Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" uzņems bez līdera Daugaviņa palikušo "Torpedo"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Dinamo" uzņems bez līdera Daugaviņa palikušo "Torpedo"
Kristaps Zīle un Kaspars Daugaviņš
Foto: hctorpedo.ru

Turpinot mājas spēļu sēriju, četrus zaudējumus pēc kārtas piedzīvojušais Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" pulksten 19:30 uzņems Pētera Skudras un Ģirta Ankipāna trenēto Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kam nedrīkstēs palīdzēt rezultatīvākais uzbrucējs Kaspars Daugaviņš.

Kontinentālās hokeja līgas pēdējā vietā esošā Rīgas "Dinamo" neveiksmes turpinājās pirmdien, kad savā laukumā ar 1:2 pēcspēles metienos tika atzīts iepriekš sešos mačos piecus zaudējumus cietušā Maskavas "Spartak" pārākums. Izlīdzinājumu 34. minūtē panāca amerikāņu aizsarga Patika Mulena solo – saņēmis ripu vēl aizsardzības zonā, viņš uzņēma ātrumu un tika garām vairākiem pretiniekiem, reidam pieliekot punktu ar metienu augšējā stūrī.

Pēcspēles metienu sērija atkal izvērtās gara, tomēr šoreiz laukuma saimniekiem nācās piekāpties. Tika realizēts tikai viens no deviņiem bullīšiem, un to ar metienu zem pārliktņa paveica Lauris Dārziņš. Divas reizes pievīla Džastins Šags, pretinieku vārtsargu nespēja apspēlēt arī Mulens, Koltons Gilīss, Filips Toluzakovs, Miks Indrašis un Pjotrs Ščastļivijs. Rīgas "Dinamo" vārtos teicamu sniegumu demonstrēja Jānis Kalniņš, kurš atvairīja 25 no 26 metieniem, tomēr palīdzību no komandas biedriem viņš nesagaidīja.

"Kad sāksim mest iekšā kaut kādus golus, tad tiksim ārā no krīzes," pēcspēles preses konferencē noskaldīja Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Normunds Sējējs. "Pirms mača teicu, ka ir jāiemet vairāk par diviem goliem, bet mums ar to pašlaik ir problēmas." Dārziņš pēdējos 11 mačos guvis vienus vārtus. Pagājušās sezonas labākajam snaiperim Timam Sestito ir desmit spēļu sausā sērija. Savukārt Miks Indrašis, kurš pērn bija rezultatīvākais, un komandas kapteinis Gints Meija sāncenšu vārtsargus nav pārspējuši vispār.

Turklāt šovakar pretī stāsies Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kuras vārtsargs Iļja Proskurjakovs ar 94,2% atvairīto metienu un 1,35 vidēji mačā ielaistajiem vārtiem ieņem otro vietu Kontinentālās hokeja līgas kopvērtējumā. Pēdējās sešās spēlēs vairāk par divām ripām 29 gadus vecais vārtsargs ielaidis vienu reizi – pirms divām dienām izbraukumā pret Helsinku "Jokerit", kad kapitulēja jau 38. sekundē un komanda piedzīvoja zaudējumu ar 1:4.

Trīs minūtes līdz otrās trešdaļas beigām noraidījumu par uzbrukumu galvas un kakla rajonā nopelnīja Latvijas izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš. Viņš ne tikai saņēma 5+20 minūšu sodu, bet arī tika pie viena mača diskvalifikācijas, līdz ar to nevarēs piedalīties duelī ar Rīgas "Dinamo". Daugaviņš ar 15 punktiem ir Ņižņijnovgorodas "Torpedo" rezultatīvākais spēlētājs, un pamati veiksmīgajai sezonai tika ielikti 25. augustā tieši pret "Dinamo". Regulārā čempionāta pirmajā cīņā viņš ar lielisku piespēli palīdzēja atklāt rezultātu, bet noslēgumā pats ar metienu devītniekā realizēja vairākumu un dubultoja pārsvaru – 2:0.

Lielisks sezonas sākums izdevās arī Daugaviņa partnerim uzbrukumā Vladimiram Galuzinam – centra uzbrucējs deviņās spēlēs sakrāja 12 punktus. Tomēr 18. septembrī viņš laukumā pavadīja tikai 62 sekundes, un kopš uzvaras pret Jaroslavļas "Lokomotiv" Galuzins savainojuma dēļ uz ledus nav atgriezies. Viņa prombūtnē jeb pēdējā mēneša laikā Ņižņijnovgorodas "Torpedo" uzvarējusi astoņos no 12 mačiem.

Taču no četrām neveiksmēm trīs piedzīvotas izbraukumā – 0:3 pret Podoļskas "Vityaz", 2:5 pret Vladivostokas "Admiral" un 1:4 pret Helsinku "Jokerit". Šajos mačos Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kas ieņem trešo vietu Rietumu konferencē, atpaliekot tikai no Sanktpēterburgas SKA un Maskavas CSKA, nerealizēja nevienu no desmit vairākumiem,

Spēles sākums pulksten 19:30. Nākamā mājas spēle piektdienas vakarā pret "Sochi", kam sekos došanās izbraukumā un dueļi ar Maskavas "Dynamo" un Podoļskas "Vityaz".

1 2 3 4 118 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2016-10-19 10:25, pirms 7 gadiem
Aiziet klauni

  +1 [+] [-]

, 2016-10-19 10:34, pirms 7 gadiem
J. Savickis: "Esmu mierīgs, jo komanda spēlē labi".

     [+] [-]

, 2016-10-19 10:39, pirms 7 gadiem
Cerams, ka šis projekts iet pēdējo gadu. Kauns visai valstij, ka pat Novokuzņecka labāk spēlē. Pašiem spēlētājiem nav kauns faniem acīs skatīties? Indrašis vispār 20 spēlēs ar 0 (!!!) goliem! Sējējs malacis, uz trenera ieekonomēja naudu!

     [+] [-]

, 2016-10-19 10:43, pirms 7 gadiem
Gūža rakstīja: Cerams, ka šis projekts iet pēdējo gadu. Kauns visai valstij, ka pat Novokuzņecka labāk spēlē. Pašiem spēlētājiem nav kauns faniem acīs skatīties? Indrašis vispār 20 spēlēs ar 0 (!!!) goliem! Sējējs malacis, uz trenera ieekonomēja naudu!
Sējējs pats gribēju apvienot abus amatus ?!

     [+] [-]

, 2016-10-19 11:22, pirms 7 gadiem
.

Tikai Rīga, Tikai Dinamo !!! Tikai Rīga, Tikai Dinamo !!! Tikai Rīga, Tikai Dinamo !!!

.

  -2 [+] [-]

, 2016-10-19 11:36, pirms 7 gadiem
Pētera vīriem šovakar nebūs līdera! Tas tikai palielina Dinamiešu izredzes iemīt uzvaru taku!

     [+] [-]

, 2016-10-19 11:46, pirms 7 gadiem
Es Sējējam ieteiktu paklausīties, ko Znaroks teica pēc spēles ar Sibirj, kad viņam uzdeva jautājumu par mazrezultatīvo spēli...
Tā bija Trenera cienīga atbilde.

     [+] [-]

, 2016-10-19 11:51, pirms 7 gadiem
(O_O) rakstīja: Es Sējējam ieteiktu paklausīties, ko Znaroks teica pēc spēles ar Sibirj, kad viņam uzdeva jautājumu par mazrezultatīvo spēli...
Tā bija Trenera cienīga atbilde.
Kur to var dzirdēt?

     [+] [-]

, 2016-10-19 11:54, pirms 7 gadiem
Žēl Kaspars nespēlēs .... nevarēs uzlabot savu statistiku !!!!

     [+] [-]

, 2016-10-19 12:00, pirms 7 gadiem
pernambucano rakstīja: Kur to var dzirdēt?
Es pa TV vakar redzēju. Tas bija uzreiz pēc spēles, bet pirms pēcspēles konferences.
Sējēja sakarā, piedāvāju viņam lietot šādu frāzi:
Pretinieki bija pārāk spēcīgi un vārtsargs viņiem pārāk liels. Kad pretinieki būs vājāki un vārtsargs mazāks, mēs uzvarēsim. Mēs ticam, ka tāda komanda reiz stāsies pretī RD.

     [+] [-]

, 2016-10-19 12:39, pirms 7 gadiem
DR vēl 39 spēles. Visās ņemam pa 3 punktiem un finišējam ar 129 punktiem. Tātad teorētiski varam vēl finišēt 1 vietā visā līgā(iepriekšējā sezonā regulārā čempionāta uzvarētājs finišēja ar 127 punktiem).
Tā ir matemātika nevis realitāte, bet rēķināt nevienam nav aizliegts.
Šodien vienā laikā iekrīt hokejs(DR) , basketbols(Ventspils) un futbols (virslīga).

  +1 [+] [-]

, 2016-10-19 12:53, pirms 7 gadiem
Uz 1. vietu vairs neceru, bet kaut kur 3.-4. savā konferencē kāpēc ne, jo pulveris taču vēl sauss. Pēc dziļākas analīzes veikšanas, esmu sapratis to, lai dinamieši iegūtu pozitīvu rezultātu, ir jātrenē tikai vairākums, mazākums un nomainīšanās, bet globāli- jāgūst tur kaut kādi vārti un mazāķ jākļūdās. Tā, lūk..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2016-10-19 12:58, pirms 7 gadiem
FUNS rakstīja: DR vēl 39 spēles. Visās ņemam pa 3 punktiem un finišējam ar 129 punktiem. Tātad teorētiski varam vēl finišēt 1 vietā visā līgā(iepriekšējā sezonā regulārā čempionāta uzvarētājs finišēja ar 127 punktiem).
Tā ir matemātika nevis realitāte, bet rēķināt nevienam nav aizliegts.
Šodien vienā laikā iekrīt hokejs(DR) , basketbols(Ventspils) un futbols (virslīga).
Pašām nav smieklīgi veikt aprēķinus kā mazam bērnam? Pieaudzis vīrietis, bet tic paranormālām parādībām

     [+] [-]

, 2016-10-19 12:59, pirms 7 gadiem
šīsdienas iespējamā zaudējuma faktori: 2 spēle 3 dienās, pretinieks bija labāk sagatavojies spēlei, Skudras sindroms, tiesnešu subjektīvisms, auguma cm trūkums u.t.t.

     [+] [-]

, 2016-10-19 13:02, pirms 7 gadiem
FUNS rakstīja: DR vēl 39 spēles. Visās ņemam pa 3 punktiem un finišējam ar 129 punktiem. Tātad teorētiski varam vēl finišēt 1 vietā visā līgā(iepriekšējā sezonā regulārā čempionāta uzvarētājs finišēja ar 127 punktiem).
Tā ir matemātika nevis realitāte, bet rēķināt nevienam nav aizliegts.
Šodien vienā laikā iekrīt hokejs(DR) , basketbols(Ventspils) un futbols (virslīga).
Kā saka: lielāks aktieris, garāka pauze.
Žetons tev par optimismu. Tad jau mēs vēl pat varam atļauties zaudēt! Atliek pieminēt, ka pretinieki atsakās no visiem saviem punktiem. Uz pasaules ir viens cilvēks, kas tam tic - svētais Juris, jo Sējējs viņam ir piedziedājis pilnas ausis un uz acīm uzlicis rozā brilles. Laikam parādīja līdzīgus plānus un grafikus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-10-19 13:23, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Pašām nav smieklīgi veikt aprēķinus kā mazam bērnam? Pieaudzis vīrietis, bet tic paranormālām parādībām
Man patīk matemātika un rēķināt dažādas varbūtības. Arī no fantastikas. Piemēram par cik sekundēm Zvejniekam kalnu slēpošanā jāuzlabo rezultāts lai uzvarētu PK. Bieži dažādās tabulās rēķinu vai uzvarot visas spēles pēdējā vieta un to brīdi teorētiski vai izcīnīt čempionu titulu (hokejā, basketbolā, futbolā). Tā ir tikai teorija un ar šiem aprēķiniem nekādu ļaunumu nenodaru, vienkārši man pašam tas patīk. Citiem tas šķiet muļķīgi, stulbi, nenopietni utt. Patīk teorētiskie aprēķini, skolā man mīļākais priekšmets bija matemātika /algebra.

  +3 [+] [-]

, 2016-10-19 13:23, pirms 7 gadiem
Es jūtu ,ka šodien Dinamo uzvarēs pamatlaikā ar 4:2 !

  +2 [+] [-]

, 2016-10-19 13:30, pirms 7 gadiem
FUNS rakstīja: Man patīk matemātika un rēķināt dažādas varbūtības. Arī no fantastikas. Piemēram par cik sekundēm Zvejniekam kalnu slēpošanā jāuzlabo rezultāts lai uzvarētu PK. Bieži dažādās tabulās rēķinu vai uzvarot visas spēles pēdējā vieta un to brīdi teorētiski vai izcīnīt čempionu titulu (hokejā, basketbolā, futbolā). Tā ir tikai teorija un ar šiem aprēķiniem nekādu ļaunumu nenodaru, vienkārši man pašam tas patīk. Citiem tas šķiet muļķīgi, stulbi, nenopietni utt. Patīk teorētiskie aprēķini, skolā man mīļākais priekšmets bija matemātika /algebra.
Šobrīd būtu jārēķina, cik punktus DR atpaliek no priekšpēdējās vietas savā konferencē, kad tas tiks izdarīts, varēs domāt tālāk

     [+] [-]

, 2016-10-19 13:32, pirms 7 gadiem
Fun, rēķini cik patīk, nekāds ļaunums no tā tiešām neceļas. Bet vai vari atbildēt uz vienu jautājumu- kāpēc krievs savām podstilkām dod tik maz naudas, ka nekādu konkurenci čempionātā nespēj izrādīt. Ne dzīvi, ne miruši bizinē pa ledu.

  +1 [+] [-]

, 2016-10-19 14:11, pirms 7 gadiem
SakuKoivu rakstīja: Fun, rēķini cik patīk, nekāds ļaunums no tā tiešām neceļas. Bet vai vari atbildēt uz vienu jautājumu- kāpēc krievs savām podstilkām dod tik maz naudas, ka nekādu konkurenci čempionātā nespēj izrādīt. Ne dzīvi, ne miruši bizinē pa ledu.
Kāpēc tu to jautā man?

  +1 [+] [-]

, 2016-10-19 14:13, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Šobrīd būtu jārēķina, cik punktus DR atpaliek no priekšpēdējās vietas savā konferencē, kad tas tiks izdarīts, varēs domāt tālāk
Labi tiks izdarīts. 24-12 =12(punktus)> Tas gan bija grūti-augstākā matemātika. Vai tagad drīkst parēķināt ko sarežģītāku?

     [+] [-]

, 2016-10-19 14:21, pirms 7 gadiem
FUNS rakstīja: Labi tiks izdarīts. 24-12 =12(punktus)> Tas gan bija grūti-augstākā matemātika. Vai tagad drīkst parēķināt ko sarežģītāku?
Nē, nedrīkst! Kur palika solītā 3 uzvaru sērija iepriekšējā izbraukuma tūrē? Tu taču skribelēji, ka būs 9 punkti...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-10-19 14:31, pirms 7 gadiem
Daugaviņa DSQ, protams, palielina RD izredes no "točna zaudēs" uz "visticamāk zaudēs" Bet, ja nopietni, tad pārīti jau Torpedo iemetīs ar vai bez Kaspara. Zinot to, ka RD ir problēmas pat 1 iemest, tad...

     [+] [-]

, 2016-10-19 14:43, pirms 7 gadiem
FUNS rakstīja: Kāpēc tu to jautā man?
Tu esi īstens DR fans, cilvēks krievu hokejā. Varbūt zini.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-10-19 14:44, pirms 7 gadiem
tufijs1984 rakstīja: Daugaviņa DSQ, protams, palielina RD izredes no "točna zaudēs" uz "visticamāk zaudēs" Bet, ja nopietni, tad pārīti jau Torpedo iemetīs ar vai bez Kaspara. Zinot to, ka RD ir problēmas pat 1 iemest, tad...
pirmais teikums ir dienas citāta vērts!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-10-19 14:54, pirms 7 gadiem
FUNS rakstīja: DR vēl 39 spēles. Visās ņemam pa 3 punktiem un finišējam ar 129 punktiem. Tātad teorētiski varam vēl finišēt 1 vietā visā līgā(iepriekšējā sezonā regulārā čempionāta uzvarētājs finišēja ar 127 punktiem).
Tā ir matemātika nevis realitāte, bet rēķināt nevienam nav aizliegts.
Šodien vienā laikā iekrīt hokejs(DR) , basketbols(Ventspils) un futbols (virslīga).
nav pieminēts VEF/Barons/LBL- tiešraide no Aizkraukles- tas autoram godu nedara..

  +1 [+] [-]

, 2016-10-19 15:08, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Nē, nedrīkst! Kur palika solītā 3 uzvaru sērija iepriekšējā izbraukuma tūrē? Tu taču skribelēji, ka būs 9 punkti...
Manas vēlmes nesakrīt ar DR iespējām. Manas vēlmes - DR uz šo brīdi ir astoņkārtēji Gagarina kausa ieguvēji. Kaut kā nesanāk.
1 2 3 4 118 komentāri