Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Leverts: "Iespējams, ka maiņa uz "Pacers" izglābusi manu dzīvību"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Leverts: "Iespējams, ka maiņa uz "Pacers" izglābusi manu dzīvību"
Keriss Leverts. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Indianas "Pacers" spēlētājs Keriss Leverts, kurš aizvadītajā nedēļa tika aizmainīts no "Nets" uz "Pacers", sniedzis komentārus par savu veselības stāvokli. Veicot medicīniskās pārbaudes, spēlētājam uz nieres tika atklāts audzējam līdzīgs veidojums.

Leverts tika iekļauts vērienīgajā Džeimsa Hārdena maiņas darījumā, kuras rezultātā talantīgais basketbolists tika aizmainīts uz Indianas "Pacers". Veicot medicīniskās pārbaudes jaunajā komandā, spēlētājam uz nieres tika atklāts audzējam līdzīgs veidojums. Šobrīd nav zināms, kad un vai spēlētājs varēs atgriezties laukumā.

"Nekas neliecināja par to, ka man ir veselības problēmas," teica 26 gadus vecais basketbolists. "Šosezon nebiju izlaidis nevienu spēli, es jutos teicami. Maiņas darījums ļāva man saprast, kas notiek ar manu organismu. Esmu pateicīgs par šo maiņas darījumu. Tas, iespējams, glābs manu dzīvību."

"Man svarīgākais dzīvē ir mana veselība, vēlos dzīvot ilgu mūžu," turpināja Leverts. "Protams, ka vēlos atgriezties laukumā pēc iespējas ātrāk. Esmu azartisks, man patīk būt laukumā, tomēr šobrīd svarīgākais ir veselība. Šobrīd nevaru pateikt, cik ilgu laiku tas prasīs. Mums vienkārši ir pārāk maz informācijas."

Indianas "Pacers" spēlētājs turpināja: "Es ticu Dievam. Zinu arī to, ka ne viss vienmēr ir tā, kā gribētos. Mēs pagaidām nezinām, vai tas ir vēzis, bet es jau teicu, ka gaidām vairāk informācijas, lai zinātu, kā rīkoties tālāk."
26 gadus veco spēlētāju 2016. gada NBA jauno spēlētāju draftā ar kopējo 20. numuru izvēlējās tieši Indianas "Pacers". Šo sezonu Leverts "Nets" rindās bija iesācis ļoti labi. 12 spēlēs Leverts guva 18,5 punktus, atdeva sešas piespēles un izcīnīja 4,3 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-01-20 19:57, pirms 3 gadiem
Vai tad pirms regulārās sezonas veselības pārbaudes neveic?