Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Morisu izraida par sitienu Bertānam, latvietim divi tālmetieni uzvarā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Morisu izraida par sitienu Bertānam, latvietim divi tālmetieni uzvarā
Dāvis Bertāns. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubam Vašingtonas "Wizards" izdevies pārtraukt trīs zaudējumu sēriju – 106:100 savā laukumā pret Detroitas "Pistons". Dāvis Bertāns realizēja divus tālmetienus un guva astoņus punktus.

Dāvis Bertāns bija pirmais no "Wizards" rezervistiem, kurš devās laukumā. Viņš aizvadīja 25 minūtes, kuru laikā guva astoņus punktus, tādējādi pirmo reizi pēdējo divu mēnešu laikā neiemetot vismaz deviņus punktus. Latvietis realizēja abus soda metienus un divus no pieciem tālmetieniem. Bertāns izcīnīja trīs atlēkušās bumbas zem sava groza, bloķēja vienu metienu, trīs reizes pārkāpa noteikumus un dueli pabeidza ar +/- rādītāju +6.

Septiņas minūtes līdz spēles beigām Bertāns devās caurgājienā, bet to nepabeidza ar metienu pa grozu, jo saņēma sitienu pa seju no Markīfa Morisa. Tiesneši epizodi noskatījās atkārtojumā un pieņēma lēmumu par Morisa izraidīšanu no mača. Bertāns sekojošos soda metienus realizēja. Interesanti, ka Morisa dvīņubrālis Markuss bija galvenais iemesls, kāpēc Sanantonio "Spurs" pieņēma lēmumu par Bertāna aizmainīšanu.

Anžejs Pasečņiks savainojuma dēļ spēli bija spiests izlaist. "Wizards" pārtrauca trīs zaudējumu sēriju, bet "Pistons" savā laukumā tika pieveikta jau desmito reizi pēc kārtas.

Vašingtonas līderis Bredlijs Bīls iemeta 29 punktus un pievienoja sešas rezultatīvas piespēles. Viņš aizvadīja karstu spēles sākumu un jau pirmajā puslaikā ierakstīja savu vārdu "Wizards" vēstures grāmatā, apsteidzot Vesu Anseldu un pakāpjoties uz ceturto vietu "Wizards" visu laiku rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

"Pistons" saspēles vadītājs Deriks Rouzs jau devītajā spēlē pēc kārtas sasniedza 20 punktu robežu. Šoreiz viņš iemeta 21 punktu, kā arī izcīnīja četras bumbas zem groziem, taču atdeva tikai vienu piespēli. Detroita pašlaik atrodas tuvāk izslēgšanas spēļu zonai nekā "Wizards" – attiecīgi 10. un 12. vieta Austrumu konferencē.

  +1 [+] [-]

, 2020-01-20 23:37, pirms 4 gadiem
Tas nebija sitiens. Moriss aizlika priekšā roku Bertāna sejai, kad viņš leca gaisā. Dāvim laba spēle. Daudz neiemeta, bet bija aktīvs aizsardzībā un pie groziem.

  +3 [+] [-]

, 2020-01-21 00:00, pirms 4 gadiem
otins rakstīja: Tas nebija sitiens. Moriss aizlika priekšā roku Bertāna sejai, kad viņš leca gaisā. Dāvim laba spēle. Daudz neiemeta, bet bija aktīvs aizsardzībā un pie groziem.
Nebija jau arī baigās iespējas viņam uzbrukt, pieci metieni pa spēli, tīri maz priekš viena no labākajiem 3pts izpildītājiem NBA, treneris nespēj viņu iespēlēt, kur tad ir tas slavenais Dāvja catch and release? Dāvim pašam šovakar bija jāizkārto metieni. Wizards vispār reti kad šovakar spēlēja ar izdomu un taktiku uzbrukumā. Taču aizsardzība ceturtajā ceturtdaļā bija zvērā, tāpēc arī uzvarēja spēli.

  +1 [+] [-]

, 2020-01-21 00:59, pirms 4 gadiem
Kurš ir tas Bertāns attēlā?

     [+] [-]

, 2020-01-21 08:31, pirms 4 gadiem
evil11 rakstīja: Kurš ir tas Bertāns attēlā?
Tikai tā plauksta apakšā

  -1 [+] [-]

, 2020-01-21 10:03, pirms 4 gadiem
Nu man liekās baigi nepatīkami ja tev metiena laikā sit (ailiek priekšā roku) pa seju. Pelnīts noraidījums. Brīnums kā Bertāns salīdzinoši mierīgs bija par to. Markīfam kādas problēmas, vai vnk dumjš?

  -1 [+] [-]

, 2020-01-21 10:10, pirms 4 gadiem
Morisam noteikti tā ir atbilde no iepriekšējā mača, kad Dāvis šo par You're a b***h nosauca

     [+] [-]

, 2020-01-21 13:30, pirms 4 gadiem
emilino rakstīja: Nebija jau arī baigās iespējas viņam uzbrukt, pieci metieni pa spēli, tīri maz priekš viena no labākajiem 3pts izpildītājiem NBA, treneris nespēj viņu iespēlēt, kur tad ir tas slavenais Dāvja catch and release? Dāvim pašam šovakar bija jāizkārto metieni. Wizards vispār reti kad šovakar spēlēja ar izdomu un taktiku uzbrukumā. Taču aizsardzība ceturtajā ceturtdaļā bija zvērā, tāpēc arī uzvarēja spēli.
pēc atgriešanās no traumas diez ko labi neiet, turklāt arī izskatās, ka viņu krietni vairāk uzmana.