Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis vēlreiz nespēlē, "Knicks" uzvaru sērija beidzas Šarlotā

Rolands Eliņš

Porziņģis vēlreiz nespēlē, "Knicks" uzvaru sērija beidzas Šarlotā
Foto: AP/Scanpix

Kristaps Porziņģis izlaida otro Ņujorkas “Knicks” spēli pēc kārtas ceļgala sāpju dēļ, un viņa pārstāvētā komanda ar zaudējumu 91:109 pret “Hornets” pieredzēja savas četru uzvaru sērijas galu.

Par Kristapa Porziņģa nespēlēšanu tika paziņots tikai neilgi pirms spēles sākuma. Porziņģis ceļgala traumu guva mačā pret “Nets”, un, lai arī tika norādīts, ka šī trauma nav nekas nopietns, “Knicks” ievēro piesardzību, un Porziņģis izlaida gan maču pret “Thunder”, gan šodienas spēli pret “Hornets”. Tā bija viņa sestā izlaistā spēle šosezon, un pagaidām nav skaidrības arī par viņa dalību nākamajā mačā pret Bostonu, lai gan Porziņģa oficiālais statuss joprojām paredz viņa atgriešanos “kuru katru dienu”.

Spēlējot bez Porziņģa, “Knicks” bija spējusi iepriekš uzvarēt “Thunder”, kas bija komandas ceturtā uzvara pēc kārtas. Taču šonakt spēle bija jāaizvada viesos, kur “Knicks” šosezon rādījusi vāju sniegumu, piedzīvojot deviņus zaudējumus 11 spēlēs.

“Hornets” vadību pārņēma jau pirmajā ceturtdaļā un aizvadīja ļoti sekmīgu otro ceturtdaļu, kuru pabeidza ar rezultātu 60:42. Pēc tam pārsvars jau tika palielināts līdz 27 punktiem, lielā mērā dzēšot jautājumus par uzvarētāju, un abas komandas mača beigas aizvadīja ar rezervistiem, “Hornets” svinot uzvaru ar 109:91.

“Knicks” sastāvā atkal rezultatīvākais bija Porziņģa aizstājējs sākumsastāvā Maikls Bīzlijs, kuram 23 punkti un deviņas atlēkušās bumbas, bet arī sliktākais +/- rādītājs komandā (-16). 12 punktus un septiņas rezultatīvas piespēles pievienoja Džarets Džeks, bet 11 punkti Enesam Kanteram.

“Hornets” šosezon šī bija 11. uzvara 29 spēlēs, kurā lieliski nospēlēja rezerves uzbrucējs Frenks Kaminskis, ar lielisku precizitāti sametot 24 punktus. Dvaits Hovards izcēlās ar kārtējo “double-double” (11+10), palīdzot Šarlotai krietni uzvarēt cīņā zem groziem (atlēkušās bumbas 47:37 par labu “Hornets”). Pēc izcīnītajām atlēkušajām bumbām uzbrukumā "Hornets" guva 18 punktus, bet "Knicks" - nevienu.

Izmantotie resursi:
NBA.com: Promo

  +3 [+] [-]

, 2017-12-19 06:07, pirms 6 gadiem
Bezcers bez KP un Hardway!)
Slēpts komentārs: sapnis

  +2 [+] [-]

, 2017-12-19 07:57, pirms 6 gadiem
Atšķirībā no iepriekšējām spēlēm Lee un MakDermonds šoreiz nepavilka
Lee 1/8
MakDermonts 1/7
Nu un Lencam Tomasam 2/9

  +2 [+] [-]

, 2017-12-19 08:18, pirms 6 gadiem
Pret vājajām komandām nedrikst tā atdot uzvaras, drīzāk pret top komandām var atpusties! Ehh

  -1 [+] [-]

, 2017-12-19 08:32, pirms 6 gadiem
tikmer lakers iemuzina Kobes 8 un 24 numuru...

Bet SC par šo paziņos moš pēc pus gada...

  -1 [+] [-]

, 2017-12-19 08:44, pirms 6 gadiem
Dzimmiy rakstīja: Pret vājajām komandām nedrikst tā atdot uzvaras, drīzāk pret top komandām var atpusties! Ehh
Tāpat nodomāja ari CHA.

NYK bez Juniora un KP diez vai pat var nosaukt par vāju komandu

     [+] [-]

, 2017-12-19 08:46, pirms 6 gadiem
BayernM rakstīja: tikmer lakers iemuzina Kobes 8 un 24 numuru...

Bet SC par šo paziņos moš pēc pus gada...
pat lēnie meksikāņu ziepeņu mīļi no LNT brokastím TV par to stāstīja!!!))
Slēpts komentārs: strops

  +2 [+] [-]

, 2017-12-19 14:21, pirms 6 gadiem
Noskatījos 2 ceturdaļas, jāsaka, bēdīgi ar aizsardzību.
Howards darīja, ko gribēja, gan pret Kanteru, gan O'Kvīnu.

Bīzlijs, bija "on fire", bet nez kāpēc Lee izsomāja, ka ir saiperis un sāka puļīt garām. No tā brīža arī palaida iniciatīvu i viss.

Nesaprotu arī Hornačeku, ok, Bīzlijs uztaisīja dikti stulbu sodu 3 sekundes līdz ceturdaļas beigām, bet tāpēc jau puisi nevajag pārmācīt un sēdināt uz beņķa.

Ntlikina un Beikers vispār neredz laukumu, divi klauni, pirmajam vēl augt un augt līdz labam saspēlniekam un aizsardzības spēlētājam, otram es pate nezinu.

J.Jack ... roku nogulējis, pat brīvu trīnīti iemest nevar

It kā jau visi cīnījās, bet nu aisardzībā nevar iekrist muļķīgi neredzot spēlētāju taisam "backdoor"....

To ko redzēju, spēle nebija ņemama un komanda nemaz Šarlotei nav tik švaka kā te dažs labs izsakās.