Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Delorjē: "Mēs esam profesionāļi, un pēdējās spēles sezonā jāaizvada godam"

Agris Suveizda

Delorjē: "Mēs esam profesionāļi, un pēdējās spēles sezonā jāaizvada godam"
Džefs Delorjē
Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas spēlē izbraukumā apspēlēja Zagrebas "Medveščak" (3:1), taču jau pirms mača sākuma bija zaudējusi pēdējās cerības uz iekļūšanu Gagarina kausa izcīņā. Rīdzinieku vārtos atgriezās kanādietis Džefs Delorjē, kurš uzskata, ka abas pēdējās spēles jāaizvada kā profesionāļiem pienākas.

"Spēli iesākām ļoti labi," teica Džefs Delorjē. "Darbojāmies ļoti aktīvi, kāds arī bija spēles uzstādījums. Pirmajā trešdaļā guvām trīs vārtus un džeki bija gatavi spēlēt agresīvi. Tas, ka mēs bijām gatavi, pierādījās tad, kad spēlējām labi un pārliecinoši ar ripu viņu zonā. Arī bez ripas spēlējām ļoti labi, kontrolējām situāciju, un mēs šovakar izcīnījām uzvaru."

Delorjē asistēja pirmajā vārtu guvumā un bija ļoti tuvu, lai arī gūtu vārtus. "Man bija laiks, lai precīzi raidītu ripu uz viņu vārtu pusi, bet viņu aizsargs aizsardzībā nostrādāja ļoti labi un pie vārtu guvuma šoreiz netiku.”

Nākamo spēli Rīgas "Dinamo" aizvadīs 22. februārī, kad viesosies pie Minskas "Dinamo": "Mums sezonā ir atlikušas divas spēles, un nav svarīgi, vai Soči izcīnīja punktus. Mēs esam hokejisti un profesionāļi. Sezonu godam ir jāaizvada līdz galam. Protams, nākamā būs ļoti grūta spēle, bet ir jācīnās."

Izmantotie resursi:
Deslauriers: sezonu ir jāaizvada godam - Hokeja...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-02-21 00:09, pirms 9 gadiem
Un vienalga - lepojos ar Dinamo komandu!

  +1 [+] [-]

, 2015-02-21 00:31, pirms 9 gadiem
Zeeel ka taaa bet nekooo jadziiivo talaak ...jaspeelee taaalak..uz prieksu....Muus gaida cempionaats par lielu LATVIJU!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-02-21 00:57, pirms 9 gadiem
esmu profesionālis, bet bezcerīgās situācijās vienalga ostu līmi

  +2 [+] [-]

, 2015-02-21 02:08, pirms 9 gadiem
nu ja atkal izravēs pus sastāvu un rezultatīvākos leģionārus izpārdos, tad nākamā sezona būs tieši tāda pati.

     [+] [-]

, 2015-02-21 03:25, pirms 9 gadiem
Par Dinamo!

  +1 [+] [-]

, 2015-02-21 09:37, pirms 9 gadiem
lai nu tā būtu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-02-21 10:21, pirms 9 gadiem
AlexUSA rakstīja: "... pēdējās spēles jāaizvada kā profesionāļiem pienākas." - dívaini tie DR hokejisti. Kápéc tikai pédéjás spéles? Kápéc nedríkstéja profesionáli spélét visu sezonu jau no pirmás spéles un trís periodus katrá spélé? Vai DR profesionálisms skaitás ja tiek parakstíts lígums nevis no parádítá snieguma treninjos un laukumá? Varbút treneri ir "latinju" uzstádíjushi par zemu? Kápéc Schastlivijs Sochos mák spélét? Varbút, ka vinjam bija vajadzíga individuála pieeja ar mátes várdiem? Kápéc, kad bija Ignatovichs, mums bija uzvaras un shogad tádas pat ir Vítolinjam? Kápéc vinju varéja redzét strádájam ar hokejistiem spéles laiká, bet Nizhivijs "télo sveci"? Kápéc vakardienas spélé profesionálismu varéja saskatít tikai 1. periodá pret komandu, kurai bija tikai 16 laukuma spélétáji? Kápéc 60 minútés més pratám uztaisít tikai 3 spéka panjémienus (Jurchina, Indrashis, Meija)? Kápéc DR "kabina makaronus uz ausím", ka vinjiem ir profesionála attieksme un, ka vinji ciena lídzjutéjus? Da vini pashi sevi neciena (ká profesionálus hokejistus), kur nu vél skatítájus!!!!!!!!!!!!!
Kāpēc man ļoti patīk DR. Tieši tāpēc ka šajā komandā profesionālisms ir jūtams visu laiku. Tu pat nesaprati vai notēloji ka nesaprati Delorjē vārdyu jēgu. Spēlēt kā profesionāļiem pēdējās spēles nozīmē - censties uzvarēt arī tad kad PO vairs nav sasniedzams. 2-3 periodā DR spēlēja uz rezultātu noturēšanu vairāk. 3 punkti ir, nav komandai obligāti jācenšas sagraut, jādomā ka pēc 2 dienām atkal spēle. Daudzas komandas, ja pirmā periodā ir 3-4 vārtu pārsvars, tālāk spēlē mierīgi netrako.
DR ir īsta profesionāļu komanda, ko parādīja arī šī sezona, ar tik mazu finansējumu, salīdzinoši vāju sastāvu tik labi nospēlēja un milzīgā pašatdeve laukumā izraisa cieņu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-02-21 15:59, pirms 9 gadiem
Lai nu kā,bet bet Dinamo ir mūsu sirds komanda!!

  +1 [+] [-]

, 2015-02-21 17:50, pirms 9 gadiem
Tads panicis tas Dinamo izskatas, vajag svaigas asinis. Savejos calus neaudzina, bet no citurienes var dabut tikai parpalikumus. Tapec ari nakotne nekas nespid un nauda te nav galvenais, jo Oveckins ir tikai viens.