Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Mbapē par iespēju pievienoties Madrides "Real": "Nekad nevar zināt, kā nākotnē būs"

Rolands Eliņš

Mbapē par iespēju pievienoties Madrides "Real": "Nekad nevar zināt, kā nākotnē būs"
Kilians Mbapē. Foto: Reuters/Scanpix

Pēc trīs vārtu gūšanas Francijas futbola līgas spēlē Parīzes „Saint-Germain” sastāvā talantīgais uzbrucējs Kilians Mbapē sarunā ar medijiem neizslēdza iespēju, ka kādreiz varētu pievienoties Madrides „Real”, taču uzsvēra, ka šobrīd ir ar visu apmierināts Parīzes komandā.

„Esmu ļoti priecīgs par visu to, ko šobrīd pieredzu Parīzes „Saint-Germain” sastāvā,” atbildot uz jautājumu par savu nākotni, sacīja 20 gadus vecais Kilians Mbapē. „Man ir līgums līdz 2021. gadam, attiecīgi šobrīd nav īstais brīdis domāt par jebko citu.”

Taču Mbapē, kuru PSG no "Monaco" iegādājās par 180 miljoniem eiro un kura cena šobrīd tikai cēlusies, tomēr tika palūgts padomāt par ko citu un viņam tika vaicāts, vai viņu nevilinātu iespēja pievienoties tādam klubam kā Madrides „Real”, uz ko jaunais francūzis atbildēja šādi: „Man labi klājas arī šeit. Taču futbolā un nākotnē vispār nekad nevar zināt, kā būs.”

PSG iespaidīgajā uzvarā ar 9:0 tomēr netrūka arī negatīvu noskaņu – potītes traumu guva pussargs Marko Verati, un komandas treneris Tomass Tuhels pēc mača paskaidroja, ka Verati nogādāts slimnīcā, lai veiktu padziļinātas pārbaudes. Pirmās prognozes liecina, ka savainojums ir visai nopietns.

„Mēs aizvadījām lielisku spēli, uzvarējām ar autoritāti,” teica Mbapē. „Komanda kopā pavadīja dažas dienas, un tas mums ļoti palīdzēja. Esmu gan satraucies par Marko. Viņš mūsu komandā ir ļoti svarīgs spēlētājs, kuru nav iespējams aizvietot. Ceru, ka viņš būs atpakaļ maksimāli drīz.”

Izmantotie resursi:
https://en.as.com/en/2019/01/19/foo...

     [+] [-]

, 2019-01-20 13:59, pirms 5 gadiem
Skatoties kā real ar savām norietošajām zvaigznēm mokās, domāju, ka nebūs nekāds brīnums, ka šie būs ar mieru likt galdā gandrīz jebkādu summu lai šo fruktu nopirktu un viņš kļūtu par viņu nākamo seju.

  +1 [+] [-]

, 2019-01-20 14:03, pirms 5 gadiem
rihardilio rakstīja: Skatoties kā real ar savām norietošajām zvaigznēm mokās, domāju, ka nebūs nekāds brīnums, ka šie būs ar mieru likt galdā gandrīz jebkādu summu lai šo fruktu nopirktu un viņš kļūtu par viņu nākamo seju.
Grūti nepiekrist. Bet ar 1 viņu nepietiks, maciņš būs jāver vaļā ļoti plati Ātrāk tik vaļā no kristāla potītes Beila un nevarīgā Benzema

     [+] [-]

, 2019-01-20 14:11, pirms 5 gadiem
Teemo rakstīja: Grūti nepiekrist. Bet ar 1 viņu nepietiks, maciņš būs jāver vaļā ļoti plati Ātrāk tik vaļā no kristāla potītes Beila un nevarīgā Benzema
Pilniba piekritu,Modrics,Beils,Marselo,Benzema,tad vel ne vecie,bet tie kas atedushies pec CL uzvaram(Vaskess,Isko)!

  -1 [+] [-]

, 2019-01-20 14:55, pirms 5 gadiem
Lai nāk uz mettu,nav jau tik vecs vēl...