Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Monreālai otrais zaudējums pēc kārtas, Hosa izrauj uzvaru Čikāgai

Agris Suveizda

Monreālai otrais zaudējums pēc kārtas, Hosa izrauj uzvaru Čikāgai
Mariāns Hosa gūst uzvaras vārtus
Foto: Sipa USA/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā zaudēja abas Austrumu konferences līderes Monreālas "Canadiens" un Ņujorkas "Rangers", kas izbraukumā piekāpās attiecīgi Karolīnas "Hurricanes" (2:3) un Kolumbusas "Blue Jackets" (2:4). Savukārt Rietumu konferences līdere Čikāgas "Blackhawks" izrāva uzvaru pār Kalgari "Flames" (3:2).

Monreālas "Canadiens" izdevās 36. minūtē atklāt rezultātu, kad pēc virknes divcīņu pie apmales viesi izdarīja metienu no zilās līnijas un atlēkušo ripu vārtos ieraidīja Džefs Petrijs (1:0). Mājinieku vārtsargs Kems Vords uzskatīja, ka uzbrucējs viņam ir traucējis, taču tiesneši lēma, ka pie kontakta vainīgs bija "Hurricanes" aizsargs.

Lai arī līdz tam metienos ar 22:10 dominēja Monreāla, trešās trešdaļas pirmajā pusē Karolīnas komandai izdevās gūt trīs vārtus pēc kārtas un lauzt cīņas gaitu. 44. minūtē partnera metienu pielaboja Džefs Skiners (1:1), 48. minūtē to pašu izdarīja arī Teuvo Tereveinens (2:1), bet 79 sekundes vēlāk Viktors Rasks no iemetiena apļa trāpīja tālajā stūrī (3:1). Endrjū Šo četrarpus minūtes līdz pamatlaika beigām atjaunoja intrigu (2:3), tomēr Monreāla neizglābās no otrā zaudējuma pēc kārtas. Iepriekš ar identisku rezultātu tika zaudēts arī "Blackhawks".

Trīs uzvaru sērija pārtrūka Ņujorkas "Rangers", kas izbraukumā atspēlēja divu ripu deficītu, tomēr 52. minūtē ielaida vairākumā un Kolumbusas "Blue Jackets" priekšpēdējā sekundē ar metienu tukšos vārtos panāca 4:2. Tikmēr uz ceturto vietu Austrumu konferencē pakāpās Stenlija kausa ieguvēja Pitsburgas "Penguins", kas pagarinājuma otrajā minūtē svinēja uzvaru pret Ņujorkas "Islanders" (3:2). Ar vārtiem un piespēli izcēlās gan Sidnijs Krosbijs, gan uzvaras vārtu autors Kriss Letangs.

Pēc sakāves pret Vinipegas "Jets" (0:4) atguvās Rietumu konferences līdere Čikāgas "Blackhawks", kas atspēlējās un izrāva uzvaru Kalgari (3:2). 35. minūtē vairākumā ar spēcīgu metienu izlīdzinājumu panāca Brents Sībruks (2:2), bet nepilnas divarpus minūtes līdz pamatlaika beigām pretuzbrukumā divi pret četriem uzvaras vārtus guva Mariāns Hosa, kurš iebakstīja vārtos Čeda Džonsona nenofiksēto ripu (3:2). Līgas līdere ar 28 punktiem 18 spēlēs joprojām ir "Canadiens", bet "Rangers" un "Blackhawks" tikpat spēlēs ir pa 26 punktiem.

SpēleRez
Blue Jackets – Rangers4:2
Islanders - Penguins2:3 P
Capitals – Red Wings1:0
Hurricanes - Canadiens3:2
Flames - Blackhawks2:3

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2016-11-19 10:20, pirms 7 gadiem
Likumsakarīgi! Kamēr Saņok slimos uz takas kāpt nebūs lemts.

  -2 [+] [-]

, 2016-11-19 11:07, pirms 7 gadiem
No Radulov - no party

  +2 [+] [-]

, 2016-11-19 11:16, pirms 7 gadiem
Hossa šosezon plosās

  -2 [+] [-]

, 2016-11-19 11:23, pirms 7 gadiem
Jopcik totjikaa neviena speele neizgaaja