Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"TV Play Sports" piedāvā "Dinamo" izšķirošās spēles

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"TV Play Sports" piedāvā "Dinamo" izšķirošās spēles
Līnuss Videls un Miķelis Rēdlihs. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Trešdien, 20.janvārī, un piektdien, 22.janvārī, TVPlay Sports pārraidīs Rīgas Dinamo pēdējās divas un izširošās spēles Kontinentālās hokeja līgas regulārajā sezonā ar Artūra Kuldas Čerepovecas Severstal un Maskavas CSKA. Baudi KHL spēles TVPlay Sports!

Kontinentālās hokeja līgas regulārās sezonas pēdējo dienu kalendārs Rīgas Dinamo nav pārāk labvēlīgs, īpaši ņemot vārā, ka no saviem konkurentiem HK "Sochi" un Piemaskavas "Vityaz" rīdzinieki atpaliek attiecīgi divus un vienu punktu. "Sochi" atlikušas spēles ar Maskavas "Sparta" un Bratislavas "Slovan", "Vityaz" ar Minskas "Dinamo" un Jekaterinburgas "Avtomobilist". Kas nozīmē, ka Rīgas "Dinamo" iespēju spēlēt Gagarina kausa izcīnā, visticamāk, var dot vienīgi divas uzvaras, tai skaitā pār potenciālo regulārās sezonas uzvarētāju Maskavas CSKA.

Aivars Zahārovs, TVPlay Sports komentētājs, par Čerepovecas Severstal - Rīgas Dinamo spēli:
“Rīgas Dinamo vēl saglabā cerības uz iekļūšanu Gagarina kausā, bet lai tās neizdzistu vēl pirms pēdējā regulārā čempionāta mača ar Maskavas CSKA, obligāti viesos jāuzvar Čerepovecas Severstaļ - un ieteicams to izdarīt pamatlaikā. Lai arī no turnīra tabulas viedokļa Severstal šis mačs nav svarīgs, tas nenozīmē, ka Andreja Razina trenētā vienība necīnīsies. To pierādījuši arī pēdējie rezultāti - trīs uzvaras četrās spēlēs. Turklāt Latvijas izlases aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā vienība pēdējos zaudējumus cietusi vien pret grandiem SKA un CSKA, bet Rīgas Dinamo pēdējo reizi viesos Čerepovecas vienību pārspējusi pirms trim gadiem. Visi šie faktori nesola vieglu maču rīdziniekiem, taču uzvarēt Dinamo ir pa spēkam.”

KHL spēles kanālā TVPlay Sports un TVPlay Premium:
• Trešdien, 20.februārī, 17:50 Čerepovecas Severstal - Rīgas Dinamo

KHL spēles kanālā TVPlay Sports+ un TVPlay Premium:
• Piektdien, 22.februārī, 18:20 Maskavas CSKA - Rīgas Dinamo

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
TVPlay Premium un TVPlay Home

     [+] [-]

, 2019-02-20 15:46, pirms 5 gadiem
Tas Zaharovs ir ķēmrausis tipiskais.. šitos gadus komentēt, bet kā bija antiņš, tā arī palicis.. "vēlams uzvarēt pamatlaikā" ko gan tas maina no uzvaras bullīšos? Eksperts hrenovijs..

  -3 [+] [-]

, 2019-02-20 16:02, pirms 5 gadiem
Džonijs Bī rakstīja: Tas Zaharovs ir ķēmrausis tipiskais.. šitos gadus komentēt, bet kā bija antiņš, tā arī palicis.. "vēlams uzvarēt pamatlaikā" ko gan tas maina no uzvaras bullīšos? Eksperts hrenovijs..
Uzvara pamatlaikā ir svarīga vienādu punktu gadījumā ar Sochi... Padomā pats, pirms raksti. Tagad katrs sīkums daudz ko maina tabulā

  +1 [+] [-]

, 2019-02-20 16:19, pirms 5 gadiem
Ir kādam kādi augstas kvalitātes zināmi strīmi, vai arī neķēpāties un ieķert to viaplay uz mēnesi?

     [+] [-]

, 2019-02-20 16:44, pirms 5 gadiem
Džonijs Bī rakstīja: Tas Zaharovs ir ķēmrausis tipiskais.. šitos gadus komentēt, bet kā bija antiņš, tā arī palicis.. "vēlams uzvarēt pamatlaikā" ko gan tas maina no uzvaras bullīšos? Eksperts hrenovijs..
Jo uzvara pamatlaikā pie vienāda punktu skaita ar Sochiem garantē top 8. Situācija šobrīd ir tāda, ka var sanākt ne tikai vienāds punktu un pamatlaika uzvaru skaits, bet arī papildlaika un bullīšu uzvaru skaits un tādā gaījumā tālāk tiek Sochi. Cerēt par pamatlaika uzvaru (da kaut jebkādu uzvaru_ pret CSKA ir panaivi, līdz ar to, labāk šodien savākt maksimumu.