Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

No "Nets" aizmainītais Alens: "Arī es būtu veicis šādu maiņas darījumu"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

No "Nets" aizmainītais Alens: "Arī es būtu veicis šādu maiņas darījumu"
Džarets Alens. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Klīvlendas "Cavaliers" spēlētājs Džarets Alens, kurš tika iesaistīts Džeimsa Hārdena maiņas darījumā, atklājis, ka, ja viņš būtu Bruklinas "Nets" ģenerālmenedžeris, arī būtu veicis šādu darījumu.

22 gadus vecais Džarets Alens bija daļa no jaunā un perspektīvā Bruklinas "Nets" kodola, kas komandu pirms divām sezonām ievilka izslēgšanas turnīrā. Pēc tam komandai pievienojās Kevins Durents un Kairijs Ērvings, bet šosezon komandu vēl vairāk izmainīja maiņas darījums, kura rezultātā "Nets" ieguva Džeimsu Hārdenu, bet šķīrās no Alena, Kerisa Levērta, Taurīna Princa un Rodiona Kuruca.

"Godīgi sakot, arī es būtu veicis šādu maiņas darījumu," komentāru par Džeimsa Hārdena iegūšanu sniedza Alens. "Arī "Lakers" izdarīja ko līdzīgu un izcīnīja čempiontitulu. Protams, ka es būtu gribējis palikt Bruklinā, bet es saprotu, ka šādu izdevību garām laist "Nets" nevarēja."

"Protams, ka man nebija viegli to pieņemt," Alens turpināja," bet tas viss ir bizness. Man tas ir jāpieņem un jādzīvo tālāk." Pēc šīs sezonas centra spēlētājs kļūs par ierobežoto brīvo aģentu, un skaidrs ir tas, ka "Cavaliers" talantīgo centra spēlētāju vēlēsies redzēt savā sastāvā arī turpmāk.

Alenu 2017. gada NBA draftā ar kopējo 22. numuru izvēlējās Bruklinas "Nets". Karjeras laikā centra spēlētājs vidēji guvis 10,1 punktu, izcīnījis 7,9 atlēkušās bumbas un bloķējis 1,4 metienus. Alens šobrīd jau aizvadījis treniņus ar jaunajiem komandas biedriem, un debiju "Cavaliers" sastāvā viņš varētu piedzīvot jau naktī uz ceturtdienu, kad "Cavaliers" jātiekas tieši ar "Nets".

Izmantotie resursi:
https://nba.nbcsports.com/2021/01/1...