Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Vienam no SKA rezultatīvākajiem spēlētājiem Plotņikovam diskvalifikācija

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vienam no SKA rezultatīvākajiem spēlētājiem Plotņikovam diskvalifikācija
Sergejs Plotņikovs
Foto: ska.ru

Kontinentālās hokeja līgas Disciplinārā komiteja nolēmusi uz divām spēlēm diskvalificēt čempiones Sanktpēterburgas SKA uzbrucēju Sergeju Plotņikovu, kurš vakar nopelnīja noraidījumu līdz mača beigām.

Sanktpēterburgas SKA vakar izbraukumā ar 2:0 pieveica Jaroslavļas "Lokomotiv", sērijā līdz četrām uzvarām atgriežoties vadībā ar 2-1. Ar diviem precīziem metieniem izcēlās Iļja Kovaļčuks, un tikt pie panākuma netraucēja arī Sergeja Plotņikova noteikumu pārkāpums. Viņš noslēdzošās trešdaļas ievadā apmalē ietrieca pretinieku uzbrucēju Vladislavu Kartajevu, uz piecām minūtēm atstājot komandu mazākumā.

Plotņikovam atstātas spēkā 5+20 soda minūtes, piespriests naudas sods, kā arī piešķirta divu spēļu diskvalifikācija. Uzbrucējs šajā sezonā piedalījies sešos izslēgšanas mačos, izceļoties ar vienu piespēli. Savukārt regulārajā sezonā Plotņikovs aizvadīja 55 spēles, sakrājot 39 punktus, ar ko pietika ceturtajai vietai komandās. Interesanti, ka no 2012. līdz 2015. gadam viņš pārstāvēja tieši Jaroslavļas "Lokomotiv".

Emocijas augstu vilni sita arī duelī starp Helsinku "Jokerit" un Maskavas CSKA, Somijas komandai uzvarot pagarinājumā un sērijā panākot 1-2. Vienas spēles diskvalifikācija piešķirta dāņu aizsargam Jesperam Jensenam, kurš Sergeju Šumakovu sagaidīja ar spēka paņēmienu galvas rajonā. Savukārt Tomi Kiviste, kurš arī vakar nopelnīja 5+20 minūšu noraidījumu, ticis cauri tikai ar naudas sodu.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2018/03/20/...