Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Gromovam nevainojama precizitāte, Vecvagaram un Rozītim zaudējums pret "Astana"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Gromovam nevainojama precizitāte, Vecvagaram un Rozītim zaudējums pret "Astana"
Iļja Gromovs. Foto: bcsamara.com

Krievijas basketbola Superlīgas kārtējā spēlē Iļja Gromovs šodien izcēlās ar pieciem punktiem, palīdzot Revdas "TEMP-SUMZ-UGMK" komandai izcīnīt trešo uzvaru pēc kārtas, ar 85:76 pieveicot Iževskas "Rodniki".

Latvijas uzbrucējs 7:45 laukumā pavadītajās minūtēs realizēja abus pustālos un vienīgo soda metienu, kā arī savāca divas atlēkušās bumbas, iedeva vienu rezultatīvu piespēli, pieļāva vienu kļūdu, divreiz pārkāpa noteikumus un izprovocēja pretinieku uz vienu piezīmi. "TEMP-SUMZ-UGMK" komanda ar bilanci 6-2 pakāpās uz turnīra tabulas trešo pozīciju.

Savukārt Kazahstānas Nacionālajā līgā Arņa Vecvagara un Rūdolfa Rozīša vadītā Atiravas "Barsy" (7-4) izbraukumā visnotaļ cienīgā cīņā ar 81:89 atzina valsts čempiones "Astana" (9-0) pārākumu. Rītdien abas komandas, kas turnīra kopvērtējumā atrodas galvgalī, savā starpā tiksies atkārtoti.

Jāatzīmē, ka "Astana" VTB līgas ietvaros šosezon spējusi pieveikt tādas ambiciozas Krievijas komandas kā Krasnodaras "Lokomotiv-Kuban" (90:88) un Sanktpēterburgas "Zenit" (109:108 pagarinājumā).

Izmantotie avoti:
https://russiabasket.ru/games/139450?apiUrl=https://org.infobasket.ru&lang=ru#protocol