Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Kiriļenko salauž degunu Krievijas čempionāta spēlē

Andrejs Siliņš

Kiriļenko salauž degunu Krievijas čempionāta spēlē
Andrejs Kiriļenko
Foto: Itar-Tass/Scanpix

Krievijas basketbola spožākā zvaigzne Andrejs Kiriļenko sestdien Krievijas čempionāta spēlē Samarā starp Maskavas CSKA un vietējo "Krasnie Kilya" jau pirmajā ceturtdaļā, groza tuvumā mēģinot pārtvert bumbu, neveiksmīgi krita un salauza degunu.

Pirmās ceturtdaļas vidū Kiriļenko mēģināja pārtvert bumbu, pieslēdzoties kolēģim brīdī, kad pretinieki iespēlēja bumbu groza apakšā. Tas beidzās ar paklupšanu, uzskriešanu pretinieka elkonim un galvas atsišanu pret parketu. Kiriļenko guva smadzeņu satricinājumu, pārsita galvu un salauza degunu. Ārsti uzreiz laukumā apsaitēja uzbrucēja galvu, un ar kolēģu palīdzību basketbolists atstāja laukumu.

Pagaidām nav skaidrs, cik ilgs laiks būs nepieciešams, lai Kiriļenko atgrieztos laukumā. Komandai pārbraucot mājās Maskavā, Kiriļenko tiks veiktas papildu medicīniskās pārbaudes. Iespējams, cietis ir arī kreisais plecs, uz kura Kiriļenko piezemējās.

Spēlē ar 88:73 uzvaru izcīnīja CSKA.

ULEB Eirolīgas B grupas līderei CSKA nākamā spēle jau trešdien savā laukumā pret Kauņas "Žalgiri".

Kiriļenko pirms sezonas noslēdza līgumu ar CSKA uz trim sezonām, taču ar iespēju atgriezties ASV, kad atsāksies Nacionālā Basketbola Asociācija (NBA). Tiesa, ar Jūtas "Jazz", kurā basketbolists pavadīja iepriekšējās desmit sezonas, Kiriļenko vairs nav spēkā esoša līguma, un uzbrucējs ir brīvais aģents.

Kiriļenko gūst savainojumu

  +5 [+] [-]

, 2011-11-19 22:10, pirms 12 gadiem
Bļe, smagi izskatās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: YeTii

  -2 [+] [-]

, 2011-11-19 22:30, pirms 12 gadiem
Tuvākajās spēlēs viņu aizvietos šis vīrs ';
Slēpts komentārs: zigiss
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja