Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Valdis Vāvers atgriežas "Bauskā"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Valdis Vāvers atgriežas "Bauskā"
Baušķenieks Valdis Vāvers (#53)
Foto: Floorball.lv

"Bauskas" florbola klubs pašlaik ieņem devīto vietu Elvi florbola līgas turnīra tabulā, bet pēc gadu mijas komandas rindās būs būtisks pastiprinājums, jo dzimtenē atgriezīsies Valdis Vāvers.

20 gadus vecais Vāvers Latvijas spēcīgākajā florbola līgā debitēja jau 2012./13.gada sezonā, atzīmējoties ar 8 (4+4) rezultativitātes punktiem. Nākamajā sezonā viņš savu punktu ražu palielināja jau līdz 19 (17+2) punktiem, bet 2014./15.gada sezona viņam bijusi individuāli sekmīgākā, sakrājot 43 (23+20) punktus. Turpinājumā viņš baušķenieku rindās aizvadīja vēl divas sezonas, virslīgā kopumā atzīmējoties ar 113 (73+40) punktiem.

Starpsezonu periodā pirms 2017./18. gada čempionāta Vāvers izšķīrās par došanos uz Nīderlandi un pievienojās šīs valsts otrās spēcīgākās līgas klubam "UFC Groningen", kuru rindās aizvadīja piecus mačus, izceļoties ar 22 (15+7) rezultativitātes punktiem, sekmējot komandas atrašanos vadošajās pozīcijās. Tomēr pašlaik jau ir nokārtota starptautiskā spēlētāju pāreja, kas nozīmē, ka sezonas atlikušo daļu Vāvers pavadīs "Bauskas" krāsās.

Turnīra tabulā "Bauska" ar 17 punktiem 14 spēlēs pašlaik atrodas devītajā vietā, par četriem punktiem atpaliekot no "Talsu NSS/Krauzers", "Ķekavas" un EMU SK. Ņemot vērā, ka igauņi izslēgšanas spēļu turnīrā nepiedalīsies, baušķenieki pašlaik atrodas uz kārotās astotās vietas