Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Zaripovs iemet bijušajai komandai, taču "Ak Bars" zaudē "Metallurg"

Zaripovs iemet bijušajai komandai, taču "Ak Bars" zaudē "Metallurg"
Kazaņas "Ak Bars" uzbrucējs Daniss Zaripovs Foto: Scanpix/TASS

Kazaņas „Ak Bars” izlaida divu vārtu pārsvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā pret Magņitogorskas „Metallurg”, piedzīvojot zaudējumu pēcspēles metienu sērijā ar 3:4. Citos mačos „Avtomobilist” apspēlēja „Neftekhimik” ar 2:1, bet „Traktor” papildlaikā salauza „Torpedo” pretestību – 3:2.

Kazaņā vietējā „Ak Bars” uzņēma Magņitogorskas „Metallurg”. Pirmajā trešdaļā mājinieki izvirzījās vadībā ar 2:0, gūstot divus vārtus 13 sekunžu laikā, atzīmējoties Artjomam Mihejevam un Džastinam Azevedo. Otrajā periodā „Metallurg” samazināja deficītu līdz 2:1, taču drīzumā Daniss Zaripovs iemeta ripu savas bijušās komandas vārtos un atjaunoja divu golu pārsvaru – 3:1. „Metallurg” izglābās noslēdzošajā trešdaļā, Īro Pakanens panāca 3:2, bet 34 sekundes pirms pamatlaika beigām precīzs bija Mets Elisons – 3:3.

Spēles uzvarētāju noskaidroja pēcspēles metienu sērijā. „Ak Bars” iemeta divus bullīšus, „Metallurg” – trīs, līdz ar ko Kazaņa cieta zaudējumu ar 3:4. „Ak Bars” palika trešajā vietā Austrumos ar 62 punktiem 41 spēlē, bet Magņitogorska pēc 42 mačiem atpaliek no Kazaņas par sešiem punktiem.

Citā mačā Austrumu konferences līdere „Avtomobilist” izbraukumā apspēlēja Ņeftekamskas „Neftekhimik” ar 2:1, sagādājot pretiniekiem ceturto zaudējumu pēdējos piecos mačos. Uzvarētāju sastāvā izcēlās KHL rezultatīvākais spēlētājs Naidžels Douss un Dens Sekstons, bet vienīgo „Neftekhimik” ripu iemeta Andrejs Nestrašils. „Avtomobilist” šī bija 32. uzvara 40 mačos.

Ar neizšķirtu rezultātu noslēdzās arī pamatlaiks spēlē starp „Torpedo” un „Traktor” – 2:2, taču komandas nenonāca līdz pēcspēles metienu sērijai, jo overtaima otrajā minūtē Iļja Karpuhins atnesa uzvaru Čeļabinskai – 2:3.

SpēleRezultāts
Ak Bars – Metallurg3:4 PM
Neftekhimik – Avtomobilist1:2
Torpedo – Traktor2:3 PL

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...