmdien apstiprinās spēlēšanu izlasē? Metīs kažoku uz otru pusi?
vismaz tam ākstam HMB vairs nebūs neviena reāla iemesla heitot KP kā tikai paša psiholoģiskās problēmas (ja viņš patiešām heito KP, nevis troļļo lai mūs kaitinātu)...

  +3 [+] [-]

, 2017-04-20 11:33, pirms 7 gadiem
One Man Show! rakstīja: Ka tik nesanāk beigās tā, ka visu mīlētais un patriotiskais Bertāns uzmet izlasi, bet nīstais nodevējs KP kapāsies EČ. Cik ļoti liels krupis jānorij tiem notirsējiem, kuri KP sauca par nodevēju pirms viņa atbildes vai viņš spēlēs! RIP mīklasmuguras.
Tie ir mūsu bāleliņi. Tipiskais latviešu fans - ka tikai no_irst. Balsos pret savējiem, jo skauž, skauž, tikai pats nesaprot, kas. Laikam skauž, ka pats izbezdētā dīvānā sēž. Labāk neatcerēties, kā ar Irbi bija hokejā. Siets, caurums, lupata u.t.t. Tikko kā uz haļavām un Irbes meisterklasi uzvilkti krievi, tā pieminekli ceļ. Un atkal pēc tam - caurums... Tāds tas latviešu fans. Štrombergs ar tika nodēvēts par nulli olimpiādē, un pofig, ka divi zelti...

  +6 [+] [-]

, 2017-04-20 11:37, pirms 7 gadiem
One Man Show! rakstīja: Ka tik nesanāk beigās tā, ka visu mīlētais un patriotiskais Bertāns uzmet izlasi, bet nīstais nodevējs KP kapāsies EČ. Cik ļoti liels krupis jānorij tiem notirsējiem, kuri KP sauca par nodevēju pirms viņa atbildes vai viņš spēlēs! RIP mīklasmuguras.
izcili debīls komentārs

     [+] [-]

, 2017-04-20 11:41, pirms 7 gadiem
gudrinieks_atradies rakstīja: vismaz tam ākstam HMB vairs nebūs neviena reāla iemesla heitot KP kā tikai paša psiholoģiskās problēmas (ja viņš patiešām heito KP, nevis troļļo lai mūs kaitinātu)...
Lai tik turpina, jo sapratis, ka dzīvē neko vairāk nesasniegs, kā tizlu komentāru likšanu sportacentrā, kuri tāpat nevienam neinteresē, pat internetā ir izsmiekls. Tad ko var gaidīt no tāda?

  +3 [+] [-]

, 2017-04-20 11:47, pirms 7 gadiem
Grizzly rakstīja: Tie ir mūsu bāleliņi. Tipiskais latviešu fans - ka tikai no_irst. Balsos pret savējiem, jo skauž, skauž, tikai pats nesaprot, kas. Laikam skauž, ka pats izbezdētā dīvānā sēž. Labāk neatcerēties, kā ar Irbi bija hokejā. Siets, caurums, lupata u.t.t. Tikko kā uz haļavām un Irbes meisterklasi uzvilkti krievi, tā pieminekli ceļ. Un atkal pēc tam - caurums... Tāds tas latviešu fans. Štrombergs ar tika nodēvēts par nulli olimpiādē, un pofig, ka divi zelti...
Tikai nevajag aizmirst, ka tā ir cilvēka (nevis tikai latviešu) būtība. Un tas ir ne tikai sportā. Ir ļoti smagi piemēri no vēstures šādai cilvēku rīcībai - piemēram Napoleona kari. Kad 1814 karš nonāca līdz pašai Francijai un tajā no visām pusēm iebruka Sabiedrotie, tad daudzi fraņču karavīri atzīmēja, ka viņus tautieši sāka uztver kā noziedzniekus, bet iebrucējus sagaidīja ar prieku. Lai gan vēl pāris gadus iepriekš ar sajūsmu to pašu fraņču armiju izvadīja karagājienos uz Spāniju, Vāciju, Krieviju utt.

  -1 [+] [-]

, 2017-04-20 11:47, pirms 7 gadiem
Daniel rakstīja: izcili debīls komentārs
Lūk viens no viņiem!

     [+] [-]

, 2017-04-20 11:48, pirms 7 gadiem
Bet vispār jau sviests, no viena teikuma "neesmu gatavs par to pašreiz runāt" uzcepj rakstu...

  +1 [+] [-]

, 2017-04-20 11:52, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Bertāns nevar uzmest Spurs vadību, pirmajā sezonā , ja viņš grib palikt komandā. Ja būs iespēja un Pops atļaus, tad būs viņš izlasē, ja ne, tad ne. KP tomēr šobrīd jau ir ietekme un pats var izvēlēties!
Ko tu tagad te stāsti. Bertāns nav komandas zvaigzne. Viņam pašam būs iespēja izvēlēties, esmu pārliecināts, ka Spurs būs tikai par to, ka viņš spēlētu EČ. Bertāns nav tas, kurš šosezon būtu daudz spēles nospēlējis. Tā būs tīri tikai viņa izvēle, spēlet vai gatavoties nākamajai sezonai bez izlases.

Katrā ziņā, ja viņš atteiks, tad drīzāk man tas būtu nesaprotami, nekā KP atteikums. Bet katrā ziņā, kā izlems Bertāns, tā arī būs pareizi. Tā ir katra paša izvēle, izlase viņiem vecumdienas nenodrošinās

  +5 [+] [-]

, 2017-04-20 11:56, pirms 7 gadiem
Ulrihs rakstīja: Bet vispār jau sviests, no viena teikuma "neesmu gatavs par to pašreiz runāt" uzcepj rakstu...

Tā gluži nav. Ņujorkā un NBA kopumā KP nepiedalīšanās pēcsezonas tikšanās ir diezgan ejošs stāsts līdz pat pakāpei, kad tiek runāts par iespējamām maiņām. NY Post pamanījās būt pirmie, kas dabūja vismaz kaut kādu Kristapa komentāru šajā sakarā, jo klusēja abas nometnes.

  +2 [+] [-]

, 2017-04-20 12:01, pirms 7 gadiem
Epolitic rakstīja: Ar Latvijas izlasi ir vismaz iespēja iegūt savā karjerā kādu titulu!
Diez, kādu?

  +2 [+] [-]

, 2017-04-20 12:02, pirms 7 gadiem
playthegame rakstīja: Ko teiks komentētāji, ja Porzinģis pirmdien apstiprinās spēlēšanu izlasē? Metīs kažoku uz otru pusi?
Tu jau biji viens no tiem, kas neticēja un negribēja viņu redzēt izlasē.

  -2 [+] [-]

, 2017-04-20 12:03, pirms 7 gadiem
Bet,šķiet, KP nav tik mīksts, kā vienu brīdi likās. Pozitīvi!

     [+] [-]

, 2017-04-20 12:04, pirms 7 gadiem
Grizzly rakstīja: Tie ir mūsu bāleliņi. Tipiskais latviešu fans - ka tikai no_irst. Balsos pret savējiem, jo skauž, skauž, tikai pats nesaprot, kas. Laikam skauž, ka pats izbezdētā dīvānā sēž. Labāk neatcerēties, kā ar Irbi bija hokejā. Siets, caurums, lupata u.t.t. Tikko kā uz haļavām un Irbes meisterklasi uzvilkti krievi, tā pieminekli ceļ. Un atkal pēc tam - caurums... Tāds tas latviešu fans. Štrombergs ar tika nodēvēts par nulli olimpiādē, un pofig, ka divi zelti...
Skaties no otras puses, par savējiem balsojam visur un vienmēr. Atceramies, kas notika ar Girgensona iebalsošanu. Nav tikai baltas vai melnas strīpas visā.

  +2 [+] [-]

, 2017-04-20 12:24, pirms 7 gadiem
One Man Show! rakstīja: Ko tu tagad te stāsti. Bertāns nav komandas zvaigzne. Viņam pašam būs iespēja izvēlēties, esmu pārliecināts, ka Spurs būs tikai par to, ka viņš spēlētu EČ. Bertāns nav tas, kurš šosezon būtu daudz spēles nospēlējis. Tā būs tīri tikai viņa izvēle, spēlet vai gatavoties nākamajai sezonai bez izlases.

Katrā ziņā, ja viņš atteiks, tad drīzāk man tas būtu nesaprotami, nekā KP atteikums. Bet katrā ziņā, kā izlems Bertāns, tā arī būs pareizi. Tā ir katra paša izvēle, izlase viņiem vecumdienas nenodrošinās
Neteicu nevienā brīdi, ka DB ir zvaigzne komandā! Domā Spurs vadība ļaus izvēlēties DB pašam, es dziļi šaubos, tomēr viņš ir viens no nākotnes spēlētājiem komandā, domāju, ka Spurs ir plāns vasarā, jo DB vajag vairāk atlēkušo bumbu priekš PF, tāpēc gan jau būs treniņu programma. Vēl traumu vēsturi pieliekot klāt un to, ka šī vieta komandā tomēr būs jānopelna, tad es šaubos, ka tā būs viņa izvēle, bez citu ietekmes.

  -2 [+] [-]

, 2017-04-20 12:24, pirms 7 gadiem
NY varbuut miil, bet nejau, ka patiik komanda kuraa speelee, nu neticu

  +1 [+] [-]

, 2017-04-20 12:31, pirms 7 gadiem
Grizzly rakstīja: Tie ir mūsu bāleliņi. Tipiskais latviešu fans - ka tikai no_irst. Balsos pret savējiem, jo skauž, skauž, tikai pats nesaprot, kas. Laikam skauž, ka pats izbezdētā dīvānā sēž. Labāk neatcerēties, kā ar Irbi bija hokejā. Siets, caurums, lupata u.t.t. Tikko kā uz haļavām un Irbes meisterklasi uzvilkti krievi, tā pieminekli ceļ. Un atkal pēc tam - caurums... Tāds tas latviešu fans. Štrombergs ar tika nodēvēts par nulli olimpiādē, un pofig, ka divi zelti...
Lūdzu, un kāda Tev ir tautība? Par savu tautu tā nedrīkst pat domāt, kur nu vēl rakstīt. Nevajag visu laiku atgādināt, cik mēs esam slikti. Sliktas īpašības ir visām tautām. Latvieši nav tauta, kura apkopojusi sevī visas sliktākās īpašības.

  -1 [+] [-]

, 2017-04-20 12:42, pirms 7 gadiem
HMB-STARIK,ATKAAPIES!!! rakstīja: Puishelim galigi sakaapis
Aizver muti, nabag!
1 2 58 komentāri