Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Brāļi Šici un Gudramovičs/Kalniņš iekļūst pieciniekā, Aparjodei 10. vieta Pasaules kausā

Agris Suveizda

Brāļi Šici un Gudramovičs/Kalniņš iekļūst pieciniekā, Aparjodei 10. vieta Pasaules kausā
Kendija Aparjode
Foto: kamanas.lv

LETA. Latvijas kamaniņu braucēja Kendija Aparjode sestdien Lillehammerē izcīnīja desmito vietu Pasaules kausa sezonas priekšpēdējā, astotajā, posmā, ar savu karjerā labāko rezultātu PK iesildoties Eiropas čempionātam, kas jau pēc nedēļas risināsies Siguldā. Tikmēr Ulla Zirne ierindojās 13.pozīcijā, kamēr Elīza Cauce ieņēma 15.vietu, visām trim latvietēm kvalificējoties svētdien gaidāmajam Sprinta kausam.

Pirmajā braucienā Latvijas sieviešu komandas jaunākā dalībniece Kendija Aparjode bija 12.vietā, Ulla Zirne ieņēma 16.pozīciju, bet Elīza Cauce bija atrodama vietu zemāk. Arī otrajā braucienā Aparjodei bija 12.ātrākais laiks, kamēr Zirne un Cauce sasniedza attiecīgi septīto un astoto rezultātu. Posmā uzvaru izcīnīja amerikāniete Sammera Bričere, kura aiz sevis atstāja trīs vācietes. Otrās vietas ieguvēja Natālija Geizenbergere viņai divu braucienu summā zaudēja 0,033 sekundes, bet uz goda pjedestāla zemākā pakāpiena kāpa Jūlija Taubica, kura atpalika 0,263 sekundes.

Aparjode uzvarētājai divu braucienu summā zaudēja 0,567 sekundes, Zirne atpalika par 0,670 sekundēm, bet Cauce bija 0,695 sekundes lēnāka. Otrajā braucienā kritienu piedzīvoja Dajana Eitbergere no Vācijas, kura pirms šī posma bija kopvērtējuma vicelīdere. Kopvērtējumā pirmo vietu ar 880 punktiem ieņem Geizenbergere, otrā ar 645 punktiem ir vāciete Tatjana Hifnere, kura sestdien bija ceturtā, bet trešajā pozīcijā ar 634 punktiem atrodama Eitbergere. Cauce ar 238 punktiem ieņem 19.vietu, Zirne ar 214 punktiem noslēdz pirmo divdesmitnieku, bet Aparjode ar 131 punktu ir 24.pozīcijā. Tikmēr Elīna Ieva Vītola ar 50 punktiem ieņem 37.vietu.

Tikmēr brāļu Andru un Jura Šicu kamaniņu divnieks sestdien Lillehammerē izcīnīja ceturto vietu Pasaules kausa sezonas priekšpēdējā, astotajā, posmā, kamēr Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš bija piektajā pozīcijā, sportistiem ar augstām vietām iesildoties Eiropas čempionātam, kas jau pēc nedēļas risināsies Siguldā. Latvijas ekipāžas aizvadīja stabilus abus braucienus. Šici abos braucienos uzrādīja ceturto rezultātu, kamēr Gudramovičs/Kalniņš pirmajā bija piektie, bet otrajā uzrādīja astoto laiku, kas gan netraucēja divu braucienu summā saglabāt piekto pozīciju.

Posmā uzvaru izcīnīja vācieši Toni Egerts un Saša Benekens, kuri Lillehammeres trasi divu braucienu summā veica vienā minūtē un 34,586 sekundēs. Otro vietu ieņēma austrieši Georgs Fišlers un Peters Pencs, kuri uzvarētājiem zaudēja 0,130 sekundes, bet trešajā pozīcijā bija vācieši Tobiass Vendls un Tobiass Arlts, kuri atpalika 0,515 sekundes. Šici Egertam un Benekenam zaudēja 0,720 sekundes, bet līdz goda pjedestālam bija 0,205 sekunžu attālumā, savukārt Gudramovičs un Kalniņš no uzvarētājiem atpalika 0,910 sekundes. Abas Latvijas divnieku ekipāžas kvalificējās Sprinta kausam, kas norisināsies svētdien.

Pasaules kausa kopvērtējumā līderpozīcijā ar 970 punktiem ir Egerts un Benekens, ar 722 punktiem otrajā vietā ir Vendls un Arlts, kamēr trešie ar 631 punkti ir Fišlers un Pencs. Savukārt Šici ar 494 punktiem ir piektie, bet Gudramovičs un Kalniņš ar 292 punktiem ieņem 13.pozīciju.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2018-01-20 12:57, pirms 6 gadiem
Trīs mūsējās TOP-15. Lieliski. Īpaši jau tādēļ, ka šajā posmā ir arī sprints kurāstartē 15 labākās. Papildus punkti nekad par sliktu nenāk.

  +2 [+] [-]

, 2018-01-20 13:41, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Trīs mūsējās TOP-15. Lieliski. Īpaši jau tādēļ, ka šajā posmā ir arī sprints kurāstartē 15 labākās. Papildus punkti nekad par sliktu nenāk.
Piekrītu par Kendiju, tiešām malacis, labs sasniegums tik agrā vecumā.
Man gan nav nekāda prieka par Ullas un Elīzas padsmitajām vietām. Gaidu no viņam krietni labāku sniegumu. Cauces sniegums šosezon vispār ir liela vilšanās. Cerams, Siguldā un OS būs daudz labāk.

     [+] [-]

, 2018-01-20 19:19, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Piekrītu par Kendiju, tiešām malacis, labs sasniegums tik agrā vecumā.
Man gan nav nekāda prieka par Ullas un Elīzas padsmitajām vietām. Gaidu no viņam krietni labāku sniegumu. Cauces sniegums šosezon vispār ir liela vilšanās. Cerams, Siguldā un OS būs daudz labāk.
Cerams, Cauce nebrauks uz Koreju. Slinkot un ceļot, tas nebūtu godīgi. Lai brauc jaunās

     [+] [-]

, 2018-01-20 19:25, pirms 6 gadiem
Вы вкурсе что теперь что бы привести тело в порядок и подкачаться не обязательно ходить в тренажорку. Нeдaвнo нaткнулcя на блoг чувака кoторый нaкaчал тeлo домa с помощью специального поясa, я решил попробовать и уже через неделю увидел результат, а через две убрал пивной живот и пpоявился преcc, подкaчaл pуки и cпину. Теперь и жена захотела попробовать, ведь не нужно сидеть на диетах и ходить в спорт зал и цeнa вoпроca копeeчнaя. Этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя.Вот тот блог---- Блог Дмитрия Якушева: Как легко накачать пресс?

  +1 [+] [-]

, 2018-01-20 19:33, pirms 6 gadiem
nicks rakstīja: Cerams, Cauce nebrauks uz Koreju. Slinkot un ceļot, tas nebūtu godīgi. Lai brauc jaunās
Sastāvu taču jau paziņoja - Cauce, Zirne un Aparjode. Caucei vismaz starta rāviens ir līmenī. Zirne gan švakiņa. Bet smuka gan.

Ceru, ka olimpiādē būs varianti ar medaļām arī individuālajās disciplīnās, jo kāds no mūsējiem noteikti izšaus. Stafetē izredzes šķiet labākas.