Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Gatis Jahovičs: "Treneri ziņoja par Latvijas cīņu pret kanādiešiem"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Gatis Jahovičs: "Treneri ziņoja par Latvijas cīņu pret kanādiešiem"
Gatis Jahovičs Eiropas kausa spēlē pret Tallinas "Kalev/Cramo"
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze", f64

"Ar prieku noskatījos skeletona sacensības. Klusībā cerēju, ka brāļiem Dukuriem izdosies izcīnīt zeltu. Ja paskatās visu spēļu garumā, Latvijas komanda ir nostartējusi ļoti labi un rezultāti to apliecina," VEF basketbolisti neklātienē aktīvi atbalsta Latvijas olimpiešus un Gatis Jahovičs nav izņēmums.

Rīdzinieki rīt dosies uz Krievijas pilsētu Samaru, kur sestdien, 23. februārī, paredzēta spēle pret Eiropas Izaicinājuma kausa ieguvējiem “Krasnije Kriļja”. Pirmajā aplī VEF sāncenšus pieveica ar 80:77, tāpēc kopvērtējumā atrodas par vietu augstāk, lai gan komandu uzvaru un zaudējumu bilances ir identiskas.

Kā notiek gatavošanās spēlei Samarā?
Esam skatījušies vairākas “Krasnije Kriļja” spēles. Viņi spēlē ātru basketbolu, daudz snaiperu. Iemest var visi, tajā skaitā ceturtie un piektie numuri. Komandā pulcēti spēcīgi leģionāri – labi amerikāņi, klāt nācis polis Mihals Igņerskis.

Pēdējās spēlēs esam piedzīvojuši zaudējumus, tāpēc uz Samaru brauksim tikai ar domu par uzvaru. Tikpat nozīmīga būs iespēja uzlabot situāciju kopvērtējumā. Mūsu treniņprocess notiek ierastajā režīmā, atstrādājam sadarbības gan aizsardzībā, gan uzbrukumā.

Cik daudz izdevies sekot Soču spēlēm?
Kad Latvija spēlēja pret Kanādu, komanda trenējās un treneri ziņoja par rezultātu. Cenšamies atbalstīt mūsējos visos sporta veidos. Manuprāt, hokejistiem pēdējā mačā nedaudz nepaveicās, jo bija laba iespēja pamatlaiku noslēgt neizšķirti. Iekļūšana astoņniekā uzskatāma par panākumu un tādu sniegumu augstu vērtē visi sportisti.

Kā pats jūties?
Muguras sāpes ir pārgājušas un jūtos gatavs izšķirošajām spēlēm gan VTB līgā, gan Latvijas čempionātā. Joprojām gadās, ka atsevišķās reizēs pirms uznāciena laukumā jālieto pretsāpju līdzekļi, taču šobrīd to nav bijis jādara. Pašsajūta atļauj iztikt bez palīglīdzekļiem un ceru, ka tā turpināsies līdz sezonas beigām.

  +3 [+] [-]

, 2014-02-20 22:08, pirms 10 gadiem
Nu tad pašiem basketbolistiem arī kādreiz vajadzētu tik uz Olimpiskajām spēlēm un es domāju, ka mūsu jaunā paaudze to nākotnē izdarīs.

  -1 [+] [-]

, 2014-02-20 23:04, pirms 10 gadiem
extremists rakstīja: Nu tad pašiem basketbolistiem arī kādreiz vajadzētu tik uz Olimpiskajām spēlēm un es domāju, ka mūsu jaunā paaudze to nākotnē izdarīs.
hokeju spēlē tikai dažas valstis - tikai tāpēc tas bija iespējams

  +1 [+] [-]

, 2014-02-21 00:16, pirms 10 gadiem
Kungs! Nevareetu luudzu izraadiit cienju cilveekiem, kas ciiniijas Latvijas labaa un nezheeloja savu veseliibu... Varbuut padomaa par to un tad raksti...

  +1 [+] [-]

, 2014-02-21 00:18, pirms 10 gadiem
Kungs! Cieni valsti kuraa dziivo.... Un neesi nuugjis...