Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

HK "Rīga" ielaiž astoņus vārtus un zaudē Vladivostokā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

HK "Rīga" ielaiž astoņus vārtus un zaudē Vladivostokā
Niklāvs Rauza. Foto: Hkr.lv

Jaunatnes hokeja līgas klubs "Rīga" šorīt piedzīvoja smagu zaudējumu, Vladivostokā ar 3:8 atzīstot "Taifun" pārākumu.

Lai gan rīdzinieki ielaida pirmie, jau pēc minūtes izdevās panākt izlīdzinājumu, precīzu metienu izdarot Denisam Fjodorovam. Tādējādi pēc pirmās trešdaļas bija neizšķirts, bet Latvijas vienībai liktenīga bija otrā trešdaļa, kas tika zaudēta ar 0:5. Savus ceturtos un piektos vārtus "Taifun" iemeta ar 20 sekunžu intervālu.

Vēl "Rīgas" sastāvā izcēlās Ņikita Mateiko, kuram tie bija pirmie vārti sezonā, un Kristaps Roķis, kurš izcēlās divas minūtes pirms beigām, kad sāncenši jau bija iemetuši savas astoņas ripas. Bruno Brūveris kapitulēja sešas reizes, atvairot 16 metienus, kamēr Niklāvs Rauza tika galā ar astoņiem no desmit metieniem.

Jāizceļ, ka pat sakāvē rīdzinieku rindās bija trīs spēlētāji ar pozitīvu lietderības koeficientu – aizsargiem Mateiko un Robertam Kaļķim tas bija +2, bet uzbrucējs Roķis tika pie +1. Rīt komandas tiksies vēlreiz.