Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Knicks" uz pārbaudes laiku nolīgst no Hjūstonas atlaisto Viljamsu

Rolands Eliņš

"Knicks" uz pārbaudes laiku nolīgst no Hjūstonas atlaisto Viljamsu
Trojs Viljamss
Foto: AFP/Scanpix

Kristapa Porziņģa pārstāvētā NBA komanda Ņujorkas „Knicks” panākusi vienošanos ar brīvo aģentu Troju Viljamsu par viņa pievienošanos sastāvam ar desmit dienu pārbaudes līgumu.

Ņujorkas „Knicks” šobrīd ir brīva vieta spēlētāju pieteikumā, un „Knicks” uz ilgu laiku būs jāiztiek bez sava līdera Kristapa Porziņģa, kuram krustenisko saišu plīsuma dēļ veikta operācija un jāizlaiž daudzi mēneši.

„Knicks” šo brīvo vietu izvēlējusies vismaz uz laiku aizpildīt ar 23 gadus veco ASV uzbrucēju Troju Viljamsu, kurš NBA aizvadījis 34 spēles, bet šo sezonu uzsāka Hjūstonas „Rockets” sastāvā. Viljamss Hjūstonā šosezon gan nospēlēja tikai četrus mačus, laukumā izejot minimāli.

Viljamss no Hjūstonas sastāva tika atbrīvots, kad lieliski spēlējošajai „Rockets” radās iespēja papildināt sastāvu ar veterānu Džo Džonsonu. Par Viljamsu interesi bija izrādījušas vairākas NBA komandas, bet viņš piekritis desmit dienu līgumam ar „Knicks”.

Šis līgums oficiāli tiks noformēts šīs nedēļas laikā, un pēc tam „Knicks” varēs piedāvāt vēl vienu desmit dienu līgumu. Pēc tam gan „Knicks” būs jāizvēlas, vai nu vienoties par līgumu vismaz līdz sezonas beigām, vai arī atlaist spēlētāju. „Knicks” šobrīd ar 23 uzvarām 59 spēlēs vairs reālistiski nepretendē uz izslēgšanas spēlēm (it sevišķi, ja ņem vērā Porziņģa savainojumu), un komanda zaudējusi astoņos mačos pēc kārtas.

Viljamss NBA draftā netika izvēlēts, taču pagājušajā sezonā 13 reizes devās „Grizzlies” sākumsastāvā, taču bieži arī tika nosūtīts uz G-līgu un janvārī atlaists. Kopumā viņš NBA vidēji guvis 5.6 punktus spēlē un savācis 2.1 atlēkušo bumbu, trāpot 27% tālmetienu.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2018-02-20 12:53, pirms 6 gadiem
Bildē ir P.J. Tuckers

     [+] [-]

, 2018-02-20 12:54, pirms 6 gadiem
Stiprinās playoffiem!

     [+] [-]

, 2018-02-20 13:07, pirms 6 gadiem
Autors malacis. Tik peld bišku, ieliekot cita sportista bildi

     [+] [-]

, 2018-02-20 20:07, pirms 6 gadiem
Īstenībā jau vienalga ko viņi šosezon dara, ka tik zemāk nolido un dabū normālu drafta piku...

     [+] [-]

, 2018-02-20 22:15, pirms 6 gadiem
Вы вкурсе что теперь что бы привести тело в порядок и подкачаться не обязательно ходить в тренажорку.Нeдaвнo нaткнулcя на блoг чувака кoторый нaкaчал тeлo домa с помощью специального поясa, я решил попробовать и уже через неделю увидел результат, а через две убрал пивной живот и пpоявился преcc, подкaчaл pуки и cпину.Тeперь жeнa тожe зaхoтeлa попpoбовать увидeв мой peзультат. Вот тот блог--- Блог Дмитрия Якушева: Как легко накачать пресс?