Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2889, Did:0, useCase: 3

Kanādieši Virtjē un Moirs uzvar dejās uz ledus un iegūst trešo olimpisko zeltu

Rolands Eliņš

Kanādieši Virtjē un Moirs uzvar dejās uz ledus un iegūst trešo olimpisko zeltu
Skots Moirs un Tesa Virtjē
Foto: Reuters/Scanpix

Phjončhanas olimpiskajās spēlēs aizvadīta priekšpēdējā disciplīna daiļslidošanas sacensībās, un dejās uz ledus ar jaunu pasaules rekordu triumfēja Kanādas pāris Tesa Virtjē un Skots Moirs.

Tesa Virtjē un Skots Moirs uz zeltu pieteicās jau vakardien, sacensību pirmajā dienā, kad uzrādīja labāko rezultātu īsajā dejā. Viņi ar jaunu pasaules rekordu šajā programmā par diviem punktiem pārspēja francūžus Papadakisu un Sizeronu, kamēr pārējie pāri bija krietni tālāk punktu ziņā, taču solījās nopietna cīņa par bronzu, jo trešo no septītās vietas šķīra tikai divi punkti.

Virtjē un Moirs šonakt uzrādīja lielisku rezultātu arī brīvajā dejā, kur tika pie 122.40 punktiem, izpildot priekšnesumu „Moulin Rouge” mūzikas pavadījumā. Tas kopsummā deva 206.07 punktus.

Viņu treniņu partneri un labi draugi Papadakisa un Sizerons brīvajā dejā bija nedaudz labāki, iegūstot 123.35 punktus ar deju Mēnesnīcas sonātes pavadījumā. Taču kopsummā tas ļāva samazināt deficītu tikai nedaudz, un Francijas pāris ieguva sudraba medaļas.

Virtjē un Moirs, kuri iepriekš bija lēmuši par profesionālās daiļslidošanas karjeras beigām, bet tomēr atgriezušies sportā Phjončhanas spēļu dēļ, nu ieguvuši savu trešo olimpisko zelta medaļu – viņi kļuva par čempioniem arī ledus dejās Vankūverā un komandu sacensībās Phjončhanā, tāpat abu rēķinā arī divas sudraba medaļas šajās disciplīnās Sočos.

Savukārt uz trešo vietu pacēlās Alekss un Maija Šibutani – brālis un māsa pēc īsās dejas bija ceturtajā vietā, bet kopvērtējumā citu ASV pāri Hubelu un Donahjū apsteidza par pieciem punktiem.

Daiļslidošanas programmā Phjončhanā vairs atlikušas tikai vienas sacensības – individuālās sacensības sievietēm, un dalībnieču lokā būs arī Latvijas sportiste Diāna Ņikitina.

Dejas uz ledus, kopvērtējums

V.SportistiValstsPunkti
1.T. Virtjē un S. MoirsKanāda206.07 WR
2.G. Papadakis un G. SizeronsFrancija205.28
3.M. Šibutani un A. ŠibutaniASV192.59
4.M. Hubela un Z. DonahjūASV187.69
5.J. Bobrova un D. SolovjovsOAR186.92
6.A. Kapellini un L. LanoteItālija184.91

Piedalījās 24 pāri

Daiļslidošana, Phjončhana, medaļu sadalījums

V.ValstsZSBKopā
1.Kanāda2013
2.Japāna1102
3.Vācija1001
4.Francija0101
Ķīna0101
OAR0101
7.ASV0022
8.Spānija0011

  +1 [+] [-]

, 2018-02-20 09:43, pirms 6 gadiem
Kanādieši bija fantastiski!!! Tik emocionāls slidojums, ka priekšnesuma beigās pilnīgi skudriņas skrien .... Tas ir tas, kas pilnīgi noteikti pietrūkst frančiem, neskatoties uz visu viņu izcilo tehnisko izpildījumu.

  +1 [+] [-]

, 2018-02-20 10:36, pirms 6 gadiem
murene rakstīja: Kanādieši bija fantastiski!!! Tik emocionāls slidojums, ka priekšnesuma beigās pilnīgi skudriņas skrien .... Tas ir tas, kas pilnīgi noteikti pietrūkst frančiem, neskatoties uz visu viņu izcilo tehnisko izpildījumu.
Nekādus trūkumus neredzēju nevienam no pāriem. Lieki piebilst, ka FR šodien uzvarēja. Kā būtu, ja nebūtu misēklis vakar ...

     [+] [-]

, 2018-02-20 22:15, pirms 6 gadiem
Вы вкурсе что теперь что бы привести тело в порядок и подкачаться не обязательно ходить в тренажорку.Нeдaвнo нaткнулcя на блoг чувака кoторый нaкaчал тeлo домa с помощью специального поясa, я решил попробовать и уже через неделю увидел результат, а через две убрал пивной живот и пpоявился преcc, подкaчaл pуки и cпину.Тeперь жeнa тожe зaхoтeлa попpoбовать увидeв мой peзультат. Вот тот блог--- Блог Дмитрия Якушева: Как легко накачать пресс?