Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Hurricanes" prezidents noliedz komandas aiziešanu no Karolīnas

Andrejs Siliņš

"Hurricanes" prezidents noliedz komandas aiziešanu no Karolīnas
Foto: Sipa USA/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Karolīnas "Hurricanes" prezidents Dons Vadels noliedza iepriekš medijos izskanējušo informāciju, ka kluba īpašnieks vēloties organizāciju pārdot, un tas varētu nozīmēt arī aiziešanu no Karolīnas uz kādu citu pilsētu.

Piektdien Kanādas mediji izplatīja informāciju, ka "Hurricanes" īpašnieks Pīters Karmanoss apsverot iespēju pārdot klubu, un tas varētu nozīmēt arī komandas pārcelšanos uz kādu citu pilsētu. Runas par šādu iespējamo scenārija attīstību stiprināja fakts, ka Karmanosu tiesā iesūdzējuši viņa trīs dēli, kas vēlas atgūt 107 miljonus, ko tēvs savulaik aizņēmās no visu trīs trasta.

Tāpat runas stiprināja fakts, ka "Hurricanes" šosezon ir pārliecinoši vissliktāk apmeklētā komanda visā NHL - spēles klātienē vidēji apmeklējuši 11 319 līdzjutēji. Turklāt komanda nav spējusi demonstrēt gaidīto sniegumu - lai gan šobrīd izcīnīti trīs panākumi pēc kārtas, tostarp pār līderi "Canadiens", komanda ar 16 punktiem 16 spēlēs ir tikai 14. vietā 16 komandu konkurencē Austrumu konferencē.

Kluba prezidents Dons Valdvels noliedza runas par kluba pārdošanu, norādot, ka komanda organizācijas ziņā esot labākajā formā vēsturē. Tai pat laikā Valdvels nenoliedza, ka, ja kāds izrādītu tiešām nopietnu interesi par kluba iegādi, klubs uzklausītu piedāvājumu.

Klubs dibināts 1972. gadā, tiesa, līdz 1997. gadam to sauca "Whalers" vārdā. Vienīgo reizi Stenlija kausu Karolīnas komanda izcīnījusi 2006. gadā, bet 2002. gadā ar Artūru Irbi vārtos finālā atzina Detroitas "Red Wings" pārākumu. Komandā savulaik spēlējis arī Sandis Ozoliņš.

Pēdējo reizi izslēgšanas turnīrā "Hurricanes" iekļuva 2009. gadā, kad aizspēlējās līdz Austrumu konferences finālam. Bez "play-off" cīņām nācies palikt pēdējās septiņas sezonas.

Izmantotie resursi:
The Hockey News |
The Hockey News

  -1 [+] [-]

, 2016-11-19 17:47, pirms 7 gadiem
Uz Aļasku!

  -1 [+] [-]

, 2016-11-19 17:54, pirms 7 gadiem
Būšot it kā Jacksonville "Rumors", tā vismaz apskatnieks George W. Bama no Huskies news corp. saka. Esot jau darījuma dokumenti pat gatavi. Pārdos par 47miljoniem

     [+] [-]

, 2016-11-19 20:58, pirms 7 gadiem
maigais_zefirinsh rakstīja: Būšot it kā Jacksonville "Rumors", tā vismaz apskatnieks George W. Bama no Huskies news corp. saka. Esot jau darījuma dokumenti pat gatavi. Pārdos par 47miljoniem
Beidz sūdu gvelzt

     [+] [-]

, 2016-11-20 00:15, pirms 7 gadiem
"(..)tas varētu nozīmēt arī aiziešanu no Karolīnas uz kādu citu pilsētu."

Autor, kopš kura laika Karolīna ir pilsēta, nevis štats?

Būtu kaut vai Wiki ieskatījies. kur par Hurricanes ir skaidri pateikts: "based in Raleigh, North Carolina".
https://en.wikipedia.org/wiki/Carol...

tātad Hurricanes klubs bāzējas Rolijas vai Reilijas, vai ... (Raleigh) pilsētā Ziemeļkarolīnas štatā.