Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pasečņika "Twitter" čalas: mēles mežģis pat Bertānam, sejas rēta, karalis Anžejs

Pasečņika "Twitter" čalas: mēles mežģis pat Bertānam, sejas rēta, karalis Anžejs
Anžejs Pasečņiks. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā veiksmīgu debijas spēli aizvadīja Anžejs Pasečņiks, izceļoties ar deviņiem punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām. Dāvis Bertāns ASV žurnālistiem atklājis, ka pat viņam grūtības sagādā debitanta vārda un uzvārda izrunāšana, kamēr arēnas informatori un "Wizards" komentētāji izlēma pieturēties pie AP [Eipī].

Vašingtonas "Wizards" arēnas lielajā ekrānā Anžeja Pasečņika bildes vietā bija tukšums. "Twitter" fotošopa meistars paspēja arī šo neveiklo situāciju ātri vien izlabot, ieliekot Pasečņika drafta foto, kur viņam uz galvas pievienoja zelta kroni.

Pasečņiks dienu pirms spēles "Capital City Go-Go" treniņā ieguva sejas rētu, kas bija skaidri saskatāma TV ekrānos. Vēlāk, cīnoties par atlēkušo bumbu, pret latviešu centru nesportiski nospēlēja Vendels Kārters juniors, triecot elkoni Pasečņika sejā.

Spēles sākumā Pasečņiks aizmeta garām vairākus metienus no tuvas distances, kas lika vairākiem basketbola faniem iedvesmoties no Latvijas futbola valstsvienības un izveidot dzeršanas spēli. Par latvieti nav aizmirsuši arī vairāki Filadelfijas "76ers" fani, kas par viņu turpina zoboties. "76ers" Pasečņiku 2017. gada drafta dienā ieguva maiņas darījumā no Orlando "Magic", bet 2019. gada vasarā no viņa atteicās.

Liela uzmanība tika pievērsta arī debitanta vārdam un uzvārdam. Dāvis Bertāns žurnālistiem atzina, ka pat viņam to izrunāt ir grūti.

  +1 [+] [-]

, 2019-12-19 09:27, pirms 4 gadiem
Daži pat asprātīgi.