Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Senators" izsaka pievilcīgu piedāvājumu savam rezultatīvākajam spēlētājam

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Senators" izsaka pievilcīgu piedāvājumu savam rezultatīvākajam spēlētājam
Marks Stons. Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Otavas "Senators", kuru pārstāv latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers, turpina gatavoties 25. februārim – datumam, kurā beigsies maiņu periods. Vienības rezultatīvākajam spēlētājam Markam Stonam izteikts piedāvājums palikt "Senators" rindās.

26 gadus vecais Marks Stons, kurš Otavā aizvadījis visu profesionāļa karjeru, šajā sezonā piedalījies 59 spēlēs, gūstot 28 vārtus un sakrājot 61 punktu, kas ir labākais rādītājs starp visiem "Senators" hokejistiem. Pagājušajā vasarā Stons parakstīja viena gada un 7,35 miljonu dolāru līgumu, tādējādi šajā vasarā viņš var kļūt par brīvo aģentu un pārcelties uz citu komandu.

Starp Stonu un "Senators" ilgstoši notiek sarunas par līguma pagarināšanu, un Otavas mediji vēsta, ka uzbrucējs saņēmis pievilcīgu piedāvājumu palikt Kanādas galvaspilsētā un būt centrālā figūra pārbūves procesā. Šādā veidā "Senators" nodemonstrējusi, ka vēlas paturēt Stonu, nevis aizmainīt viņu.

Jau iepriekš tika vēstīts, ka "Senators" gatavojas šķirties no pirmās maiņas centra uzbrucēja Meta Dušeina, kurš arī vasarā kļūs par brīvo aģentu. Viņš noraidījis komandas astoņu gadu un vismaz 65 miljonu piedāvājumu, tāpēc Otava vēlas līdz pirmdienai atbrīvoties no uzbrucēja, lai nezaudētu viņu bez atlīdzības saņemšanas.

Dušeins nevienā brīdī nav vēlējies sākt nopietnas sarunas par līguma pagarināšanu, tādēļ lielākā uzmanība vērsta tieši Stona virzienā, un "Senators" vadība prognozē, ka atbilde varētu tikt saņemta jau šodien.

Tāpat kļuvis zināms, ka "Senators", kas nākamo maču aizvadīs naktī uz piektdienu, plāno spēlei nepieteikt Dušeinu, lai izvairītos no sarežģījumiem. Piemēram, savainojums krietni samazinātu uzbrucēja vērtību tirgū, un Otava vēlas aizsargāties pret sliktāko scenāriju.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/report-sens-tabl...

  +2 [+] [-]

, 2019-02-20 10:40, pirms 5 gadiem
"izteiktais pievilcīgais piediāvājums" ir 7,35 milj. par iepriekšējo sezonu?
jo cits nekas nav piedāvāts... pēc raksta spriežot...

     [+] [-]

, 2019-02-20 15:33, pirms 5 gadiem
Gatis rakstīja: "izteiktais pievilcīgais piediāvājums" ir 7,35 milj. par iepriekšējo sezonu?
jo cits nekas nav piedāvāts... pēc raksta spriežot...
ap 11miljoniem ja nemaldos, vai 9milj., kkur pārskrēju un lasīju šo angļu ziņās

     [+] [-]

, 2019-02-22 14:24, pirms 5 gadiem
Tirgus cena vinam būtu jābūt ap 9 milj, bet nu var jau būt ka Senatori iedod arī vairāk, ja grib ap vinu komandu būvēt. Svarīgi, protams, arī terminš