Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

''Yugra'' ar Masaļski vārtos neizglābjas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

''Yugra'' ar Masaļski vārtos neizglābjas
Edgars Masaļskis
Foto: ugra-hc.ru

Šodien pie spēlēšanas ticis Kontinentālās hokeja līgas kluba Hantimansijskas ''Yugra'' latviešu vārtsargs Edgars Masaļskis, kurš spēles vidū pēc ielaistajām četrām bezatbildes ripām nomainīja Mihailu Birjukovu. Tomēr ''Yugra'' nespēja izglābties - zaudējums ar 3:5 (pēdējā ripa lidoja tukšos vārtos) savā laukumā pret Magņitogorskas ''Metallurg''.

Masaļskis krietni vairāk spēlējušo kolēģi (astoņi pret pieciem mačiem) nomainīja pēc tam, kad Magņitogorskas ''Metallurg'' panāca graujošo 4:0. Spēles rezultātu 8. minūtē, realizējot izgājienu vienatnē pret Birjukovu, atklāja somu uzbrucējs Juhamati Āltonens. Magņitkas pārsvaru dubultoja cits soms - aizsargs Lase Kukonens bija precīzs no labā iemetiena apļa.

Pēc pirmajā trešdaļā zaudētajiem diviem vārtiem ''Yugra'' tikpat ielaida arī otrās trešdaļas pirmajās septiņās minūtēs, izpelnoties līdzjutēju svilpienus. ''Metallurg'' abas reizes izcēlās trešā maiņa - vispirms precīzs bija Aleksejs Kaigorodovs, bet pēc Konstantīna Glazačova rezultatīvā metiena Birjukovs tika nomainīts pret Masaļski.

Ar mūsējo vārtos mājinieki uzsāka pakaļdzīšanos, līdz 52. minūtes ievadam atspēlējot trīs vārtus un panākot minimālo 3:4. Lieliska izdevās mija starp otro un noslēdzošo trešdaļu - 11 sekundes pirms pārtraukuma Ivans Hļincevs guva ''Yugra'' pirmos vārtus, bet 31 sekundi pēc tā izcēlās Artjoms Buļanskis. Tieši pēc viņa vārtiem mājinieku deficīts saruka līdz minimumam.

Tomēr atlikušajās minūtēs panākt neizšķirtu neizdevās. Izskaņā glāba arī Masaļskis, bet pēc tam, kad viņš bija nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju, Āltonens guva savus otros vārtus spēlē un noteica mača gala rezultātu - 3:5.

''Yugra'' ar 13 spēlēs izcīnītajiem 17 punktiem šobrīd atrodas 8. vietā Austrumu konferencē.

  +4 [+] [-]

, 2011-10-19 18:14, pirms 13 gadiem
Laba iespēja Edžam sevi parādīt ka nav 2.numurs bet 1....

  +4 [+] [-]

, 2011-10-19 18:18, pirms 13 gadiem
Domāju ka Edža nākamajā mačā stāsies vārtos kā nummur 1!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-10-19 20:15, pirms 13 gadiem
Spēlē starp Spartak un Atlant (pašlaik vēl turpinās) notika kautiņš starp Ružičku un Batiršinu.
Stefan Ruzicka vs Rafael Batyrshin
- YouTube

     [+] [-]

, 2011-10-20 00:49, pirms 13 gadiem
Kaukas tur tajā virsrakstā nav riktīgi, sanāk ka Masaļskis ielaida 4 un ta viņu nomainīja :] Bet nu tagad cerams viš biežāk bliezīs.