Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Metallurg" lauž līgumu ar Voļski un piesaista Čehijas līgas labāko vārtu guvēju

"Metallurg" lauž līgumu ar Voļski un piesaista Čehijas līgas labāko vārtu guvēju
Vojteks Voļskis pretinieku ielenkumā. Foto: Sputnik/Scanpix

2014. un 2016. gada KHL Gagarina kausa ieguvēji Magņitogorskas "Metallurg" pēc abpusējas vienošanās pārtraukuši līguma attiecības ar poļu izcelsmes kanādiešu uzbrucēju Vojteku Voļski.

32 gadus vecais Voļskis šosezon 18 mačos guva sešus vārtus un izdarīja deviņas rezultatīvas piespēles, bet viņa lietderības koeficients bija +2. Starp Magņitogorskas kluba leģionāriem Voļskis bija rezultatīvākais spēlētājs. Pēdējā mačā viņš, spēlējot vienā maiņā ar Sergeju Mozjakinu un bijušo Rīgas "Dinamo" uzbrucēju Metu Elisonu, izcēlās ar rezultatīvu piespēli.

Starp citu, Voļskis šogad Kanādas izlases sastāvā piedalījās Phjončhanas olimpiskajās spēlēs, sešos mačos gūstot trīs vārtus un atdodot rezultatīvu piespēli. "Metallurg" viceporezidents Genādijs Veļičkins skaidro, ka līguma laušanas iemesls ir komandas pārbūve, jo tai nepieciešams centra uzbrucējs.

Neilgi pēc tam kļuva zināms, ka Voļski aizstās Čehijas Ekstralīgas labākais vārtu guvējs Mihals Buliržs, kurš šo sezonu iesāka Liberecas "Bili Tygri" sastāvā. 27 gadus vecais čehu uzbrucējs 11 spēlēs Ekstralīgā guvis 13 vārtus un atdevis trīs rezultatīvas piespēles. Buliržam "Metallurg" kļūs par pirmo ārzemju komandu, bet Čehijas izlasē viņš debitēja pagājušajā sezonā, aizvadot divas spēles Eirotūres posmā.

Čehu trenera Jozefa Jandača vadītajā "Metallurg" komandā bez Bulirža un Elisona leģionāru statusā ir arī Īro Pakarinens, Niks Šors un Deniss Rasmusens. "Metallurg" ar 25 punktiem 20 spēlēs ieņem ceturto vietu Austrumu konferencē.

Izmantotie resursi:
championat.com

  +6 [+] [-]

, 2018-10-19 12:40, pirms 6 gadiem
Tikai Krievijā var atlaist spēlētāju ar gandrīz punkts spēlē statistiku.

  +2 [+] [-]

, 2018-10-19 12:42, pirms 6 gadiem
Dinamo viņu nevar atļauties? Pavlova vai Meijas vietā!

  -1 [+] [-]

, 2018-10-19 12:51, pirms 6 gadiem
Varēja nesteigties ar kkādu Gillisu, un tagad varētu piesaistīt šo meistaru. Reāli Gillis ir Pavlovs 2

  +1 [+] [-]

, 2018-10-19 13:16, pirms 6 gadiem
manuprāt iespējams Voļskim ir problēmas ar veselību pēc tās lielās traumas,tapēc pats ierosināja pārtraukt līgumu,nedomāju,ka ar 15 punktiem Metallurg viņu atskaitija..bet Krievijā ne tādi vien brīnumi redzēti,labprāt redzētu RD kreklā,bet tas no utopijas..

     [+] [-]

, 2018-10-19 13:18, pirms 6 gadiem
Gūža rakstīja: Varēja nesteigties ar kkādu Gillisu, un tagad varētu piesaistīt šo meistaru. Reāli Gillis ir Pavlovs 2
Gillisa vieta stabili ir Kurbads,varētu pastiprināt tagad kausa izcīņas spēlēs
Slēpts komentārs: FUNS

  -1 [+] [-]

, 2018-10-19 13:34, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Patīkami ka Gūža uzslavē Gilisu un salīdzina ar Pavlovu.
Čekeru komandā ir pietiekami daudz, tāds Gillies nav bijis un nebūs metējs, un šī brīža situācijā vēl vienu čekeri paņemt sastāvā ir neloģiski. Tāds kā izmisuma gājiens - parādīsim, ka kaut ko cenšamies glābt.

  -1 [+] [-]

, 2018-10-19 13:39, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Patīkami ka Gūža uzslavē Gilisu un salīdzina ar Pavlovu.
Tu slavē Pavlovu, vakar šim bija izcila iespēja iemest, bet pārliekot ripu uz ērto pusi, tā uzlēca gaisā un pazuda. Tas parāda viņa koka rokas