Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

CSKA futbola stadionā aptur SKA uzvaru sēriju

Rolands Eliņš

CSKA futbola stadionā aptur SKA uzvaru sēriju
Foto: Alexander Demianchuk/TASS/Scanpix

Kontinentālajā hokeja līgā šodien aizvadīta spēle zem atklātām debesīm, kurā līgas līdervienību duelī Maskavas CSKA pieveica mājinieci Sanktpēterburgas SKA ar 1:0. SKA tas bija pirmais zaudējums pēc 12 uzvarām pēc kārtas.

Spēle tika aizvadīta „Gazprom Arena” stadionā, kura ietilpība ir 68 tūkstoši skatītāju. Ikdienā tas ir futbola komandas „Zenit” mājas stadions, bet šodien tajā norisinājās KHL spēle. To apmeklēja 61 180 skatītāji, un, kā vēsta Krievijas mediji, tas ir piektais augstākais rādītājs apmeklētības ziņā Eiropas hokeja vēsturē.

Spēle starp līgas līdervienībām gan neizvērtās vārtiem bagāta. SKA hokejisti tika tikai pie 17 metieniem pie vārtiem, un visus tos atvairīja CSKA vārtsargs Iļja Sorokins. SKA palika sausā pirmoreiz kopš 13. septembra, kad arī tikās tieši ar Maskavas CSKA, toreiz zaudējot ar 0:3.

Savukārt CSKA vienīgos vārtus guva mača 50. minūtē, kad pēc piespēles uz vārtu priekšu precīzi meta Sergejs Kaļiņins. Tie izrādījās spēles vienīgie un attiecīgi arī uzvaru nesošie vārti.

CSKA līdz ar to pakāpusies uz pirmo vietu Rietumu konferencē, savācot 55 punktus 37 spēlēs. SKA ir par vienu punktu mazāk, turklāt divas aizvadītas spēles vairāk. SKA bija uzņēmusi 12 uzvaru sēriju un nebija zaudējusi ne reizi kopš otrā novembra mača pret „Lokomotiv”. Līgas līdere ar 58 punktiem joprojām ir Kazaņas "Ak Bars".

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...