Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Lakers" ar uzvaru sāk Rietumu konferences finālsēriju

Rolands Eliņš

"Lakers" ar uzvaru sāk Rietumu konferences finālsēriju
Nikola Jokičs pret Entoniju Deivisu. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā Losandželosas „Lakers” ar 126:114 pārspēja Denveras „Nuggets”, Rietumu konferences finālā izvirzoties vadībā ar 1-0. Entonijs Deiviss uzvarā atzīmējās ar 37 punktiem.

„Lakers” iepriekšējās divas sērijas šajās izslēgšanas spēlēs bija sākusi ar zaudējumu, pirmajā spēlē piekāpjoties gan Portlendai, gan Hjūstonai, taču pēc tam abās sērijās uzvarēja visās četrās nākamajās minūtēs. Ar veiksmīgiem sēriju sākumiem gan nevarēja lepoties arī Denvera, kas abās savās sērijā bija nokļuvusi iedzinējos ar 1-3.

Šodienas mačā Denvera pirmajā ceturtdaļā iemeta 38 punktus un izvirzījās nelielā vadībā, taču pēc tam „Nuggets” rezultativitāte apsīka, Nikolam Jokičam arvien biežāk patraucēja piezīmju problēma, un „Lakers” ar Entoniju Deivisu priekšgalā atrāvās rezultātā. Pirmo puslaiku „Lakers” pabeidza ar 70:59, bet trešās ceturtdaļas noslēgumā jau atradās 24 punktu vadībā. „Lakers” pārsvars uz brīdi sasniedza arī 27 punktus un pēdējā ceturtdaļā ne mirkli nenoslīdēja zem desmit punktiem, komandai svinot uzvaru ar 126:114.

Deiviss spēli pabeidza ar 37 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām, trāpot 12 no 21 metiena no spēles. Lebrons Džeimss pa grozu meta retāk, gūstot 15 punktus, taču izcēlās ar 12 rezultatīvām piespēlēm un pēc spēles neslēpa savu izbrīnu par sezonas MVP balsojumu, kurā bija saņēmis 16 pirmās vietas balsis, pārliecinoši paliekot aiz Jaņņa Adetokunbo. 18 punktus pievienoja Kentaviuss Keldvels-Poups, kurš trāpīja trīs tālmetienus, bet Ražāns Rondo 22 minūtēs paspēja veikt deviņas rezultatīvas piespēles.

Denverai Jokičs iemeta 21 punktu, tikpat arī Džamalam Marejam, kuram arī piecas rezultatīvas piespēles. Savukārt rezervists Maikls Porters pievienoja 14 punktus un savāca desmit atlēkušās bumbas.

Sērijas nākamā spēle NBA burbulī paredzēta pēc divām dienām.

Izmantotie resursi:
The official site of the NBA | NBA.com

  -3 [+] [-]

, 2020-09-19 09:22, pirms 4 gadiem
Ta tam bija jabut!Go Lakers!!!!!!

  -2 [+] [-]

, 2020-09-19 09:31, pirms 4 gadiem
Kas par spēli no Rondo, Howarda, šodienas redzētais tiešām bija play-off Rondo!Bet man patīk, kolīdz sāk krāt piezīmes, sāk braukt tiesnešiem virsū, varbūt pašos jāatrod vaina...Neapskaužams darbs viņiem!Izcilāk laikam Jokiču un Mareju nevar izslēgt kā šajā spēlē.

  -1 [+] [-]

, 2020-09-19 09:33, pirms 4 gadiem
DEN visu sezonu ir bijusi LAL klients. Neredzu DEN iespēju kko izdarīt pret LAL, lai kā man gribētos. Runā jau, ka šis būs bijis LBJ vieglākais ceļš pēc titula. (Es gan ceru, ka HEAT parādīs nopietnu pretestību). Jo visām citām zvaigznēm patreiz ir kkādas problēmas: KD un Īrvings nespēlē, Karijs un Tomsons nespēlē, Lenards ar Džordžu negrībēja nemaz spēlēt/bija vienalga par šo sezonu, Siakams pazuda, FILas komandu sačakarēja GM, Jannis joprojām play-offos neko nevar izdarīt/pazūd. Rockets small ball ir izgāzusies (Pēc LAL dominances ar garajiem spēlētājiem runā, ka neviens vairs neriskēs spēlēt tikai ar mazajiem spēlētājiem). Kake walk for LBJ.

     [+] [-]

, 2020-09-19 09:44, pirms 4 gadiem
Bons Reikers rakstīja: DEN visu sezonu ir bijusi LAL klients. Neredzu DEN iespēju kko izdarīt pret LAL, lai kā man gribētos. Runā jau, ka šis būs bijis LBJ vieglākais ceļš pēc titula. (Es gan ceru, ka HEAT parādīs nopietnu pretestību). Jo visām citām zvaigznēm patreiz ir kkādas problēmas: KD un Īrvings nespēlē, Karijs un Tomsons nespēlē, Lenards ar Džordžu negrībēja nemaz spēlēt/bija vienalga par šo sezonu, Siakams pazuda, FILas komandu sačakarēja GM, Jannis joprojām play-offos neko nevar izdarīt/pazūd. Rockets small ball ir izgāzusies (Pēc LAL dominances ar garajiem spēlētājiem runā, ka neviens vairs neriskēs spēlēt tikai ar mazajiem spēlētājiem). Kake walk for LBJ.
Lebis vainīgs ka citi neko nevar izdarīt un tikt tālāk? Tas jau skaidrs ka Jannis viens ja nevilks tāds nekā nebūs jo Midltons nav nekāds otrais stārs sen jau, nezinu kāpēc viņus uzskata par Duo. Par pārējiem nav ko runāt... Pat ja arī vieglākais ceļš tad pelnīti, cik ilgi viņš nav vilcis padibenes. Džordžs vienkārši savā choking elementā, nemaz neko labāku no viņa negaidīju.Pasi vainīgi, paļāvās uz 7 spēli.um 76eri tiešām ir pakaļā,jo pēc papīra būtu jātiek viņiem daudz tālāk ja ne pat uz titulu pretendēt.Un dēļ Kobes, lai arī tiek LAL tituls!

  -2 [+] [-]

, 2020-09-19 10:37, pirms 4 gadiem
salming18 rakstīja: Lebis vainīgs ka citi neko nevar izdarīt un tikt tālāk? Tas jau skaidrs ka Jannis viens ja nevilks tāds nekā nebūs jo Midltons nav nekāds otrais stārs sen jau, nezinu kāpēc viņus uzskata par Duo. Par pārējiem nav ko runāt... Pat ja arī vieglākais ceļš tad pelnīti, cik ilgi viņš nav vilcis padibenes. Džordžs vienkārši savā choking elementā, nemaz neko labāku no viņa negaidīju.Pasi vainīgi, paļāvās uz 7 spēli.um 76eri tiešām ir pakaļā,jo pēc papīra būtu jātiek viņiem daudz tālāk ja ne pat uz titulu pretendēt.Un dēļ Kobes, lai arī tiek LAL tituls!
Nu,nu.. 76ers Simmons traumēts bija, top2 vecis komandā
Slēpts komentārs: bļāviens-nu

     [+] [-]

, 2020-09-19 10:49, pirms 4 gadiem
bļāviens-nu rakstīja: Veiksmi Denverai tikt pāri Lakers ar tādu tiesāšanu, 1. puslaikā katrs pieskāriens uzreiz sods. Otrajā puslaikā saprata, ka pārāk acīmredzami un sāka kaut ko arī dot pret Leikeriem. Nav gan pārsteigums nekāds, jo raķetēm pret viņiem tas pats bija un Denveri pret Clipperiem ari

NBA tak nevar pieļaut, ka neviena no LA komandam nebūs finālā
Kurā epizodē nepareizi tiesneši izdarīja savu darbu? Kur nepareizi nosvilpa vai kur nenosvilpa?
Spēli noskatījos,bet neko nesaprotu no basketbola. Lūdzu izstāsti.

  +1 [+] [-]

, 2020-09-19 11:12, pirms 4 gadiem
tads rakstīja: Kurā epizodē nepareizi tiesneši izdarīja savu darbu? Kur nepareizi nosvilpa vai kur nenosvilpa?
Spēli noskatījos,bet neko nesaprotu no basketbola. Lūdzu izstāsti.
Jap... es arī skatījos spēli. Visi sodi bija pamatoti.

Man jau liekas pirmās emocijas tad jau būtu no spēlētājiem. Bet tādas nebija, jo saprata, ka ir sods.

  +2 [+] [-]

, 2020-09-19 12:23, pirms 4 gadiem
Neesmu liels noteikumu lietpratējs,bet tās dažas piezīmes par labu Lakers bija "piekasīgas".Nejaukt ar nepareizu.Tas ir tāpat kā ar teiksim nostaigātiem.Tur katru spēli varētu svilpt,bet tiesneši svilp tikai tādus kā savulaik Vestbrukam pret Goldensteitu.Tas pats stāsts ar 3 sekundēm soda laukumā.Reti,kad tādi pārkāpumi tiek svilpti.
Bet cepuri nost Lakers otrā plāna spēlētājiem:Hovardam,Rondo,Karuzo.Laba spēle no viņiem.Karuzo tiešām ir labs sava darba darītājs-aizsardzībā cenšas no visa spēka.Man šķiet,ka lielākā Denveras problēma ir tā,ka viņiem vairs nav vienalga vai viņi uzvarēs vai zaudēs.Un tas noved pie nevajadzīgām emocijām...

  -2 [+] [-]

, 2020-09-19 13:05, pirms 4 gadiem
la laikam basketbolu normali nemak spelet 2 komandas un abas rupeklju bars ja speletu godigi un tiesneshi nevilktu aiz ausim la tad denverai butu 100% uzvara

     [+] [-]

, 2020-09-19 17:08, pirms 4 gadiem
abs-1982 rakstīja: la laikam basketbolu normali nemak spelet 2 komandas un abas rupeklju bars ja speletu godigi un tiesneshi nevilktu aiz ausim la tad denverai butu 100% uzvara
Sāksim ar to - iemācies rakstīt. Tavu murgojumu grūti saprast...

Tu apgalvo, ka tiesneši LAL uzdāvināja +10(kas variēja arī ar +20) punktu pārsvaru visas spēles garumā?

     [+] [-]

, 2020-09-19 19:49, pirms 4 gadiem
wizinjsh rakstīja: Sāksim ar to - iemācies rakstīt. Tavu murgojumu grūti saprast...

Tu apgalvo, ka tiesneši LAL uzdāvināja +10(kas variēja arī ar +20) punktu pārsvaru visas spēles garumā?
nepatik nelasi nau te nekads dailrakstishanas konkurss un ja tiesneshi uzdavinaja lielo izravienu lal

     [+] [-]

, 2020-09-20 01:16, pirms 4 gadiem
abs-1982 rakstīja: nepatik nelasi nau te nekads dailrakstishanas konkurss un ja tiesneshi uzdavinaja lielo izravienu lal
Nu tavu "gudro" viedokli jau zinu. Tāpēc arī turpmāk nelasīšu.

Spēli laikam neredzēji. Vai redzēji pa "savam". Davai noskaties vēlreiz un pasaki, kurā minūtē sekundē tiesenši kaut ko LA uzdāvināja.