Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Merzļikins šonakt rezervē, Bļugeram un Girgensonam spēles reizē

Rolands Eliņš

Merzļikins šonakt rezervē, Bļugeram un Girgensonam spēles reizē
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā šonakt spēles paredzētas četriem latviešu pārstāvētajiem klubiem. Rūdolfs Balcers gan joprojām ir fārmklubā, Elvis Merzļikins šonakt būs rezervē, bet spēlēs toties paredzēts piedalīties Zemgum Girgensonam un Teodoram Bļugeram. Viņu mači sāksies 2:00 naktī.

Kolumbusas „Blue Jackets” šonakt aizvadīs spēli pret Monreālas „Canadiens”, kas iepriekšējās desmit spēlēs tikai vienreiz zaudējusi pamatlaikā (izcīnītas septiņas uzvaras). Kolumbusas vārtos šonakt paredzēts stāties somam Jonasam Korpisalo, tiek ziņots pēc komandas treniņa. Korpisalo tā būs otrā spēle kopš devītā novembra un pirms trim dienām viņš palīdzēja pieveikt „Blues”, atvairot 25 no 27 pretinieku metieniem. Elvis Merzļikins attiecīgi būs rezervē.

Smaga spēle gaidāma Bufalo „Sabres”, kas jau tā pēdējo trīs nedēļu laikā tikusi tikai pie vienas uzvaras. „Sabres” skāris traumu vilnis un no sastāva izkrituši vairāki ceturtās maiņas spēlētāji, ieskaitot Teidžu Tompsonu, kurš nesen tika izsaukts no AHL tieši, lai aizvietotu savainoto partneri. Tas noteikti krietni iespaidos Zemgus Girgensona spēli, un vakardienas treniņā viņš tika iespēlēts kopā ar no AHL izsaukto Rasmusu Asplundu un aizsargu Zeku Bogosjanu.

Minesotas komanda šobrīd ieņem pēdējo vietu Rietumu konferencē un 20 spēlēs tikusi tikai pie septiņām uzvarām, taču trīs no tām izcīnītas iepriekšējo divu nedēļu laikā.

Reizē ar Girgensona un Merzļikinu klubu spēlēm sāksies arī Pitsburgas „Penguins” mačs pret „Islanders”, kas pratusi uzvarēt trīs spēlēs pēc kārtas. Teodors Bļugers „Penguins” sastāvā iepriekšējā mačā tika pie rezultatīvas piespēles un savu sezonas rēķinu uzlaboja līdz sešiem punktiem 20 spēlēs. Pitsburgas sakarā interesanti pieminēt, ka komanda atrodas 12. vietā līgā pēc gūto punktu ziņā, bet ir otrajā pēc gūto un zaudēto vārtu starpības. Pitsburgai ir +17, un tikai Vašingtonai ir labāka statistika (+20).

Šonakt spēle NHL paredzēta arī Otavas „Senators”, kuras uzbrucējs Rūdolfs Balcers nedēļas nogalē spīdoši atgriezās pēc traumas un iemeta trīs vārtus divās spēlēs fārmklubā. Pagaidām uz NHL Balcers nav atsaukts, taču vakar „Senators” no fārmkluba izsauca citu uzbrucēju – kanādieti Maksu Verono, kurš šosezon AHL 14 spēlēs iemetis trīs vārtus.

NHL spēles naktī uz 20. novembri

KomandasSākumsKomandasSākums
Sabres-Wild2:00Blue Jackets – Canadiens2:00
Panthers-Flyers2:00Devils-Bruins2:00
Penguins-Islanders2:00Red Wings – Senators2:30
Predators-Jets3:00Blues-Lightning3:00
Blackhawks-Hurricanes3:30Stars-Canucks3:30
Flames-Avalanche4:00Golden Knights-Maple Leafs5:00
Sharks-Oilers5:30

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2019-11-19 21:12, pirms 4 gadiem
Nu, zajbal tas pedi.u žaketes