Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Krāpnieki aicina "samesties", lai glābtu krievu klubu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Krāpnieki aicina "samesties", lai glābtu krievu klubu
Foto: ugra-hc.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pirmdienas mačā Austrumu konferences pastarītis Hantimansijskas "Yugra" negaidīti sagrāva austrumu vicelīderi Omskas "Avangard" (5:1). Pēc šī notikuma internetā parādījušies krāpnieki, kuri aicina pārskaitīt naudu, lai palīdzētu Hantimansijskas klubam izvairīties no līgas pamešanas.

Kā jau ziņots, nākamajā sezonā KHL klubu skaits varētu tikt samazināts par trijiem. KHL klubu reitingā pēdējās trīs vietas ieņem Toljati "Lada", Hantimansijskas "Yugra" un Čerepovecas "Severstal", līdz ar to šīs komandas patlaban kotējas kā galvenās pretendentes uz līgas pamešanu.

Pirmdienas mačā Austrumu konferences pastarītis Hantimansijskas "Yugra" izbraukumā apspēlēja austrumu vicelīderi Omskas "Avangard" (5:1). Uzvara varbūt nav liels pārsteigums, jo klubs cīnās par palikšanu līgā, tomēr ļoti negaidīts ir lielais pārsvars.

Veikli ļaudis izlēma izmantot šo notikumu, lai gūtu kādu labumu - pēc spēles vairāki komandas līdzjutēji sociālajos tīklos saņēma aicinājumu pārskaitīt naudu, lai palīdzētu Hantimansijskas klubam izvairīties no līgas pamešanas. Līdzjutējiem tika skaidrots, ka pārliecinošā uzvara Omskā tika izcīnīta ar materiālo atbalstu, ko sniedza cilvēki ar ietekmi līgas vadības līmenī.

Klubs savā mājas labā šodien publicējis paziņojumu - lūdz ignorēt šādas līdzekļu vākšanas akcijas vai vērsties kluba preses dienestā.

Izmantotie resursi:
rsport.ria.ru
ugra-hc.ru

  +7 [+] [-]

, 2017-12-19 15:59, pirms 6 gadiem
- Vācam Savickim ziedojumus, lai Dinamo paliktu līgā. Juris draud sadedzināties, ja neizdosies!
- Un vai kāds ziedo ar?
- Jā, jā, viens trīs litrus, citi pat desmit litrus benzīna.

  -3 [+] [-]

, 2017-12-20 17:07, pirms 6 gadiem
Tad jau labi, ja Lada pametīs KHL, Ābols varēs nākt atpakaļ uz Dinamo!

  +1 [+] [-]

, 2017-12-21 00:14, pirms 6 gadiem
Es jau cerēju ka Jurčiks vāc ģinamas stutēšanai naudu