Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

CSKA un "Fenerbahce" strauji tuvojas "Final 4"

Krišs Upenieks

CSKA un "Fenerbahce" strauji tuvojas "Final 4"
Milošs Teodosičs
Foto: TASS/Scanpix

ULEB Eirolīgas ietvaros aizvadītas ceturtdaļfinālu spēles, kurās otrās uzvaras izcīnīja Krievijas klubs Maskavas CSKA un viens no Turcijas basketbola grandiem ''Fenerbahce''.

Pēc pirmajām spēlēm ceturtdaļfināla sērijās līdz trim uzvarām ar 1-0 vadībā bija izvirzījušās Maskavas CSKA, Stambulas ''Fenerbahce'', ''Real Madrid'' un Pireju ''Olympiacos''.

Jau pirmā spēle pret spāņu ''Baskonia'' Maskavas klubam izvērtās visai sarežģīta (98:92). Šajā vakarā Maskavā viss izšķīrās pēdējās sekundēs. CSKA labāk nospēlēja pirmās 30 minūtes, pēc kurām ieguva komfortablu 69:58 pārsvaru. Pēdējās desmit minūtēs ''Baskonia'' spēja atjaunot intrigu un 14 sekundes pirms beigām izlīdzināt rezultātu - 82:82.

Pēdējā uzbrukumā Kails Hainss sekundi pirms beigām piespieda noteikumus pārkāpt Nikolasu Laprovitolu, un Hainss realizēja abus soda metienus, izraujot Krievijas klubam uzvaru ar 84:82. Milošs Teodosičs spēli pabeidza ar 16 punktiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm.

Atēnu ''Panathinaikos'' un Stambulas ''Fenerbahce'' viens no tiesnešiem bija Latvijas labākais arbitrs Oļegs Latiševs. Mača gaitā komandas vairākas reizes apmainījās ar nelieliem izrāvieniem, taču lielāko spēles daļu vadībā atradās Turcijas klubs, kas mača beigu daļā handikapu arī noturēja, noslēgumā izcīnot panākumu ar 80:75.

Uzvarētāju sastāvā labākais bija Bogdans Bogdanovičs, kurš izcēlās ar 25 punktiem, astoņām atlēkušajām bumbām un sešām rezultatīvām piespēlēm. Maiks Džeimss ''Fenerbahce'' rindās sameta 22 punktus un savāca deviņas atlēkušās bumbas.

Rīt otrās spēles aizvadīs abi atlikušie ceturtdaļfinālu pāri.

"Turkish Airlines" Eirolīgas 1/4 fināli (līdz 3 uzvarām)

PārisSērija
CSKA - Baskonia2-0
Panathinaikos - Fenerbahche0-2
Real Madrid - Darussafaka1-0
Olympiacos - Anadolu Efes1-0

Izmantotie resursi:
Turkish Airlines EuroLeague - Welcome to...

     [+] [-]

, 2017-04-20 23:04, pirms 7 gadiem
Tiesneši beigās diezgan labi noraka Baskoniju. Iedot tādu sodu playoffā spēles pēdējās sekundēs pie neizšķirta ir noželojami!!!