Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam vārti, Maskavas "Dynamo" zaudē

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Daugaviņam vārti, Maskavas "Dynamo" zaudē
Kaspara Daugaviņa vārtu guvums "Dynamo" no nulles turnīra tabulā neglāba.
Foto:ITAR-TASS/Scanpix

Harija Vītoliņa trenētajai Maskavas "Dynamo” komandai KHL čempionātā savā laukumā neizdevās apspēlēt Austrumu konferences 11. spēcīgāko komandu " Lada”, kas izrādījās pārāka ar 2:1. Vienīgie vārti maskaviešiem Latvijas izlases uzbrucēja Kaspara Daugaviņa rēķinā.

"Lada" hokejisti līdz pirmās trešdaļas vidum bija izdarījuši tikai vienu metienu, mājinieki bija metuši astoņas reizes, taču rezultāts atklāt nespēja. Viesi nedaudz attapās, aizvadot divas minūtes vairākumā, taču perioda izskaņu "Dynamo” viņiem atkal lika pavadīt aizsardzībā, kas tomēr izturēja – 0:0 pēc pirmā perioda, lai gan maskavieši bija izdarījuši 29 metienus, no kuriem 17 lidoja vārtu rāmī.

Otro periodu daudz aktīvāk jau sāka viesi, kuriem nebūt nevajadzēja lielu skaitu metienu, lai atklātu rezultātu. "Lada” nopelnīja skaitlisko vairākumu, kuru jau pēc sešām sekundēm vārtu guvumā pārvērta aizsargs Jiržijs Guneks, spēcīgi šaujot no zilās līnijas. Trešdaļas vidū Harijs Vītoliņš pat sauca komandu malā uz 30 sekunžu pauzi, jo "Dynamo” spēle bija pavisam pajukusi. Attapties tas palīdzēja, bet vismaz izlīdzināt rezultātu gan ne.

Trešais periods maskaviešiem sākās ar vēl vienu auksto dušu, jo otrajā minūtē rezultāts kļuva jau 0:2, turklāt viesi turpināja apšaudīt Aleksandra Lazušina sargātos vārtus. Drīz vien labu iespēju samazināt rezultāta starpību neizmantoja "Dimano” līdzjutējiem labi zināmais Mets Robinsons, bet pēc tam mājinieki arī izšķērdēja skaitlisko vairākumu. Vienus vārtus atgūt "Dynamo” izdevās vien trīsarpus minūtes līdz mača beigām, kad "Lada” spēlēja mazākumā, mājinieku vārti bija tukši, bet precīzi meta Kaspars Daugaviņš.

Pēdējās minūtes bija ļoti emocionālas, maskavieši tās aizvadīja ar sešiem laukuma spēlētājiem, bet glābt spēli tomēr nespēja - 1:2.

"Dynamo” vienīgo vārtu autors Kaspars Daugaviņš laukumā pavadīja 13 minūtes un 40 sekundes, izdarīja piecus metienus, no kuriem viens bija precīzs. Daugaviņa rēķinā tagad ir 18 vārtu guvumi un kopumā 33 rezultativitātes punktis. Savukārt Mārtiņš Karsums laukumā pavadīja nedaudz vairāk par 14 minūtēm, izceļoties ar diviem bloķētiem metieniem un trim spēka paņēmieniem.

Izmantotie resursi
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...

  +3 [+] [-]

, 2015-01-20 21:18, pirms 9 gadiem
Negaidīta Ladas uzvara, bet prieks par Dogu. Līderis!

     [+] [-]

, 2015-01-20 21:24, pirms 9 gadiem
kofix 8

  +2 [+] [-]

, 2015-01-20 21:47, pirms 9 gadiem
Kur toto karaļi?

Ja,kāds uzlika,tad smuki uzvārijās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-01-20 22:12, pirms 9 gadiem
AlexUSA rakstīja: Dívains rezultáts. Interesanti, kam tas bija izdevígs? Vai tur arí notiek spélítes uz naudu?
A domā ka Rotenbergiem tagad viegla dzīve?

     [+] [-]

, 2015-01-20 22:39, pirms 9 gadiem
Ovechkins69 rakstīja: Kur toto karaļi?

Ja,kāds uzlika,tad smuki uzvārijās
nedomaju ka kads uzslika ,jo neviens jau necereja

     [+] [-]

, 2015-01-20 22:56, pirms 9 gadiem
Kāds tur brīnums? Rīgas Dinamo taču arī viņus uzvarēja.

  +1 [+] [-]

, 2015-01-20 22:56, pirms 9 gadiem
Spruktu Jankam toties piespēle Šveicē!

     [+] [-]

, 2015-01-21 00:55, pirms 9 gadiem
pamuļķis rakstīja: Kāds tur brīnums? Rīgas Dinamo taču arī viņus uzvarēja.
ja godigi es viņus sava KHL čeka nezinu kāpēc neieliku ,jo bija tada divaina nojauta ,ka viņi var kautko notizloties ,bet nu pret viņiem arī neliku !
ja bet kofs smuks uz Ladu ja