Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Sehudo 32 sekundēs nokārto uzvaru pret Dilašovu

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Sehudo 32 sekundēs nokārto uzvaru pret Dilašovu
Henrijs Sehudo izbauda uzvaru, kamēr Tīdžejam Dilašovam pārrunas ar tiesnesi. Foto: AFP/Scanpix

Pirmajā ESPN platformā pārraidītajā UFC cīņu šova ''UFC Fight Night 143'' galvenajā duelī Henrijs Sehudo (14-2) jau pašā cīņas sākumā ar tehnisko nokautu sakāva Tīdžeju Dilašovu (16-4) un nosargāja sev piederošo mušas svara titulu.

Sehudo pieveic vēl vienu čempionu

Divu čempionu cīņā notikumi atrisinājās acumirklī. Pirms dueļa vieglākā svara čempions Dilašovs bija pārliecināts, ka mušas svara divīzija līdz ar tās čempionu Sehudo tiks iznīcināta, tomēr dzīvē viss izrādījās pavisam savādāk. Dilašovs pieļāva kļūdu tuvcīņā, Sehudo pretinieku atgrūda un ar precīzu spērienu pa galvu satricināja Tīdžeju.

Sehudo nekavējoties metās pretiniekam virsū un apstrādāja Dilašovu ar sitieniem pa galvu no vairākām pozīcijām. Dilašovs vēl centās atgūties, taču Sehudo turpināja pretinieku sist un ringa tiesnesis Kevins Makdonalds cīņu apturēja pēc 32 sekundēm. Dilašovs, protams, bija manāmi sašutis par tiesneša lēmumu.

Sehudo pēc cīņas uzslavēja pretinieku un piedāvāja revanšu. Tikai šoreiz - jau par Dilašovam joprojām piederošo vieglākā svara titulu. Jāatzīmē, ka šovakar pirmoreiz tika pasniegta jaunā dizaina UFC čempiona josta. Henrijam Sehudo tas bija ceturtais panākums pēc kārtas, bet jau otrajā cīņā Sehudo pieveica UFC čempionu. Tīdžejam Dilašovam savukārt pārtrūka četru uzvaru sērija.

Seronī pēc uzvaras vēlreiz met izaicinājumu Makgregoram, skandalozais Hārdijs debitē ar skandālu

Bruklinā savu UFC debiju piedzīvoja bijušais NFL atlēts Gregs Hārdijs (3-1), uzreiz tiekot iekļauts vakara otras galvenās cīņas (co-main event) sastāvā. Hārdijam pretī stājās Alens Krauders (10-3). Savā īsajā profesionāļa karjerā Hārdijs nekad astoņstūrī nebija pavadījis ilgāk par minūti, bet šī atzīme tika pārspēta. Tiesa, UFC debitants centās no tā izvairīties, jau pirmajās sekundēs dodoties taisnā gaitā uz priekšu un cenšoties nokautēt pretinieku, taču Krauderam tas pārāk lielu skādi nenodarīja, un Alenam izdevās pārvest cīņu parterā, kur viņš dominēja, tomēr cīņu pabeigt tik un tā neizdevās.

Otrajā raundā cīņa ritēja stājā, kur nedaudz pārāks bija Hārdijs. Krauders atkal mēģināja apķert pretinieku un nogāzt, bet Hārdijs veiksmīgi aizsargājās. Tomēr raunda vidū Hārdijs sabojāja visu pats, izpildot neatļautu sitienu ar ceļgalu pa pretinieka galvu. Ringa tiesnesis Dens Miragliota nekavējoties cīņu apturēja un bija pamatīgi noskaities uz Hārdiju, kurš tika diskvalificēts un izsvilpts, uzvaru piešķirot Krauderam.

Savā pirmajā cīņā kopš atgriešanās vieglā svara divīzijā uzvaru izcīnīja UFC leģenda Donalds Seronī (35-11), kurš otrajā raundā ar tehnisko nokautu apturēja deviņus gadus jaunākā Aleksandra Hernandeza (10-2) astoņu uzvaru sēriju. Seronī bija labāks jau cīņas pirmajā raundā, bet otrajā precīzs spēriens pa pretinieka galvu nogādāja Hernandezu uz grīdas. Tur Seronī cīņu pabeidza un sev piederošajam UFC uzvaru rekordam pievienoja 22. panākumu.

Pēc savas uzvaras Seronī izmantoja iespēju un atkal meta izaicinājumu Konoram Makgregoram (21-4). Īrs izaicinājumu pieņēma, atbildot amerikānim savā Twitter kontā.

UFC Fight Night 143, main card

C.UzvarētājsZaudētājsSvara kategorijaMetodeRaunds
1.Henry CejudoTJ DillashawFlyweightTKO (punches)1 (0:32)
2.Allen CrowderGreg HardyHeavyweightDQ (illegal knee)2 (2:28)
3.Gregor GillespieYancy MedeirosLightweightTKO (punches)2 (4:59)
4.Joseph BenavidezDustin OrtizFlyweightDecision (unanimous)3 (5:00)
5.Paige VanZantRachael OstovichFlyweightSubmission (armbar)2 (1:50)
6.Glover TeixeiraKarl RobersonLight HeavyweightSubmission (arm-triangle choke)1 (3:21)

Vai Sehudo un Dilašova cīņa tika apturēta pārāk ātri?

  • 40

  • 31


     [+] [-]

, 2019-01-20 08:59, pirms 5 gadiem
Diezgan negaidīts finīšs TJ un Sehudo cīņa.Noteikti nedomāju,ka Sehudo tik ātri padarīs darbu,un galvenais noboksējot TJ.
Kovbojs laikam pirms pensijas grib nopelnīt lielo čeku

Pasaules brīnums,ka UFC raksts principā uzreiz pēc cīņas.Parasti vismaz 24h jāgaida ja vispār tiek uztaisīts

     [+] [-]

, 2019-01-20 10:17, pirms 5 gadiem
Cīņa pārāk ātri netika apturēta,bet no otras puses šādās reizès prasās lai atļauj vēl pāris sitienus,jo tad nebūtu tā nevajadzīgā roku plātīšana un tiesneša grūstīšana.... TJ’s vēl paspēja pasūdzēties Vaitam ka cîņa pārāk ātri apturēta!😄

     [+] [-]

, 2019-01-20 10:20, pirms 5 gadiem
wow wow rakstīja: Cīņa pārāk ātri netika apturēta,bet no otras puses šādās reizès prasās lai atļauj vēl pāris sitienus,jo tad nebūtu tā nevajadzīgā roku plātīšana un tiesneša grūstīšana.... TJ’s vēl paspēja pasūdzēties Vaitam ka cîņa pārāk ātri apturēta!😄
Vaits jau pats preses konferencē pateica,ka šādas cīņas nevajag tik ātri pārtraukt.Viņi jau nevar izvēlēties tiesnešus,jo viņiem viņus dod tās atheletic komisijas.

     [+] [-]

, 2019-01-20 11:00, pirms 5 gadiem
Eu a kad būs raksts par Bronera un Pakjao cīņu..? Te raksta par visādiem "šoviem ar čūskām" un tamlīdzīgas muļķības, bet par lietu neko.

p.s. Un kur jūs rāvāt to "seronī"..? Donalds Serrone ir pareizi. Tabulā pat neesat ierakstījuši.

     [+] [-]

, 2019-01-20 12:20, pirms 5 gadiem
nu es nez.. tikko noskatijos cinu, t.j tiesam parsteidza sliktaa nozimee. kaa lidinaaja savu power sitienu, pec taa uzreiz viss griezi, nenotureja lidzsvaru bija uz zemes, un ar to viss sākās..
vai vareja tiesnesis gaidit lidz ko. jā varbut vareja ipasi sitadaa ciinaa