Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Tolu atvadas no "Valmieras": pateicība, veiksmes vēlējumi un atvainošanās

Rolands Eliņš

Tolu atvadas no "Valmieras": pateicība, veiksmes vēlējumi un atvainošanās
Tolu Arokodare jau jaunās komandas kreklā. Foto: FC Koln

Latvijas Virslīgas kluba „Valmiera” publicētajā video no pēdējā treniņa kopā ar Tolu Arokodari, kas uzņemts vēl pirms viņa došanās uz Ķelni, lai noslēgtu jaunu līgumu Vācijas Bundeslīgā, jaunais uzbrucējs pateicās komandas biedriem, novēlēja viņiem veiksmi un atvainojās par savu „trako attieksmi”.

19 gadus vecais Nigērijas futbolists Tolu Arokodare vakardien oficiāli pievienojās Vācijas Bundeslīgas klubam „Koln”, kurā nonācis īrē no „Valmieras”. Arokodares iespējamā pāreja uz augstāku līgu tika apspriesta jau iepriekš šovasar, noveda arī pie nesaskaņām starp viņu un klubu, taču pirms došanās uz Vāciju Tolu pēdējā treniņā kopā ar „Valmieras” komandu teica uzrunu, ko klubs publicējis savos sociālajos tīklos.

„Puiši, vēlos teikt, ka es patiešām esmu jums pateicīgs,” sacīja Arokodare. „Bez jums es nekad neietu to ceļu, pa kuru eju šobrīd. Bez jums es nesasniegtu lietas, ko izdevās sasniegt šajā un iepriekšējā sezonā. Tāpēc tiešām saku paldies. Man jūsu pietrūks. Izņemot Krišu (Kārkliņu. Aut.p.),” pasmaidīja Arokodare.

„Novēlu jums visu labāko! „Valmiera” ir labs klubs, taču saprotu, ka neviens nevēlas pabeigt savu karjeru šeit, mēs visi tiecamies uz pēc kaut kā augstāka. Ceru, ka ar jums dzīvē notiks labas lietas. Jūs esat forši cilvēki un lieliski futbolisti. Esmu pārliecināts, ka dzīvē vēl satiksimies.”

„Zinu, ka jūs esat jau pieraduši dzirdēt mani sakām „atvainojos”,” noslēdza Tolu. „Taču vēlos atvainoties par savu trako attieksmi pirms šī visa. Tiešām atvainojos, un man jūsu pietrūks.”

Savukārt komandas galvenais treneris Tamazs Pertija savā uzrunā futbolistiem pateicās Tolu par palīdzību komandai: „Uzskatu, ka tas kā Tolu sevi apliecināja ir liels pluss mums visiem un „Valmierai” kā klubam. Tā ir zināma reklāma un tas ir ieguvums visam Latvijas futbolam, ka tik jauns futbolists no mūsu līgas pāriet uz tik augsta līmeņa līgu. Tolu pie mums iesita gan ļoti skaistus, gan ļoti vajadzīgus vārtus. Pateicamies un vēlam veiksmi!”

Arokodare „Valmieru” pārstāvēja pusotru sezonu, šajā laikā piedaloties 32 Virslīgas spēlēs, kurās paspēja gūt 22 vārtus. Viņš arī šobrīd ir Virslīgas rezultatīvākais spēlētājs šosezon, tuvākos sekotājus apsteidzot par četriem vārtu guvumiem.

  +4 [+] [-]

, 2020-09-19 09:26, pirms 4 gadiem
Nezinu, kas sezonas gaitā bija noticis un kāds bija pamatojums vēstulei..bet šeit visi izskatās ļoti draudzīgi un saliedēti.

  +3 [+] [-]

, 2020-09-19 10:12, pirms 4 gadiem
Ko Kārkliņš viņam izdarījis jeb tas kā joks bija?

  +2 [+] [-]

, 2020-09-19 10:53, pirms 4 gadiem
Krišs parasti aizrādīja Tolu par slinkošanu, atgriežoties palīgā aizsardzībā.. 😉

  +1 [+] [-]

, 2020-09-19 10:53, pirms 4 gadiem
Joks Kārkliņš viņam daudz uz galvas uzcēla piespēles.

  +1 [+] [-]

, 2020-09-19 17:15, pirms 4 gadiem
Baigi garš džeks, garākais visā komandā!

     [+] [-]

, 2020-09-20 00:14, pirms 4 gadiem
Ļoti daudzi ticēja, ka viņš ilgi spēlēs Valmierā. Bet viņš izvēlējās Ķelni. Kāpēc Tolo???

     [+] [-]

, 2020-09-20 08:14, pirms 4 gadiem
Paldies par paveikto Valmierā un veiksmi nākamajos izaicinājumos !!!