Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ikaunieks palīdz "Larissa" pārtraukt ilgo neuzvarēto spēļu sēriju

Rolands Eliņš

Ikaunieks palīdz "Larissa" pārtraukt ilgo neuzvarēto spēļu sēriju
Jānis Ikaunieks
Foto: Novasports.gr

Jānis Ikaunieks palīdzēja "Larissa" izcīnīt uzvaru Grieķijas Superlīgā un uzlabot savas pozīcijas cīņā par vietas saglabāšanu līgā, ar 2:1 pieveicot "Levadiakos".

Jānis Ikaunieks devās "Larissa" sākumsastāvā otro spēli pēc kārtas, aizvadot maču ar "Levadiakos", kas turnīra tabulā atrodas vēl zemāk. Ikaunieka komanda pēc pretinieku visai rupjas kļūdas aizsardzībā pirmā puslaika vidū izvērsa ātro uzbrukumu, kuru noslēdza ar vārtu guvumu. Ikaunieks šajā pretuzbrukumā nepiedalījās.

61. minūtē rezultāts kļuva neizšķirts, bet pēc tam abās komandās viens futbolists saņēma otro brīdinājumu, un spēle turpinājās desmit pret desmit. To labāk izdevās izmantot AEL, kas 71. minūtē guva otros vārtus un svinēja uzvaru ar 2:1.

Šī bija Ikaunieka otrā uzvara kopā ar AEL komandu Grieķijas čempionātā un pirmā kopš ceturtā janvāra. Kopš tā laika komanda bija aizvadījusi septiņas spēles, kurās iegūti četri neizšķirti un ciesti trīs zaudējumi. Superlīgas kopvērtējumā AEL izdevies pacelties uz 12. vietu 16 komandu konkurencē un šobrīd tā ir jau sešu punktu attālumā no izkrišanas zonas.

Polijas Ekstraklasē Pāvels Šteinbors palika "Arka" rezervē, kamēr viņa komanda viesos ar 0:1 zaudēja "Zaglebie". Vienīgie vārti tika ielaisti pēc 11 metru soda sitiena. Šteinbora komanda kopvērtējumā saglabā desmito vietu.

Vladimirs Kamešs piedalījās "Yenisey" pārbaudes spēlē FNL kausā, kur viņa komanda izstājās ceturtdaļfinālā. Kamešs devās laukumā sākumsastāvā un nospēlēja visu maču pret "Chertanovo", taču vārti šajā mačā netika gūti un "Chertanovo" uzvarēja pēcspēles sitienu sērijā. Kamešs tajā nepiedalījās.

  -1 [+] [-]

, 2017-02-20 21:39, pirms 7 gadiem
nav tada varda bezuzvaru!!!!!!!! autor!!!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2017-02-20 22:36, pirms 7 gadiem
Kur tad "tu būsi labākais spēlētājs Grieķijas SL", ka tik 1 vārtus iesitis?

  +2 [+] [-]

, 2017-02-20 22:49, pirms 7 gadiem
Kaseenc27 rakstīja: Kur tad "tu būsi labākais spēlētājs Grieķijas SL", ka tik 1 vārtus iesitis?
Pēc tavas loģikas, vārtusargi un aizsargi, nevar kļūt par labākajiem spēlētājiem

  -3 [+] [-]

, 2017-02-20 23:09, pirms 7 gadiem
arrived rakstīja: Pēc tavas loģikas, vārtusargi un aizsargi, nevar kļūt par labākajiem spēlētājiem
Vārtusargiem vispār ir maz sakara ar profesionālo futbolu.

  +1 [+] [-]

, 2017-02-21 06:30, pirms 7 gadiem
Peecis30 rakstīja: Vārtusargiem vispār ir maz sakara ar profesionālo futbolu.
Kāpēc?!