Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

DFB aicina Ančeloti paskaidrot vidējā pirksta parādīšanu pretinieku faniem

Rolands Eliņš

DFB aicina Ančeloti paskaidrot vidējā pirksta parādīšanu pretinieku faniem
Karlo Ančeloti
Foto: AP/Scanpix

Minhenes "Bayern" galvenais treneris Karlo Ančeloti saņēmis oficiālu aicinājumu no Vācijas Futbola savienības (DFB) paskaidrot, kādēļ viņš pēc spēles pret "Hertha" izteiksmīgi parādījis rupju žestu (izstieptu vidējo pirkstu) pretinieku fanu virzienā. Pēc tam tiks lemts, vai ierosināt disciplinārlietu.

"Bayern" sestdienas mačā tikai ar lielām pūlēm izvairījās no zaudējuma "Hertha", jo Roberts Levandovskis mača kompensācijas laika sestajā minūtē tomēr iedabūja bumbu vārtos un panāca 1:1. Kaislības ap maču gan nebūt nerimās, jo TV kamerās tika notverts mirklis, kurā Ančeloti dodas uz ģērbtuvēm un parāda izstieptu vidējo pirkstu tribīņu virzienā.

Šis žests labi pazīstams kā rupjš un aizskarošs, bet Ančeloti nenoliedza, ka to izmantojis ar konkrētu mērķi. Ančeloti vācu medijiem norādīja, ka "Hertha" līdzjutēji viņam uzspļāvuši, kas raisījis viņa sašutumu.

DFB vēl nav ierosinājusi disciplinārlietu, tā vietā aicinot Ančeloti sniegt oficiālu paskaidrojumu par savu rīcību. Viņam dots laiks to paveikt līdz trešdienai, un, kā norādījusi Vācijas Futbola savienība, tikai pēc tam tiks lemts, vai ierosināt lietas izskatīšanu, kas varētu noslēgties ar disciplinārsodu bijušajam "Real", PSG, "Juventus" un "Chelsea" trenerim.

Ar Ančeloti priekšgalā "Bayern" arī pēc neizšķirta Berlīnē ir piecu punktu vadībā pār tuvāko sekotāju "Leipzig". Par "Bayern" izrauto uzvaru gan pārāk nebija apmierināts "Hertha" treneris Pals Dardajs, kurš aizrādīja par pārāk ilgo kompensācijas laiku un brīdi, kad tika gūtu vārti, nosauca par "Bayern" īpašo bonusa laiku.

  +3 [+] [-]

, 2017-02-20 21:56, pirms 7 gadiem
Pēdējā rindkopā kaut kas par izrauto uzvaru...
Jau 100. reizi te pārliecinos, ka autori savus rakstus nepārlasa.

     [+] [-]

, 2017-02-20 22:26, pirms 7 gadiem
Parādīja ko vajadzēja vienam konkrētam idiotam nevis "Hertha faniem". Diez kas cits būtu jādara visnotaļ cienījamam trenerim, ja kāds tirliņš mēģina viņam uzspļaut.

     [+] [-]

, 2017-02-20 22:35, pirms 7 gadiem
Vācieši ir pedanti, lai par to sodītu ir jābūt precīzam likumam , jo žests nav vārds...to var tulkot, kā sagribas ...tàpēc paskaidrojuma pieprasījums ir šīs lietas beigas, vienīgi, ja Ančeloti neuzrakstīs paskaidrojumā - ats*kā man!

  +1 [+] [-]

, 2017-02-21 04:02, pirms 7 gadiem
Uzlabojat tak beigas! Bayern izrāva neizšķirtu nevis uzvaru!