Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Indraša komanda uzvar 8:1, Kalniņu nomaina pēc trim ielaistiem vārtiem

Rolands Eliņš

Indraša komanda uzvar 8:1, Kalniņu nomaina pēc trim ielaistiem vārtiem
Jānis Kalniņš. Foto: Mikko Taipale / jokerit.com

Kontinentālajā hokeja līgā graujošu uzvaru izcīnīja Maskavas „Dynamo”, bez savainotā Mika Indraša ar 8:1 sagraujot „Severstal”.

Miks Indrašis joprojām nebija Maskavas „Dynamo” sastāvā traumas dēļ, taču tas neliedza viņa komandai gūt sezonas lielāko uzvaru. „Dynamo” bija zaudējusi četrās no iepriekšējām piecām spēlēm, bet šo neveiksmju joslu pārtrauca pret Čerepovecas „Severstal”.

Pēc pirmā perioda rezultāts gan bija neizšķirts 1:1, taču tad otrajā periodā sekoja četri vārtu guvumi Maskavas komandas, trīs no tiem 140 sekunžu intervālā. Gāzes pedālis netika atlaists arī trešā perioda sākumā, un līdz 48. minūtei Maskavas „Dynamo” panāca jau 8:1. Spēle ar šādu rezultātu arī noslēdzās, lai gan metienu skaita ziņā atšķirība bija neliela (35:30 „Dynamo” labā).

„Severstal” līdz ar to vēl tālāk aizslīd no „play-off” zonas un cietusi trešo zaudējumu pēc kārtas. Savukārt Maskavas „Dynamo” ieņem trešo vietu Rietumu konferencē ar 49 punktiem 39 spēlēs.

„Dynamo” sastāvā trīs vārtus guva Daniils Tarasovs, bet četrus punktus savāca Dmitrijs Jaskins.

Boba Hārtlija trenētā „Avangard” savā laukumā ar 3:1 apspēlēja „Sibir”, nostabilizējot savu otro vietu Austrumu konferencē. „Avangard” jaunieguvums Brendons Makmilans, kurš no Rīgas „Dinamo” tika aizmainīts šodien, spēlē vēl nepiedalījās.

Jānis Kalniņš šodien stājās „Jokerit” vārtos, darot to 11. mačā pēc kārtas. Kalniņš bija aizvedis „Jokerit” līdz piecām uzvarām pēc kārtas, bet šodienas mačs viņam sanāca neveiksmīgs. Kalniņš pirmoreiz tika pārspēts ceturtajā minūtē, kad ātrajā uzbrukumā „Lokomotiv” spēlētājs Pāvels Kudrjavcevs trāpīja metienu no distances. Līdz otrā perioda vidum „Jokerit” bija panākusi vadību 2:1, bet tad „Lokomotiv” realizēja vairākumu (vārti ar atkārtotu metienu) un arī pārņēma vadību 3:2, kad Kalniņa vārtos ripa ielidoja pēc rikošeta.

Kalniņš tika nomainīts mača 33. minūtē, uzreiz pēc trešajiem ielaistajiem vārtiem. Viņa komanda ar somu Anti Niemi vārtos gan spēja atspēlēties un pamatlaikā panākt 4:4. Pēcspēles metienos „Jokerit” zaudēja, līdz ar to liekot punktu savai piecu uzvaru sērijai.

KHL spēļu rezultāti

KomandasRez.KomandasRez.
Traktor-Amur2:3 PMAvtomobilist-Neftekhimik4:3
Avangard-Sibir3:1Ak Bars-Salavat Yulaev2:1
Dynamo M-Severstal8:1Jokerit-Lokomotiv4:5 P
Vityaz-Dinamo R1:0SKA-CSKA

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2019-12-19 21:40, pirms 4 gadiem
Niemi ļoti nepārliecinošs, velti nomainīja Kalniņu

     [+] [-]

, 2019-12-20 09:36, pirms 4 gadiem
„Dynamo” sastāvā trīs vārtus guva Daniils Tarasovs, bet četrus punktus savāca Dmitrijs Jaskins.

Autor! Jaškins ir viņa uzvārds.Dīvaini.Zviedru uzvārdus tagad protam rakstīt pēc zviedru gramatikas likumiem,bet krievu vairs nemākam