Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Delonte Vests izgājis rehabilitācijas kursu un sācis strādāt ārstniecības iestādē

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Delonte Vests izgājis rehabilitācijas kursu un sācis strādāt ārstniecības iestādē
Delonte Vests. Foto: Getty Images/Scanpix

Bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Dalasas ''Mavericks'' basketbolists Delonte Vests, kurš pēc karjeras beigām uz brīdi kļuva par bezpajumtnieku, ir izgājis rehabilitācijas kursu, ārstējoties no narkotiku atkarības. Tāpat bijušais sportists ''Rebound therapy center'' sācis strādāt.

Bijušais vairāku NBA komandu aizsargam Delontem Vestam pēc savas karjeras beigām neklājās spoži, kļūstot pat par bezpajumtnieku. NBA karjeras laikā Vests atklāti runāja par saviem bipolāriem traucējumiem, kas ir psihiska saslimšana, kurai raksturīgas straujas garastāvokļa maiņas. Pēdējos gados Vests cieta arī no narkotiku atkarības. Viena no komandām, kurā Vests spēlēja karjeras laikā, bija Dalasas ''Mavericks'', un tās īpašnieks Marks Kjūbans, kurš vairākkārtīgi bija piedāvājis Delontem palīdzību, kādā dienā savāca bijušo sportistu no degvielas uzpildes stacijas un nogādāja rehabilitācijas centrā. Plašāku stāstu portālā ''Sportacentrs.com'' par Delontes Vesta dzīvi pēc karjeras beigām var izlasīt ŠEIT.

Delonte Vests ārstējās no savām atkarībām ''Rebound therapy center'' Floridā kopš pagājušā gada septembra. ASV sporta mediji ziņo, ka pēc sava kursa iziešanas, bijušais sportists sācis darba gaitas šajā rehabilitācijas ārstniecības iestādē. Astoņu NBA sezonu laikā Delonte Vests vidēji spēlē izcēlās ar 9.7 gūtiem punktiem un 3.6 atdotām rezultatīvām piespēlēm. Karjeras laikā spēlējis Sietlas ''Supersonics'', Bostonas ''Celtics'', Klīvlendas ''Cavaliers'' un Dalasas ''Mavericks'' rindās.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...